Sorunun benle alakası yoktur😂 ama ben hoşlanmam. Ya ben ödeyim ya o ödesin isterim. Alman usulü nedir ya ilişkide?😂😂 sanki arkadaşım.

Sorunun benle alakası yoktur😂 ama ben hoşlanmam. Ya ben ödeyim ya o ödesin isterim. Alman usulü nedir ya ilişkide?😂😂 sanki arkadaşım.

Olmaz. Erkek dediğin basit bir hesabı bile ödemeyecekse ne işe yarar? Yanlış anlaşılma olmasın ya da anlayan anlasın. Beni akıllı insanlar ancak anlar. Cimri bana değer vermeyen adamı ben ne yapayım? Zaten ödeyeceği ya kahvedir ya sıradan yemek. Ama günümüz prenses erkekleri bir kahve ödeyince bile kızı para avcısı yapıyor 😂😂 size kötü bir haberim var para avcısı kızlar sizden lüks hediyeler isteyen kızlardır size emek vermeden her şeyi isterler bunlar zaten kendilerini belli eder. Ama siz sevgilinize konuştuğunuz kıza hesap ödetecekseniz bir normal hediyeyi fazla görecekseniz kızlardan uzak durun. İğrenç varoş görünüyor. Şükür ben böyle insanlarla hiç tanışmadım ama bu sitenin %95i prenses erkek. Evliyim ve eşim tam bir erkektir adam gibi adamdır. Eli açık bir insan paranın asla lafını etmez küçük paralar için kendini düşüren erkeğe birebir denk gelmeden eşime denk gelip evlendim şükür 😂❤️
Olmaz ya. Cömert değilse aldığı nefes bile batar bana. Yanında o an olmaz durumu iyi değildir neyse de alman usulü ters ya
Telefon numarasını ateşli nuriye diye otobüs duraklarına dağıtırım o derece olmaz djddjd
Hahaha deliiii😂😂😂
Adam dediğin lavabo diye kalkar hesabı öder 😂😂😂😂
Ödesin tabi 😂😂 ya ateşli Nuriye olacak ya da ödeyecek😂😂
Dimi bir şekilde ödeyecek kapıdan olmaktansa cüzdandan olsun djdjj
😂😂😂🌸🤍
Buluşmalar ödenmemeli... Evlenince olur ama evlenmeden bir kızın hesabı ödenmemeli çünkü ınstagram maaşının yetmiyiceği datelere çıkarılmış kız dolu... Çektikleri videolar da bakın askeri ücretle lüks yerlerde takılabiliyorum çünkü hafta da 5 posta date çıkıyorum 😂 Bunu yapan kız oranı çoook yüksek. Erkeklik gururunuzu bir kadınla evlenene kadar bir kavanoza koyun ki kızların hesabını ödeyerek kendinizi yormayın. Biriyle evlenene kadar belki 300 date çıkıcaksınız birini bulunca evlilik için de para kalmalı 😂
Erkek öder hesabı
Aklı çalışan ödemez... Piyasa da sırf date çıkarak geçimini sağlayan kadın dolu. Barlar cafeler de resim çekilen kızların çoğunun mesleği bile yok ya da askeri ücretle çalışıyor... Nasıl böyle paylaşımlar yapabiliyor erkeklerin parasıyla.
Erkek ödesin diyorsan evlen o zaman ödesin canım.
Ya insanlığa dönün kötü kız da var erkekte normali erkek öder budur nokta
Allah ıslah etsin iki kişi kötü diye 26 milyon insan var insanlığa dönün insanlığa
Evli değilsen senin yemeğini ödemez!!! Erkek eşi olmayan bir bireye karşı bir sorumluluğu yoktur. Özellikle doyurmak, içirmek zorunda değildir.
www.youtube.com/shorts/lFCQWLvpohg?feature=share
Aynı bunun gibi kızın sorumluluğunu almamalı çünkü eşi değil bir şeyi değil.
@Açelyagülçiçek abi sen niye surekli erkege para odetmeye calisiyosun :) iki taraf da calisiyorsa arada biri oder arada digeri. Senin dedigin erkegi kullanmak oluyor
Alman usulü tam bir ilişki klişesi ama bir yandan da baya da adaletli sanki 😂 Hesap eşit bölünüyor, kimse "ben ödeyeyim" diye yüksek egoya girmiyor. Tabii bu ilişkiye göre değişir, kimi sever "bana öde" havasını, kimisi de dediğin gibi ya ben ya sen net kafayı!
Alman usulü diyorlar ama bence biraz soğuk, sanki sevgililik yok da arkadaşlık hesabı bölüşmek gibi. Ben biraz romantik takılıyorum; ödemek istediğinde ya da sürpriz hesap ödemelerinde kalp atar bence!
Sen böyle netlik istiyorsan, kesin önceden konuşarak beraber karar almak lazım, yoksa hesapta "Almanya Krallığı" falan kuruluyor 😂 Açıkçası ben ödemeyi sevene bayılırım.
Senin tercihin ne, hesapta paylaşım mı, yoksa tek taraf mı kral? 😎💸❤️
Cevap
72Cevap
Merhaba,
Ben karşıyım, hiç ödetmedim, elini cebine sokturmam! 😅
Ancak erkekler ATM değildir! 😅
Al gülüm ver gülüm! 😅
Almazsam vermem, gülüm! 😅
https//youtube. com/shorts/tSyKXr7PRCQ? si=fdIe21T-Xf_eWbvK
Erkek öder hesa
Ben hiç kadına ödetmedim zaten sorun da hâlâ duruyor 😅
Haci bu herkese ayni seyi soyluyor zaten :) sanki baska kız yok, somurmeyenini buluruz :)
Abi zaten toplasam 10 kadınla buluşmadım. 😅
3 tane kız arkadaşım oldu. 😅
2 tane harici tanışma oldu sadece 😅
Başka yok 😅
Amman dikkat kardesim yine de, )
Ediyorum abim, inşaAllah turnayı gözünden vurcam 😅haber bekliyorum kolu komşudan ses soluk yok 😅kimse aracı olmuyor
ettiğin lafa bak almadan vermezmiş altı üstü bi kahve ismarliyorsunuz ondan da acizsiniz oturup yalnız için kahvenizi
Hiç yalnız içmedim. 😅
Deli dolu çocuksu insanım, şaka amaçlı
https://youtu.be/ENVoJcO_Ebc
Kurtlar vadisi repliği 😅
Almadan vermem olayı djdjd
Alman usulü rezillik ya onun parası yoksa öderim ama yarı yarıya ödemek ayıp
Belki olur ama ben mağara kadınıyım erkeklerin kadınlara hesap ödetmesini pek doğru bulmuyorum
Hayır olmaz tabi ki de.. erkek adam öder hesabı
Sen açık açık buna ben “gold digger” erkek düşmanı (feminist) bir kızım diye belirtsen yeter. Hesabı kimin ödemesi gerektiğini tartışmana gerek yok. Sizlere kuruş harcıyan erkeğin beyin hücrelerini s… m ben 😁 Türk kızları hiçbir şeyi hak etmiyor. Bırak Alman usulünü ben hesabı kıza ödetmek istiyorum. Değerli zamanımı belki de ilerde hiçbir cinsel deneyim yaşayamayacağım bir kız için neden harcayayım ki. Bari param gitmesin. Hiçbir şeye değmezsiniz. Yabancı kızlar yine bir tık neyse. Türk kızlarına kuruş harcayan erkek çok açık söylüyorum ap tal dır, enayidir
Bence ilişkinin belli bir aşamasına kadar alman usulü olması lazım zaten. Öbür türlü iyi yurumesse sanki bi şeyler ödetmek için birlikte olmussun gibi oluyor. Ve çok tatsız bi durum ortaya çıkıyor. Ama sonrası için zaten sen ben ayrımı kalmadığı için kimin odediginin bi önemi yok.
Yani Alman usulü de olur bu tip şeylere takılmamak lazım yani erkek dediğiniz artık ATM gibi bir şey oldu tamam bunu o öder diğerini sen ödersin diğer başkasını başka şekilde olur bunlar takılmamak lazım yani bunlar takılırsak hep evde kalırız ondan sonra niye evde kaldık diyoruz mübah böyle düşünüyorsanız mübah yani
Erkek öder hesabı
Biz ATM değiliz ama
Abi bu eleman herkese ayni seyi yapistirip duruyor salla.
😂.
Sürekli bir taraflı hesap ödeyende olmaz.
Orada kullanılma hissi oluşabilir.
Alman hesabıda hiç olmaz.
Sonuçta erkek adam hesap öder.
Yani mantıklı olan ise
erkek buluşmaya göre 10/6 ya da 7 hesap
kadında ise yok hayatım ben öderim lütfen demedikce istemedikce ve gücüde varsa kırmamak adına 10/3 ya da max 5 olacak sekilde hesap ödeyebilir.
Bence güzel.
"Erkek/kadın ödemelidir" diyenlere katılmıyorum. Kişi ödemek isterse öder. Bunu bir cinsiyete dayatmak hoş değil.
En güzeli, herkes kendi yediğini ödesin. 🤷🏻♂️
Karşısındaki kadına göre olur ya da olmaz hesabını ödetmek istemeyen kadınlar da az değil ki hakları bu istekleri.
İlk buluşmada erkek sonrasında Alman hesabı düşünen de oluyor kadınları çözemiyoruz
Arkadas ise ortak odenebilir ya da arada bir o, bir digeri. Sevgili olunca da iki taraf da calisiyorsa arada isteyen ödeyebilir. Kimse sürekli hesap ödemek zorunda değildir. Erkek ya da kadın fark yapmaz :)
Erkek öder hesabı
@Açelyagülçiçek ben odemem surekli canim :) deneyenleri de guzel laf sokarak atyim hayatimdan zamaninda. odeyecek saf bulunursa odesin o onun bilecegi sey. 20 yasinda saf degiliz gec bu isleri :)
Olur çokta güzel olur çünkü siz kadınları anlamak gerçekten çok ama çok zor hesap ödesek bizi parası ile etkilemeye çalışıyorsun oluyoruz hesap ödemesek herkes ayrı ayrı ödese cimri oluyoruz sizi anlamak gerçekten çok zor
Erkek öder hesabı
Size de ne yapsak yaranamiyoruz yaa hesabı biz ödemek istesek ilk buluşmada böyle şey olmaz kro gibi hareket ediyorsun derler odemesek hhem buluşmaya çağırıyor hemde hesabı odettiriyor oluyor ne yapsak suç 🤣
Eşitiz bireysiniz her dalda siniz
Erkek essssek mi hesaba gelince niye eşit olmuyoruz
Sanki asgari ücret kadına 22bin erkeğe 50bin mi
Bence itici bir şey. Bugün param vardır ben ısmarlarım, yarın param yoktur o ısmarlar yani. Alman usulü hesap araya mesafe girmesine, samimiyetin azalmasına sebep olur.
Alman usulü mü? O zaman kahveyi de sırayla mı ısmarlayacağız, sarılınca da süre mi tutacağız? İlişki değil muhasebe defteri tutacaz anlaşılan 😃
Cimri erkekten olmaz.
Haklısın bu konuda ama inan ben çok iyilik yaptım biriktirdim paraya bile ona ev tuttum ki rahat etsin diye o gitti evli adama kaçtı değmez yani
@lozann daha neler yaptım bu bir şey değil inan
@lozann Evet eğer yanlış anlamazsan yazma şansın var mı bana anlatsam dinler misin
@lozann He anladım ben sana yazayım ayarlardan mesaj atmayı herkes yap ondan sonra tekrar kapatirsin
@lozann yazdım da bakmiyorsun dalga mı geçiyorsun
@lozann Mesaj yazdım sana normalden
@lozann senin yaptığın o kadar yanlış ki uyuya kalmışım ve kalkar kalkmaz sana mesaj attım ama sen beni engellemissin sadece yazıklar olsun sana
Vayyy beee
Yamaç bana özelden yazsana
Yamaç-2626 bekliyorum
Alman usulü hesap ödeyen erkek vakti gelince aldığı parayı da kadının kafasına kakar. Ben kazanıyorum, benim param kelimesini çok sık kullanır.
Biraz muhabbetlere girilmemesi gerekiyor yani kim isterse o ödesin askerde parasız olur insan oralarda döner bu tür muhabetler salın bir şu konuları artık.
Yemek benden kahve ondan tatlı benden içecek ondan filan olur olursa yarsını sen ver yarsını ben vereyim olması iyi değil bence ama aradaki ilişkiye bağlı
Hayır olmaz hep hesabı erkek ödemeyecek tabiki ama o ne öyle sen yediklerini ben yediklerimi ödeyeyim bence hiç hoş değil
Elbette hesabı erkek öder fakat kadın hesabı erkeğin ödeyeceğini bildiği hâlde restoranın bütün ürünlerini önüne dizmesine hakkı yok.
Bence de ilişkide abes bir durum.. ancak erkek her yerde benim ödememi bekliyorsa kendimi koruma altına almak için yapabilirim bunu..
kim çağırdıysa o öder, bu kadar basit.
şahsen kendi adıma ödetmiyorum ama kural bu şekilde :)
Erkek dedigin centilmen olacak ne o oyle prenses gibi
Aynen öyle erkek öder
Eskiden olsa olmaz derdim ama şimdi kadınlar bunu istiyor. Eşitiz diyorlar ne yapacan arz talep meselesi
Alman usulü arkadaşlar arasında okey bence ama ilişkide ya ben ödeyeyim ya o ödesin ne gerek var bölmeye
İlk buluşmalarda erkek ödemeli. Sonrasında konuşulup karşılıklı ödenebilir ama alman usulü ödemek çok saçma bana göre.
Belirli bir süre erkek ödemeli. Ama çalışan para kazanan bir hanım ise o da erkeğe jestler yapabilir. Ama ortak ödemek sevgililetde olmaz
Biz zaten kendimiz hesap ödemeyi tercih ediyoruz kimseye yük olmak değil amacımız ama bu işin bir raconu var direk eksi 100 puanlık bir hareket 😅
Olmaz ya ollllmaz. Çekil kenara ben ödiyim 😂 kaç kişiyle görüşüyorsun da zor geliyor, zoruna gidiyor derler 🥲
Bir kızla baş başa çıktığım bir yerde kesinlikle ne yapar eder hesabı ben öderim. Zaten kafa dengim biri değilse iletişimi keserim.
Erkek öder hesabı
Bunu nabız yoklamak için kullanan kadından olur mu?
Hesap gelince bunu düşünmek istemem. Bir o ödesin, bir ben
İlk tanışma oluyorsa hesabı erkek öder ama çok eskiye doğru gitmişse iliski yarı yarıya
Arkadaş olsam bile hesabını yapmadım ama enayi gibi hissediyorum
Hesabı kıza kitleyip kaçanlar da var. Bulmussan kaçırma öyle adamı
Değişir duruma göre, alman usulü olmasa da garibanlıkta elde ne varsa ortaya konabilir
Bence böyle olması daha iyi herkes yediğini ödesin
İlk buluşmalarda olmaz ama belli bir buluşma sayısından sonra iki kişi de çalışıyorsa ödemeli.
Kadınlar güçlüdür kendi hesaplarını ödeyebilir kendini tehditlere karşı koruyabilir
Hayır erkek ne işe yarıyor ozmn asla erkek yerine koymam o kişi ozmn
Erkek sizin özel korumanız ya da cüzdanınız mı ne demek ne işe yarıyor? Peki kadın ne işe yarıyorda hem canını hem malını feda edecek?
Evet koruma olmazsa hayatımda işi ne
Neden korusun ki seni? O sana fiziki ve maddi koruma sağlayacaksa sen ne işi yarıyorsun? Ona ne vaad ediyorsun?
Benle konuşuyor çok bile ona
Yani verebileceğin hiçbir şey yok. Aslında dünyada ki 4 milyar hemcinsin arasından sana fedakarlık yapmayı seçtiği için büyük enayi o ama farkında değil
Olur. Lakin arada hem o hem diğerinin ödemesi de olur.
Erkek öder hesabı
Bence hesabı erkek öder ama siz kızlar bi triplerdesiniz size alman usulü ödetmek lazım 😅
Erkek öder hesa
Bende aynısını dedim farkındaysan ama size de bu müstehak diye düşünüyorum hala
Olmaz o ne öyle o zaman herkes ayrı yesin daha mantıklı.
Olmaz cidden olmaz o zaman neden hayatında varki? Hadi bi gun sen bigun o olur ama Alman usulü olmaz. pinti
Çok saçma bir şey ya. Rezalet hatta 😄
Bence olur ya sorun değildir eğer ilk buluşma flnsa sonrasındada bence hesap bölüsmek degilde yemeği o odediyse tatlıyı kahveyi flnda biz odemeliyiz
eğer ödemeyi teklif ediyorsa ödesin ama bana göre çağıran ödemeli ilk buluşmada erkeğin ödemesi daha iyi olur ya da ilişki varsa biri yemeği ödediyse diğeride tatlıyı ödeyebilir her şey eşit güzel
Olmaz ya o senin arkadaşın değil ki. Hem bence erkekliğe ters. Böyle olunca sen erillesip o dişileşiyor. Sakın izin verme
Olur bir kız olarak bende ödüyorum karşımdki sevgilim kocam değil tanıştığıö biri sadece
Bence kesinlikle erkek ödemeli hesabı ne olursa olsun centilmenlik ya
Ben arkadaşlarımla bile alman usulü yapmıyorum bırak ilişkiyi o ne öyle
Erkeğin ödemesi en uygun olanıdır.
burada dikkat edilmesi gereken bu iyi niyetin karşı taraftan suistimale uğramaması.
Erkekler hesabı öder ancak bu hep olacağı anlamina gelmez bazen kadında ortak odemesi gerekir
Ben öderim, ödetmem diye zorlayan kadınlar çok itici geliyor.
Erkek öder hesabı
Olur bence her şey bu ülkede erkeğe yık edilmiş durumda ne var yani
olmaz asla olmaz ya ben hepsini oderim ya da hepsini o oder ne kadar sacma ya
Iyyğğ hakkaten ya bunu mu düşünelim anı mı yaşayalım
Kızlar ben kendi hesabımı öderim diye diye erkekleri bu hale getirdiler
Erkek öder hesa
Ben öderim öyle bir durumda hesabı kadına ödetmek asla bana göre değil
Hayır. olmaz cimri çıkar boş ver biraz erkek dediğin bonker olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?