Para hesabı yapan erkekten olur mu?

Evlilige girisecegiz ama beni karsisina alip hesap yapiyor. Surekli su kadar borcum var, bu ay su kadar girdim kredi kartina vs diyor (daha evlilige dair bir dal bile almamisken)

Sonra şunlari sen ödesen, bunlari ben halletsem, sende calissan en az asgari alsan onu da şuraya yatirsak bilmem ne.

Ben calisacak durumda degilim. Saglik sorunum var bunu da biliyor bana calis diyor. Ben calişsaydim zaten coktan calisirdim. Bolumu bile zor bitirdim alttan ders kaldi, onu da yavas yavas gide gide tamamladim. Babamda kizim okulu hayirlisiyla bitirde dinlen biraz, benim param var cok sukur gecinir gideriz, iyi oldugunda da calisirsin insallah diye konusmustu benimle.

Sevgilim durumumu biliyor ama onemsemiyor mu anlamadim. Gorunmez, varligi belirsiz bir rahatsizlik olunca disardan iyi, saglam duruyorum diye sorun yok saniyor galiba.

O bu hayalleri kurarken bunlari dusunmekten durumumu biliyorsun calisamam diyemedim. Ki ozel sektor cok daha agir sartlari. Benim bunu su siralar kaldiracak durumda degilim.

Ne yapayim ayrilsam mi? Yani bir yanim paran yoksa evlenme diyor diger yandan yuva biraz fedakarlikla kurulur. Onun kazanci yettigi kadar, babam olsun, aileler olsun destek oldugu kadar kurariz diyorum ama sevgilimin hesabi kitabi benden daha farkli gibi. Bilmiyorum.

Hani benden maddi beklentisi var konusmalarindan anladigim kadariyla. Benim saglayabilecegim tek maddi destek babamla konusmak, ondan destek almak. Bunun disinda yapabilecegim bir sey yok.

Sevgilim kendisi bu işi ustlenmek istese, beni hesaba katmazdi, durumumu bile bile de demezdi diye dusunuyorum.

Diger yandan evlilikte de uygun olmasam, durumum devam ederse ya da nuksederse calis diye talebi olur mu onu da dusunmeye basladim. Simdiden boyle diyen ilerde ne der kim bilir ne der diye dusunmeye basladim.

Ne yapsam sizce? Daha ortada bir sey alinmamisken yol yakinken dönsem mi?

Para hesabı yapan erkekten olur mu?