Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle biri varsa çevrende ondan direkt uzaklaşman lazım
Ama parasız Erkeği anası sevsin diyen bir kaç kaşar çıktı piyasaya tüm kadınların gerçeklik algısıyla oynadı
Bugün Bir kadın erkeğin yüzüne parası olmadığı için bakmaz adam bi yükselir Sonra it gibi koşar
Çok şükür maddi sorunum yok Kendi evimde yaşıyorum nevsehir kapadokyada çalıştığım şirkette müdürüm ve kendi işim'de var
5 ayrı sertifikam var
Sözlüme Her ay mutlaka 41'li şakayık buketi yollarım
Ona 2 kız kardeşi ve 5 yaşındaki minnak kuzenine de yollarım hediyeler Harçlık felan
Sözlüme her zaman harçlık atarım
Neden atarım biliyor musun parayla satın alınacak bir kız olmadığı için
Ailesine değer veriyor, paraya tapmıyor İlk harçlık yolladığım zaman Çalışıp Geri verdi paramı kendine yediremedi gururluydu
Şu sitede rastgele birine yollasam Evimde yatıp kalkar
Paraya tapan kız 2 dk içinde yatağıma girer oldukça basittir benim için o yüzden ilgimi çekmez ve gözümde aşşağılık karaktere sahiptir öyle biri
(Aylam Bal porsuğum seni seviyorum♥️)
Ama sözlüm gibi kızlara Allah herşeyin en güzelini versin ve onların şerefini kanı 5 kuruş etmez Eskorttan farksız Kızların şerefinden üstün kılsın
Öyle kızlar varsa, Ne mutlu bize ki şerefli varlık olduğunun farkında olan kızlarımız var🌹
Onlar kendilerini ne paranın nede erkeğin köpeği etmezler 5 dakikalık zevkin Kölesi olmazlar
ama bu vasıflara sahip erkeklerde var 6 yıl önceki arkadaşım mesela
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSon dönemlerde kadınların hayattaki tek başarısı bir erkeğe sığıntı olmak. Aynı evin bütçesini kullanmıyorsanız kimse kimsenin her masrafını, hesabını ödemek zorunda değil. El kızısın, bir gün bırakıp başkasına da gidebilirsin. Kimse kimsenin enayisi değil, kendinize fiyat biçme ucuzluğundan vazgeçin artık, çok değersizleşiyorsunuz. Bu sözlerim bizzat sana değil bu arada yanlış anlama. Senin durum çok farklı. Her zaman her hesabı senin ödemen de çok yanlış ve kullanıldığını gösterir. O adamdan bir an önce kurtul. Parası mı yok yoksa seni mi kullanıyor bilmiyorum ama davul bile dengi dengine derler. Çoğunlukla erkek ödemek kaydıyla arada kadın da ödemeli ki erkek kendini enayi hissetmesin. Zaten evlenince tüm geliriniz evin ortak geliri olacağı için bunların bir önemi kalmıyor. O adamla kesinlikle yapamazsın ama genel olarak zengin birini mi istiyorsun yoksa sevip sayan, kaliteli birini mi ona karar ver. Kısa vadede o adamın seni taşıyamayacağını söyleyebilirim ama. Ayrılman senin yararına olur
313 Yorumla
Soran1 yılAslında hep ben ödüyordum bu durum canımı sıktı ve bende yol verdim parası olduğu halde bir elini cebine atmiyordu hani ben hediye şu bu istemiyordum bile kabulde etmiyordum
Cevap sahibi1 yılHarbiden parası var yani gerçekten inanılır gibi değil. Olmasa bile her seferinde kadının ödemesi erkeğin gururunu incitir. Ne yapar eder o parayı bulur ama her hesabı sana kilitleme gurursuzluğunu yaşamazdı onurlu bir adam. Umarım kurtulmuşsundur bu yıkıktan
Soran1 yılÇok şükür kurtuldum ve daha çok mutluyum inanki
Cevap sahibi1 yılEminim kuş gibi hafiflemişsindir. Düzenli olarak bir erkeğin sürekli hesabını ödemek nedir ya? Gerçekten ben utandım burada. O yıkıktan kurtulmanın şerefine şu an bir kahve ve tatlı ısmarlamak isterdim sana ama uzaktayızdır muhtemelen. O yüzden ısmarladım say 😄
Soran1 yılHahaha canın sağolsun demen bile güzel yedim say cansın sen teşekkür ederim ama bak kız arkadaşına ismarla yerime yesin 😂
Cevap sahibi1 yılHahah tamam sana sözüm olsun akşam her şeyi ısmarlayacağım. Hepsi senin yerine 😂 bir gün bir yerde denk gelirsek sadece arkadaşın olarak bile bu sözümü tutacağım unutmayalım 😄
Soran1 yılYaaa hahahaj vallaha çok sevindim bu arada mutluluklar dilerim her zaman mutlu ol inşallah
Cevap sahibi1 yılBen de sana çok çok mutluluklar dilerim gönülden. Umarım seni taşıyabilecek güzel bir adam yoluna çıkar ve ömürlük olur 🙏🏻🌸
Cevap sahibi1 yılAhsjdhdk yardım edicez herhalde. Kadın hem çalışıp hem de evde erkeğin kölesi olamaz
Cevap sahibi1 yılSenin olduğun evde muhtemelen çalışmasan da her işi yaparım. Fazla dominantsın. Yardımdan kastım yalandan ucundan tutmak değildi zaten, ne yapılıyorsa beraber. Ama hayatı boyunca hiç çalışmayacak bir kadın da niye yardım etmiyor diye şikayet edemez.
- 1 yıl
@Nergis_69 "Hayat müşterektir" cümlesinin beden bulmuş halisiniz vesselam...
Ne aradığın önemli, kendine erkek mi arıyorsun? ayaklı cüzdan mı? Kadın güçlü erkek ister bu tüm doğadaki canlılarda böyledir, doğanın kanunudur ve yadırganacak bir durum değildir, doğaldır. Ama bir erkeğe sırf parası ve gücü için yaklaşıyorsan o mesleğin adı son dönemlerde eskortluk diye geçiyor. Zaten güçlü erkeğin etrafı kadın dolu olur, onun içinde rekabet ortamına girmeniz gerekir ve bu yönde yatırımlar yapmann gerekir ve buda ciddi sermaye ister, ya da özel birisi olman gerekir ki zaten o zamanda sen burada bu soruyu soracak kadar parayı dert etmezdin.
512 Yorumla
Soran1 yılAsla tüm hesabı hep ben ödedim bıktım en sonunda bende canım yandı böyle sordum inan en sonunda yol verdim hani bir kerede o ödese ama yok hep ben ödedim ondan böyle bişey yaptim
- 1 yıl
Hiç öyle değil kusura bakma cimrisin sen benim sevgilimden hesabı ödedi şu an evliyiz hiçte bmyle düşünmedi böyle düşünen teneke erkekler bi sonraki randevu da parası başka kadınla buluşmama korkusundan dolayı kadının hesabını ödemiyor
- 1 yıl
Şu manuplasyona bakar mısın neymiş eskortlukmuş senin tuturum son dönemlerde “vurucu barbie boy diyelim biz ona”
- 1 yıl
Senin tutumundaki erkekler güçlü değil yiyici dişil erkek oluyor barbie yani bir kere rekabet kelimesi erkeğe aittir kadınn peşinden koşmak eril bir davranıştır o sende olmadığına göre 😂 su yazılanlara bak ya kim bilir ne kadar aşağılık kompleksin varda…ay ay ay türeme sen sakın 😅👍
- 1 yıl
Asalak barbie erkeklerin soyu türememeli
- 1 yıl
@Gizemlikızgeldi sen okuma ve anlama özürlüsüsün belliki, yok gerçekten anlayarak okuduysan kendini yaptığım yorumdan tanımlamış ve beğenmemişsin ki tanımadığın bir insanla saldırgan ve hakaretlerle konuşuyorsun. Tavsiyem öncelikle yaşadığın topluma uyum sağla ve sağlıklı iletişim kurmayı öğren. Emin ol benimle alakalı en ufak bir fikrin yok. Komplekslimolanında zaten yorumlarda kim olduğu açık ve net gözüküyor, rica ediyorum çirkeşfleşmeyi, saldırganlığı bırak insan gibi iletişim kur becerebilirsen.
Soran1 yılBence kız doğru olanı diyor hiçte özürlü değil
- 1 yıl
Doğru ya da yanlış, karşısında tanımadığı bir insan varken başka birisinin sorusuna verdiğim cevabı üzerine alarak cevaba bir yorum yapmak yerine direk şahsıma hakaret ve ithamlarda bulunarak zaten nasıl bir karakter yoksunu olduğu kendisi ispatlıyor o yüzden kendisine söyleyeceğim tek bir kelimem bile olmayacak. Sen neyi doğru söylediğini düşünerek doğru söylüyor dedin? Çünkü cevaplarında sadece bana karşı olan insanlık dışı düşmanca ve hakaret dolu tavırlarından başka konuyla alakası olan bir bilgi göremedim.
- 1 yıl
@Gizemlikızgeldi parti kur oy verelim
- Para & Ekonomi konusunda 726 cevap paylaştı.
s 1 yılİnsanların ilişki anlayışları bana çok garip geliyor. Çok uzatmadan yazmaya çalışacağım. Eşimle tanıştığımızda kendi işi vardı, ekonomik sorunlar malum, zaman zaman ciddi sıkıntılar çekti. Bir de evlilik masrafları... ailesi destekledi elbette ama işte, neyse. Dışarıda yemek yediğimiz de oldu ama çoğu kez 1 kere cafeye gittiysek 5 kere sahilde oturduk, arabada oturduk, çiftlikte oturduk. Araba demişken bazen onunki bazen de benimki yani hiç hesabını yapmadım. Çok sıkıştım dediğinde borç da verdim, para sıkıntısını hissettiysem hadi sana tatlı ısmarlayım da dedim. Hadi ısmarlayım demedikçe hesap ödetmezdi çünkü. Ha bu sorulara baksaydım asla evlenmemeliydim ve muhteşem bir adamı kaçırmalıydım. Neyse yani sevince paranın cidden hiç önemi yok.
44 Yorumla
Soran1 yılEvet cidden önemi yok ama bir insan sürekli karşı tarafa hesap ödetmez gerçekten vallaha bak bende yol verdim
- 1 yıl
Bazısı bunu çıkarcılığa çeviriyor maalesef o konuda haklısın
- 1 yıl
Eig için teşekkür ederim
- 1 yıl
Aklın yolu bir
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ahhh bak şimdi, burada bence iki yönü var! 😄 Bir yandan herkesin maddi durumu aynı olmayabilir, adamın belki o an durumu yoktur. Ama ama tabii ki centilmenlik dediğimiz bir olay var ya, yani her zaman erkeğin her şeyi ödemesi gerekmez ama sürekli sen ödüyorsan… işte orası sıkıntı olabilir. Çünkü ilişki, emek ve paylaşım ister. Hem maddi hem manevi, olmazsa eksik kalır! Amaç ne mi dersen? Belki alışkanlık, belki umursamazlık, belki de başka kafa yapısı… mutlaka iletişim kurup anlamak lazım! Sen bu konuda net ve açık ol malum empati önemli, eksikliği varsa da çözüm bulunur 🤑 Peki, böyle bir durumu olgunlukla konuşmayı denedin mi? ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılolmaz tabi ki de
10 Yorumla Yedi sülaleme yetecek param var çok şükür. Ama param için yanıma gelen kadın kainat güzeli olsa dönüp göz ucuyla bakmam. Ben bu kadar kitabı boşuna okumadım, kişisel gelişimimi boşuna bu kadar geçirmedim, kendimi bilgi ve kültürel olarak bu kadar boşuna geliştirmedim. Önce bunlardan gerçekten etkileneceğini anlamalıyım. Ki hayatıma alacağım kadını bunlarla sınarım. Yazdığım şiiri okurum, sevdiğim kitabı anlatırım. O süreçte beni dinliyor mu dinlemiyor mu, ne kadar bana dikkat ediyor bakarım. O kadının, anı atlatabilmek için, idare etme amacıyla beni dinlediğini de anlarım. Çünkü fizyonomistim... anladığım an, o son buluşma olur. Gitsin kendisine saygısı olmayan, sadece parasıyla kadın etkileyebileceğini düşünen bir erkekle birbirlerini tamamlasınlar.
Hesap ödeme vb konularda ise, bir fıtrat olduğunu ve erkeğin ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kadın bir kale gibidir, erkek o kalenin kalbini feth etmelidir. Her fetih de bir bedel ister. Bu bedel bir bir kahve ve yemeği ödemek olsun bir zahmet..30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen haklı olanı yapmışsın. Evet erkeğin maddiyatı çok önemli sen burada sallayanlara bakma. Kendileri kızlarını verir mi bakalım parasız erkeğe. Geçsinler onları gerçekleri onlar da biliyor. Seninle bir yola çıktıysa üstüne düşeni yapması gerekiyor. Senin sorumlulukların olduğu gibi onun da var canım. Kendi anneleri mi geçindiriyormuş babalarını takma burdakilere. Bu dünyanın değişmez kanunudur. Belgesel izleyin avı bile önce erkek olan parçalayıp dişiye getiriyor. Parasız erkeği anası sevsin. 😉
24 Yorumla
Soran1 yılYok kız vallaha takmıyorum hele şu yalakalık yapan hemcinslerime çok gülüyorum 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBurada farklı konuşurlar gerçekte zengin koca avcısı olurlar 😂
Soran1 yılHahahah aynen öyle vallaha 😂😂😂😂
Ben iliskilerde para sorununu sadece erkegin degil kadinin da yapmamasi taraftariyim. Iki kisi birbirini gercekten seviyorsa kim neyi odemis ne kadar pahali hediye almis onemsemez zaten. Ben asik oldugum adamla birlikte olsaydim bana araba da alsa cicek de alsa ayni seviyede mutlu olurdum. Onemli olan onu alirken beni ne kadar dusundugu. Benim icin onemli olan, en sevdigim cicegi, en sevdigim araba rengini bilmesidir... Ama tabii boyle dusunmek icin asik oldugun kisiyle birlikte olmak lazim.
13 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle doğru diyorsun ama tek taraflı olmuyor inanki insan bir kere de kendi öder yani hep ben hep ben sıkıldım yol verdim
Soran1 yılİnşallah kuzum aminnn ❤️❤️
Soru biraz değişik olmuş. Asıl kastettiğin şey bir adamın zengin-fakir olması mı? Yoksa cimrilik yapması mı? Çünkü ben kendim bir kızla baş başa bir mekana gittiğim de kesinlikle yediğimizin içtiğimizin parasını ben öderim. Asla ona ödetmem. Ama parasız erkeği annesi sevsin öğkk kafasında bir durum varsa öyle kızlar bana göre şeytanın yardımcılarından farksız ve kendine fiyat biçen insanlar...
12 Yorumla
Soran1 yılTabiki bende cimri erkeği sevmiyorum hesabı hep ben ödedim en sonunda yol verdim
1 yılYani parasız değilde cimri erkek eyyyy. Mesela cebinde 100 TL vardır onu sevdiğine harcarsin ama paran vardır cimri cimri davranmayın ya hem kimde sizin paranıza kalmamış emin olun karakterli hiçbir kadın paranızı yemek istemez. Paragöz duruma düşmek istemez
32 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle kız hay ağzına sağlık kuzum benim cimri erkekten nefret ediyorum
- 1 yıl
🥰😘
1 yılSürekli kadina para odeyen erkekten elbette olmaz. ) kadini erkegi yok. Iki taraf da calisiyorsa arada bir biri oder :) ya da erkek daha farkli davranır daha cok jest yapar.
12 Yorumla
Soran1 yılYeminle sürek ben ödemekten bıktım o sebebten yol verdim
- 1 yıl
Iyi yapmissin.
1 yılKimseyle parası için olmuyoruz, hep hesabı onlarda ödeyecek değil ama çalışmıyor boş boş geziyor ve bundan yakınıyorsa ondan olmaz.
23 Yorumla
Soran1 yılHayır kuzu hesabı hep ben ödüyordum ama o iPhone alıyor altın biriktiriyor parası var çalışıyor bir kere ödemedi bende diktir ettim direk hayatimdan
- 1 yıl
İyi yapmışsın öyleyse cimri erkeklerden ıyk
Soran1 yılAynen öyle vallaha kuzum ohh bee
1 yılben güvenmediğim gelecek görmediğim veya daha tanıma aşamasında olduğum kadının neden hesabını ödeyim ya para da tabiki sorun olacak araç sanki kolay kazanılıyor sen gri eşofmanı çek kıçına evde bekle iki boya sürünce prenses mi oldun kendinizi ne sanıyorsanız
02 Yorumla
Soran1 yılHayır hayır siz beni anlamadınız ben sevgilimle ayrılmadan önce her buluşmada hesabı ben ödüyordum sonra bu durum beni rahatsız etti parası olmasa anlarim ama parası var bir kerede onun ödemesini isterdim ama baktım yok utanmıyor bende direk ayrıldım
- 1 yıl
güncellemeyi çok sonra yapmışsın soruyu detay vererek anlat o zaman genele vurursan cevabın bu olur ama olduğu halde yapıyorsa da buna prenses erkek demek yerine ben soyan erkek derim çünkü soyan erkek para yolar keyfine bakar ilişkide finans sağlayan sen olursun manüpüle de eder sen para verdikçe seni sevmeye sen bir şey ısmarladıkça sana duygusal davranmaya başlar kendini o şekilde bağlar öyle erkekten kaç o erkeğin belli ki buna benzer bir olay yaşamışlığı var
1 yılPara insanlar için harcanmalı insanlar para için değil. Bahsettiğin erkek cimri erkek istifçi erkek bir halt olmaz ondan.
11 Yorumla
Soran1 yılVallaha doğru dediniz helal olsun size
1 yılKimse kimsenin maaşlı işçisi değil. 3 buluşmada 2 erkek bir kadın öder. Hayat paylaşınca güzel
29 Yorumla
Soran1 yılAbi inan bunada razıydım hep ben ödüyordum ama bir yere kadar bir kerede kendisi ödeseydi ayrılmazdim
- 1 yıl
O sana sevgililik değil. Seni kopartmaya hayatındaymış cano. Paranın lafı olmaması laxım ilişkide. Yani herkes yerini bilmrli. Erkrk erkrk gbi, kadın kadın gbi. Hayat ozaman guzel
Soran1 yılAynen öyle canoo can ağzına sağlık
- 1 yıl
Her ayrılış bir tecrübe canoo, paranıda kimseye kaptırma. Üstüne başına harca ailene harca, ihryaclarına ver 😚
Soran1 yılTeşekkür ederim canom ve artık böyle yapacağım çok sağol
- 1 yıl
Silkelenmek istersen kendine gelmek adına , yazablrsınnn canocum , dilim döndüğünce cevaplarım
Soran1 yılTamamdır canom 😎😎😎😎
- 1 yıl
Way canocumm 😎
- 1 yıl
Cannommmm
Gizli Üye(25-29)1 yılay benimde eski sevgilim hic harcamazdi ben sorun etmezdim ben ismarlardim alirdim arkadaslarim enayi derdi ama cidden umrumda degildi sonra bir gun ondan birsey istemistim buyuk birsey de degildi sen beni kullaniyosun tarzi laflar etti zoruma gitti ayrildim kisaca cimri erkekten asla olmaz uzak durun kizlar
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle kız aferin vallaha bunlar prenses olmuşlar bacım 😂😂😂😂
1 yılİlişkide senin benim olmaması lazım hep tek taraf yaparsa o iş olmaz
18 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle vallaha benimde demek istediğim bu
- 1 yıl
Kesinlikle bende kız arkadaşıma ne istediyse yaptım tabi oda arada ödeme yapıyordu hakkını yiyemem ama güzelde gidiyordu bir anda bitti
- 1 yıl
Ne de olsa hep erkek ya da kız ödeyecek diye bir şey yok dengeli olmak lazım
Soran1 yılAynen öyle bende bunu istiyordum hep inanki bende bu sebebten bitirdim ama senin ilişkinin bitmesine üzüldüm eğer içinizde sevgi varsa ikinizinde tekrar olmasını dilerim
- 1 yıl
Teşekkür ederim bizim iş olmaz tek taraflı sevgiden bi beklenti içine giremem
- 1 yıl
Umarım sende kafana göre birisini bulursun mutlu olursun
Soran1 yılTeşekkür ederim anladım inşallah hayatında sana başarılar ve seni içten sevecek birisini diliyorum amin
- 1 yıl
Teşekkürler inşallah olur 🙏😊
Bunları nerden buluyorsunuz bizi neden bulmuyorsunuz
15 Yorumla
Soran1 yılDenk gelmiyoruz diyelim 😂
Soran1 yılHahahaha burada denk geldik 😂
1 yılBen de öyle düşünüyorum. Erkek adam kadına hesap ödetmez.
12 Yorumla
Soran1 yılİşte bu yüzden ayrıldım kız bende ejsjs
Parasız başka varken yok deyip cimrilik etmesi başka işte o cimri olanı sevmem
12 Yorumla- 1 yıl
Pekala buluşma da kızlar erkeklerden hediye bekler mi sence?
Soran1 yılKesinlikle öyle bende sevmiyorum cimri erkeği
- Para & Ekonomi konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılAyakların üzerinde duramıyorsa belli bir yaşa gelmiş boş bir insandır
11 Yorumla
Soran1 yılAynen bende katılıyorum buna
1 yılEşitlik diye diye böyle erkekler türedi. Sosyal roller karıştı. Hem kadınlar hem erkekler birbirini suistimal etmeye başladılar. Ne diyim arz talep meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParam için gelecekse hiç gelmesin para ile benimle takılabilecek birilerini bulurum zaten
210 Yorumla- 1 yıl
Niye prenses misin sen yasindan utnn erkek adam kıza çıktığı kiza sevgilisi olan kiza hesap odetmez gelenek bu dur tamam eyvallah ödediği zamanda olur kızın ama su yaptigin yorum olayi bambaska bi yere çeker burada kızın soylemek istedigi sey cok baska her defasinda kiza hesap ödetiyormus
Cevap sahibi1 yılGelenek diye bir şey yok. Madem eşitlik var o da ödeyecek. Ya da Alman hesabı yapacağız.
Cevap sahibi1 yılKimseyi hayatımın merkezine koymam. Kadınların üzerine bu kadar düşüldüğü için zaten ego var eğer ki onlarla kimse ilgilenmese herkes önüne baksa zaten şu an çok faklı bir yerde olurduk.
Cevap sahibi1 yılRus Erkekleri Akıllı mesela adamlar umursamıyor bile kendi hayatlarına bakıyorlar.
Soran1 yılKardeş zaten sürekli ben ödüyordum bu durum beni rahatsız etti yani insan kendide düşünür parasıda vardı hani ben buna sinirlendim hep ben hep ben olmaz ama demi
Soran1 yılBende yol verdim ayrıldım
Cevap sahibi1 yılRus değilim ama keşke Rus olsaydım. Eğer bana sorsalardı kesinlikle başka bir ülkede doğmak isterdim.
Gizli Üye(30-35)1 yılPara sorunu yaşayan bir erkekle ilişki kurmak veya sürdürmek riskli olabilir ancak imkansız değildir. Önemli olan, erkeğin bu konudaki tutumu, sorunun niteliği, ilişkinizin temeli ve sizin bu duruma nasıl yaklaştığınızdır. Para sorunlarıyla ilgili erkeğin tutumu çok önemlidir. Sorumluluk alıyor mu, çözüm arayışında mı, yoksa durumu kabullenmiş ve pasif mi? Yardım istemeye açık mı, yoksa inkar mı ediyor? Bu soruların cevapları ilişkinin geleceği açısından belirleyicidir. Sorunun Kaynağı Ne? Borçlar, işsizlik, düşük gelir, kötü yatırım kararları, bağımlılıklar (kumar, alkol vb.) gibi farklı para sorunları farklı yaklaşımlar gerektirebilir. Sorunun kaynağını anlamak, çözüm yolları aramak açısından önemlidir.
00 Yorumla
1 yılBirçok kişi için para bir kriter tabii ki ama genelde çok güzel değilseniz kendinizden daha zengin biriyle olamazsınız.
10 Yorumla
1 yılKarı parası yemekcalistigim ilde çok var bu tipler ve hepsinin de karısı öğretmen. Öğretmenler yine zeka konusturamamis
11 Yorumla- 1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun bide öğretmenlerle ilgili dediğin şeyi anlamadım
Annesi sever zaten önemli olan parası olsa da olmasada sevmek. O da gt ister yürek ister. Vazgeçin bu erkekleri bankamatik olarak görmekten bir kadın olarak erkeklere üzülüyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılAşkım hayır bankamatik olarak görmüyorum sürekli hesabı hep ben ödüyordum ve bu durum beni rahatsız etti kendisininde parası vardı hiç ödeme için adım atmiyordu bende yoruldum ve ayrıldım hangi vicdan bunu kabul eder sana soruyorum
Olmazzz… babanın evinde bu mu vardı diyebileceği bi hayatım yok en az aynı düzeni devam ettirmek isterim üstü olursa ne ala…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ülkede para sorunu yapmayan erkek ya malum partidendir, çalıyordur ya da babası holding patronudur. Para sorun edilir bu ülkede, ekmek aslanın ağzında ama bunu karşı tarafa hissettiren erkekten olmaz.
10 Yorumla
1 yılBenim eski sevgilim bana yemek ısmarlasa bende kahve ismarlardım. Sürekli bir erkeğin hesap ödemesi doğru gelmiyor bana. O 5 ödesin sen 2
21 Yorumla
Soran1 yılKuzum zaten bende bunu demek istedim aslında sürekli ben ödüyordum ben isterdim bir o bir ben ortak olsun ama kendisi hiç elini cebine atmiyordu parasıda vardı yeri gelince şuna şu kadar borç verdim die övünüyordu bende direk ayrıldım
- Para & Ekonomi konusunda 718 cevap paylaştı.
u 1 yılPara sorunu yapan erkektende olmaz, parayi çok harcayan erkekten de olmaz bunun bir ortası olmali
20 Yorumla Her zaman herkesim parası olmayabilir bilemeyiz. Eğer parası olupta sana ödetiyorsa o zaman sorun işte..
22 Yorumla
Soran1 yılAynen benimde demek istediğim bu parası olup eli cebine varmayinca şutladım herzaman ben ödeyememki
1 yılKadın olsun erkek olsun cimri insanı sevmem ve bu gibi insanlarla ömür geçmez
10 Yorumla
1 yılParasız adamla, parayı mesele eden adam farklı yalnız. ikincisi toksik
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı.
1 yılBen öderim hesaplari kadına hesap ödetilmez ama başka heveslere girmesin
10 Yorumla S*keyim parayı benim sevgilimin parası yoksa ama benim varsa o para aynı zamanda onundur ha tam tersi olurda benim param olmazsa onun olursa biricik sebgilim onu benimle paylasır bizim olur para olsun ya da olmasın birbirimize olan sevgimiz bize yetiyor
00 Yorumla
1 yılOha her hesabı kıza kitleyenle camii ye bile gitmeyin günahınıda size kitler 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılTutumlu erkek iyidir cimri olmadığı müddetçe
11 Yorumla
Soran1 yılYok kız bir kere hesap ödemiyordu bende yol verdim sjsjs
1 yılulan hep tam tersi oldum terk edildim demek ki böyle olmak gerekiyormuş dedin
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl be
- 1 yıl
Baya
Arada kadın ödeyebilir tabi ama hep ona ödetmek olmaz. Erkek para kazanmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPara pulun boş olduğunu önemli olanın sevdiğin insanla olmak olduğunu anlayacaksınız ama umarım iş işten geçmiş olmaz
211 Yorumla
Soran1 yılSevgi karın doyurmaz
Cevap sahibi1 yılSen ne sunuyorsun
Soran1 yılHiçbirseyi
Cevap sahibi1 yılAman senin dengin o yanlış anlama davul bile dengi dengine ben evlenirken eşimin de durumunun yani onun ailesinin iyi bir maddiyatta olmasını istemiştim çünkü ben öyleyim ama sende zaten yok olan birisini beklemen haksızlık olur kaldı gitti ki farklı bir hayata geçeceğin için uyum sağlamakta zorlanacaksın belki bi kavgada konu ilk senin maddiyatına gelecek
Soran1 yılHe sen maddiyat olarak mı diyon bende kötü anlamda sordun anladım maddiyat olarak spor antrenörüyum ben maaşım var benim düzenli
Cevap sahibi1 yılNe kadar maaş alıyorsun karşındakinden ne bekliyorsun mesela
Soran1 yılAslında ben zenginlik vs beklemiyorumm benim öyle yüksekte gözüm yok benim anlatmak istediğim farklı idi mesela hesabı sürekli ben ödüyordum o hiç elini cebine atıp ödemedi sürekli ben ödedim kendisinin durumuda güzel iyidi ama ben ayrıldım bu durum beni rahatsız etti yol verdim hani ben bir çiçek alan insandan bile mutlu olurum sevgililer gününde ben hediye alıyordum o onu bile yapmıyordu bende bu duruma çok sinirlendim yollarımızı ayirdim
Cevap sahibi1 yılEğer böyle biriyse doğru yapmışsın ama insanlar zor zamanlardan geçebilir maddi manevi
Soran1 yıliPhone telefon aldı kendine kardeşine cimrilik yapıyordu ben bana şunu bunu al diyen kızlardan bile değilim tenezzül etmem. Allah'in izniyle ama sürekli sürekli ben ödemem rahatsız etti beni
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın boş ver
Soran1 yılAynen öyle
Valla çok haklısınız, parasız kadında erkekte sevilmez. İkisi de yüktür. Bir yemek yiyorsun hesabı ödesin herkes.
00 Yorumla
1 yılolmaz ayrıca buyasıma geldim bir kadına çay ısmartlamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBi de kadınlara derler paracı diye. bu devirde hangi erkekle konuşsam böyleler
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBuradaki erkeklere aldırma. Erkek tabi ki kadından fazla ödeyecek. Tutup pırlanta şu bu alsın demiyoruz. bi yemeğe bi şeye gittin mi ödemeyecekse orada erkek kadın ilişkisi, denge bozulur. iki taraf ta mutlu olmaz. O 3 yapıyorsa sen 1 yaparsın. arada sen de yaparsın yani hep tek tarafa yüklenilmez sonuçta para kimseye yağmıuor ama bi kahve bi yemek bi çiçek çok şey değil
Soran1 yılKız işte bende bunu diyorum sürekli ben ödedim bıktım ödemekten o sebebten bende bıraktım yol verdim
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın salla gitsin. cimri insan her şeyin de cimri olur sevgi saygı da bile
Para için mi evleniyon
21 Yorumla
Soran1 yılHayır ama parasız erkeği ne yapım evlenince
1 yılBir kadına her zaman hesap ödetilmez ama ben de her zaman ödemem madem hayat müşterek😅
00 YorumlaO yiyicidir o arandada ne varsa aşk filan değildir o
00 YorumlaPara sorunu yapan erkekten olur mu diyen kadından olmaz !!!
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 652 cevap paylaştı.
1 yılCimri erkek profilinden anında uzaklaşılır olmaz
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAnnem seviyor beni. 😃
Dilenciyiz ne yapalım. Cumadan cumaya işimiz. 🤣
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılPara sorun edilmemeli , doğru.
Fakat bunu tek seçenek olarak da biri tercih edilmemeli.00 Yorumla Böyle erkekler olmasına şaşırıyorum sadece, çok tuhaf
00 Yorumla
1 yılKadınlar Bu iyiliği de anlamıyor sonra bir yerleri kalkıyor verilen hizmete hizmet isterim arkadaş
00 Yorumla
1 yılEşitiz diye diye çalışmayan hemcinslerinizi aşağıladınız çekin şimdi barbie erkekleri onlarda sizi savunmuştu
31 Yorumla
Soran1 yılYok ben kesinlikle hemcinsimi asagilamam asla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yapsın para mı yağıyor yukarıdan. Alışmışsınız milleti yemeye tabi
13 Yorumla
Soran1 yılKuzum ben sürekli hesap ödüyordum kendisi birikim yapiyor parası var insan birde ben ödeyim der bende bu durumdan inan sıkıldım ayrıldım
Cevap sahibi1 yılHa o zaman farklı durum yanlış anladım kusura bakma. Haklısın bu durumda bunu açıkça söylemeyi denedin mi
Soran1 yılBiraz dile getirdim ama anlamazliktan geldi bende direk ayrıldım
1 yılÖyle erkek adam olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle helal olsun
1 yılOha erkek adam oder odemesi lazim
17 Yorumla
Soran1 yılDemi
- 1 yıl
E yanii ykksa parasi gitsin elini skksn 😂😂
- 1 yıl
Ya milleti boş ver erkek adam tasi sikacak suyunu cikartacak genede muhtac olmuyacak
Soran1 yılAynen öyle tek tek cevap vermeyim die güncelleme yaptım ahahahah
- 1 yıl
İyi yapmissin yawrucum. Oarasi olmayan eljni skkksn diyede ekleme yap 🤤🤤🤣🤣
Soran1 yılHahahahahah 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Ahaha. 🤣 Kac yasindasin senn
Bir yemek parası ödeyemeyecek kadar parasını seviyorsa sevgili yapmasın bir zahmet
20 Yorumla
1 yılKimin ne zaman parali olacagi belli olmaz birgun zengin olursa erkek kafanizi duvara vurursunuz
10 Yorumla
1 yılNeden erkekler öderken her zaman bütün masrafları oluyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUzak dur o itten
23 Yorumla
Soran1 yılVallaja sildim her yerden engelledim kuzum çok şükür
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın daha iyileri çıkar
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz zaten önceden harcayanda sonrada cimrileşiyor en iyisi kendi ayaklarının üzerinde durmak
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılParasını vermeyen canını hiç vermez
30 Yorumla Bedavadan fan fini fin fon😂
20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler