Maddi sorunu olan erkek?

Erkek arkadaşımla ilişkimiz mükemmeldi beni görmeden bir dakika geçirmez hediyeler sürprizler her şeyi yapardı bir senenin sonunda artık maddi olarak çok kötüleşti işleri. Maddi sorunlar yüzünden benden ayrıldı çünkü ben parasız yapamazmisim. İki aydır yalvardım yakardım barışmak için ama nafile ben karşılarım diyorum olmaz diyor bu ayrılık sürecinde bana önüne bak dedi ben de bit kere date ciktim onu da söyledim ekranları ve konuşmayı kestiğimi de attım rahat etmediğim için bana gösterdiğin iyi oldu dedi araya bir erkek girdiyse bu iş bitmiştir dedi ama erkek yokken de barışmıyordu. Ben diyorum ki sen toparlayana kadar ben karşılarım uygun fiyatlı yeriz içeriz yok diyor iki ay boyunca evden de çıkmamış bu halini devam ettirmek istiyor. Cebimde para yokken ben sevgili peşinde koşamam diyor. Paran olsaydı ne yapardın dedim evlenirdik bile ilişkimiz devam ederdi dedi. Neyse bugün benim kanamam oldu çok kötüydüm. Hastaneye gittim bana sadece mesaj attı merak edip aramadı bile naptin ne ettin bu. Akşam da kafam dağılsın diye elbise attım bana cevap olarak bana bir şey sorma yazma ben de ne var alt tarafı elbise dedim başımı ağrıtma benim dedi. Ya bu adam beni sevmiyor seven adam para sorunu da olsa sevdiğinden ayrilir mi

Maddi sorunu olan erkek?