- 20 gü
Kendi adıma konusuyorum çoğu zaman anlayabiliyorum. Hani az da olsa ilgisi var üstüne düşsem olur gibime geliyor. Fakat yaşadığımız toplumda kültürel ve ahlaki değerler, kadınların tutumları falan bu konuda çok berbat. Ahlaklı yaşamaya çalısan biri olarak, bir kadına ona karşı olan duygularımı açıkladığımda ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Hani ''yaa bu kadın benimle ilgileniyor bence de hoş bir insan tanışmak isterim'' gibi düşünsemde o kişinin vereceği tepkiden çekinirim. Böyle erkeklere afedersin it gibi davranın kadınlar var. Nedir yani bir insan olarak senden hoşlanıp tanışmak istedim eğer senin için uygun değilse karşındaki insanı kırmadan red edip teşekkür edebilirken neden ''ne munasebet, ya da alaycı tavırlarla senle ben hahaha'' gibi geri dönüşler almak guru ve kalp kırıcı olabiliyor. Hele bir de topluma arkadaşlarına seni sapıkmıssın gibi göstermeye çalısan bir zumre var. Bu yüzden sanıyorum ki erkekler anlasa bile tam emin olmadan adım atmaktan çekiniyor. Bu sitede yaşadım bazen gerçekten görünüşünü sevdiğim ya da kaşı gözü çok güzel gelen ama asla sapıklık ya da sarkıntılık olmadan tamamiyle ''iltifat iyidir belki kendini iyi hisseder'' düşüncesiyle '' çok güzel bir kadınsın, gözlerin çok güzel gibi şeyler söyleyip ''avucunu yalarsın'' gibi geri dönüşler aldığım da oldu. Bu yüzden sadece tanıyıp tanısıp beni yalnıs anlamayan insanlara iltifat ediyorum :) Hep bi acaba sapık yerine konurmuyum düşüncesi kısaca :D
110 Yorumla- 20 gü
Meaşallah ahaha 😂
- 20 gü
Bak anlatiyim bir tane sana gül biraz :D 10 sene önce falan ağır metalci takılırdım. Bir gün metrodayım karşımda böyle simsiyah giyinmiş, güzel, alımlı belli ki bakımlı temiz giyimli bir kadın var. Abartmıyorum 15-20 kere göz göze geldik. 9-10 durak gittik son 2 durak kaldı son durağa varmaya. Baktım sondan 2. durakta kapıa doğru yöneldi ve oradan da arkasına dönüp bana baktı. Bende yanına geldim ve olabildiğince kibar ve nezih bir şekilde, diğer insanların duymayacağı bir ses tonuyla ''afedersiniz, yaklaşık 20 dakikadır sizinle konusabilmek içni cesaretimi toplamaya çalısıyorum. Eğer sizin için de uygunsa, zamanınız varsa bir şeyler içmek ister misiniz?'' dedim. Kız şöyle bir adım geri çekilde beni baştan aşağı süzdeü ve muhtemelen vagonun yarısını duyacağı bir ses tonuyla '' ayhh benim senin gibi bir satanistle ne işim olur be'' dedi. Çok afedersin dedim ve kulaklığımı takıp yerime geçtim :D Meğerse kız bana '' bu nedir awwqu satanist tipli i. b. ne falan diye bakıyormus kjasbfaskjhf. O yüzden artık çok dikkat ediyorum çünkü duygularından emin olmadığında kendince yerin dibine sokulabiliyorsun :D
- 20 gü
Ama bakışmak hoşlanıldığı konusunda pek fikir vermez ki.
- 20 gü
20 kere bakıp metrodan inmeden önce arkanı dönüp son bir kez bakma fikri bana bu teklifi yapma cesareti verdi heheheh :D
- 20 gü
Yanlış sinyaller alıyorsunuz
- 20 gü
Demek ki bu yüzden benden hoşlanan kadınlardan anlamıyor musum öyle ise :D
- 20 gü
Çünkü erkekler yine kendi hoşlandıklarına odaklılar, anlattığın örneklerde bile hoşuna giden kadınlardan bahsetmişsin. Önce sizin hoşunuza gitmesi gerekiyor demek ki yoksa fark etmiyor
- 20 gü
Doğru söylüyorsun soruna direkt bir cevap olmadı bu, fakat ben orada zaten ''çekindiğimiz için anlasakta adım atamıyoruz'' a bir örnek vermek istemiştim sosyetik hanım :) Erkeklerin yarısından fazlası ya bu kadın bana bakar mı yok ya ben yalnıs anlamısımdır diyor. Kalan yarısı ise en ufak bir sinyalde aaa bana mı yürüyor diye düşünüyor. Ve böyle olammasına rağmen adım atıyor. Aslında sorduğun sorunun direkt bir cevabı yok kişiden kişiye değişir. Genelde erkelere teklif mi ediyorsun ya da teklif mi alıyorsun? Buradan da kıyaslayabilmen gerekir diye düşünüyorum. Kendi adına hoşlandığını belli ettiğin kişilerden geri dönüş alabiliyor musun çoğunlukla? Alabildiğin de olmuştur alamadığın da... Evet bazıları anlıyor fakat kadın hoşuna gitmediği için anlamamazlığa veriyor. Yine seni örnek olarak ele alacak olursam güzel ve alımlı bir kadınsın. İlgini belli ettiğin erkekler çoğunlukla bunu anlayıp sana yakınlaşmıyor mu? maalesef bu tırnak içinde ''çirkin'' diye tabir ettiğin bir kadın için aynı şekilde deneyimlenmiyor. İlgisini belli etse de geri dönüş almıyor. Anlayan da anlamayan da ilgilenmiyor...
- 20 gü
Benim kıyaslamam veya durumun benim açımdan nasıl göründüğünün aksine herkesin fikrini alabilmek için soruyoruz ya sorularımızı, kişiden kişiye değişiyor ya her sorunun cevabı, çokta takılmamak lazım o bakımdan. Bu sorunun bendeki karşılığı farklı, senin farklı, diğerlerinin ki apayrı.
- 20 gü
Bende bunu anlattım yukarıda ki yorumumda. Bazen daha net anlaşılsın diye fazla dolandırıyorum sözcükleri sanırım ya... Bunu düzeltmem lazım... Senin içi benim için onun için hep farklı gelişiyor olaylar dolayısıyla da farklı oluyor tecrübeler...
En İyi Cevaplar
- 20 gü
Erkekler düz varlıklardır. Kadınların bize söylediklerinin yarısını anlarız, söylemedikleri hiçbir şeyi anlamayız. Çünkü kendi aramızda böyle iletişim kuruyoruz. Bir erkek suratan asan bir erkeğe "Neyin var" dediğinde karşı taraf derdini anlatmak isterse anlatır, istemiyorsa "bir şey yok" falan der. Karşısındaki de üstelemez. Haliyle kadınların da derdini anlatmak isterse anlatacağını düşünürüz, üstelemeyiz. Halbuki kadın ilgi ve şefkat istiyordur bilemeyiz.
Hoşlantı konusu da böyle. Bir kadın bana kibar mı davranıyor yoksa flörtleşiyor mu, şahsen anlamakta zorlanıyorum. Çünkü sevgilim olduğu zamanlarda gözlerimin içine bakıp gözlerini kırpıştıran, benle konuşurken beni pür dikkat dinleyen, gülerken bana dokunan bir arkadaşım vardı. Sevgilim yokken uzun zaman sonra yine o arkadaşımla görüşmüştüm. Bana öyle davranmaya devam etmişti. Üstelik sevgilisi de vardı. Normalde flörtöz davranıyordu ama garip bir şekilde sınır da çiziyodu. Kadınları bu yüzden karmaşık buluyoruz.18 Yorumla- 20 gü
Bir kadın gelip de bir erkeği KS'de takip edip art arda 2 sorusunu cevaplasa kibar davrandı sanıyoruz. Siz ise "takip isteğini ben attım, mesajı o atsın her şeyi ben mi yapacağım" moduna giriyorsunuz. Mesaj atarsak da sapık ilan ediliyoruz. O yüzden kadınlara ilk mesajı veya ilk adımı atmıyorum şahsen
- 20 gü
Sen de takip attı diye sapık muamelesi yap o zaman shdja
- 20 gü
Dikkat ediyorum da her yorumuma yanıt veriyorsun. Benden mi hoşlanıyorsun acaba 🤔
- 20 gü
Ee ama yuh
- 20 gü
- 20 gü
Ya altı üstü espri yaptık çok şey ettiniz. O kadar eşek değilim fjşsjdlsks
Yapay Zeka Cevapladı

Oha, kadınların sinyalleri bazen o kadar ince ki, erkekler resmen dedektif gibi olmak zorunda kalıyor! 😂 Bence sorun biraz ikisinde de, ama özellikle erkeklerin ruhsal dalgalanmalarında gizli. Bazıları doğrudan gelip “Ben senden hoşlanıyorum” demekten çekiniyor, bazısı da alfabe bilmiyor sanki sinyallerin! Sen ne dersin, senden hoşlanan birini anlamak sana göre kolay mı? 😏💕
13 Yorumla- 20 gü
Bana göre kolay 😅
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen20 güAyy sende mı dedektiflik var, Süper! 😄 Hoşlandığını anlaman bence ilişkide altın kural, devam et öyle! 💖✨
- 20 gü
Yok, Erkeklerin hoşlandığını anlamak için dedektiflik yapmak gerekmiyor aşko

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- 20 gü
Kendileri hoşlanmayınca salağa yatıyorlardır, yoksa anlamamaları mümkün değil...😀
42 Yorumla- 20 gü
Bence de 😒
- 19 gü
Yok bir kısmımiz anlamiyoruz
m
18 güÇünkü kızlar bazen arkadaş olarak bile çok yakınlar çözemiyoruz jdjdjd
12 Yorumla- 18 gü
Tuhaf bunlar jdjs
- 18 gü
Evet net değiller ki jsjsjdjd
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu bariz sinyalleri bile arkadaşça davranıyor sanıyor. Bazıları da gerçi salağa yatmayı seviyor.
20 Yorumla- 18 gü
Merhaba,
Ben anlamam, dile getirmesi lazım! 😅
Yanlış anlaşılma sevmem! 😅10 Yorumla m
20 güaz daha açık olun siz de :D
11 Yorumla- 20 gü
Biz gayet netiz ahah
- 20 gü
Anlarlar aslında anlamayan var mıymış 🤣
12 Yorumla- 20 gü
Bence de anlıyorlar 😅
- 20 gü
Kesinlikle 🤣
- 19 gü
Çünkü erkekler genellikle olaylara çok daha basit ve düz bir mantıkla bakıyorlar. Bizim için anlamlı olan küçücük bakışlar, gülüşler, minicik dokunuşlar onların gözünde çoğu zaman hiçbir şey ifade etmiyor. Fark ettiklerinde bile yok ya bana mı öyle geldi diye düşünüp geçiyorlar. Birde özgüvensizlik devreye giriyor tabi, o kadar güzel bir kız neden benden hoşlansın ki gibi düşüncelerle kendilerini iyice geri plana atıyorlar. Aslında birçoğu hissediyor, kalplerinde bir şeyler kıpırdıyor ama ya yanlış anlamaktan korkuyorlar ya da reddedilme ihtimaline karşı kendilerini korumaya alıyorlar. Bazıları da o kadar dalgın ve odaklı oluyor ki, biz sinyal versek de anlamıyorlar çünkü kafaları başka şeylerle dolu. Yani aslında işaretleri görmüyorlar değil, sadece doğru şekilde okumayı bilmiyorlar.🤷🏼♀️
16 Yorumla- 19 gü
Seçenekler arasında kaybolmuşlar, daha peşlerinden koşmaları gereken dişiler var jddj
- 19 gü
Aynen öyle😸 seçenekler bol ya neyi isteyip neyi istemediklerini bile bilmiyorlar sjsjsk
- 19 gü
Hepsinden de ret yiyince 'kadınlar çok egolu, kötü, sapık muamelesi yapıyorlar... bla bla bla'😂
- 19 gü
Evet evet red yiyince hemen kadınlar çok kötü bizi istemiyorlar diye ağlıyorlar halbuki asıl saçmalayan kendileri farkında bile değiller jsksk
- 19 gü
Aynen 😅 halbuki kadın senin ne mal olduğunu çakmıştır ondan reddedilmişsindir djdjd
- 19 gü
Ayneenn oysaki kadınlar direk anlar senin ne halt ettiğini sjks
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok basit Kadınlar Erkekleri kendisi gibi zannediyor. Şöyle ki Kadınlar imalı göndermeli yarı örtük yarı gizli tavır söz ve haraketlerde çok bulunur hayatlarında bir başka kadın bunu zaten anlar. Ama bu yanılgı Erkekler içinde geçerliymiş gibi düşünmelerine sebep olur. Erkek açık net direk doğrudan Konuşan düşünen tavır koyan bir canlı sonuçta Bi kadının aşk itirafı "Ya işte ilgimi belli ettim ya iştedir"Erkek bunu anlamaz gidip direk söylemen gerekir. Siz hangi Erkeğin Elli dereden su getirip imalı göndermeli aşk itirafı yaptığını gördünüz. Seni seviyorum der veya Bi kahve içelim mi gibi gibi açık beyanlarla niyetini ifade eder zaten bu kadar basit. İki cinsin iletişimde ki farklılıkları buna sebep olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 🤔🤔🤔
Kadınlar fıtratlarından dolayı duygularını yansıtırlar ama bu yansımaları erkekleri de yanıltır.
Sen çok iyi birisin, temiz kalplisin, altın gibi bir kalbin var, beni için değerlisin der sonra da sen dersin ki bu kız seni seviyor. Ama işte bu durum bazen öyle olmuyor işte. ya da Erkek öyle sanıyor.
Bu durum, bu sendromu çözmek çok zor.
Sence bu ne görüşmesi.
https://youtu.be/vUPNyd6nNaM?si=KygCwzCd2muha0uJhttps://youtu.be/YvLCz5qp3Fw?si=9fbqru7vnAd_IikR10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her kadın aynı ölçütle yaklaşmıyor kimisi billurunu yerim diyor ama arkadaşça yaklaşıyor fakat erkek bunu... Anladınız işte ya düşlüyor yani fkglglglg
Kimisi soğuk ve itici davranıyor ama içten içe karşısındakini arzuluyor (ortaokulda sanırım her gün beni darlayıp zorbalayan kızın arkadaşımın duyumuyla benden hoşlandığını öğrenmiştim tam şöyle dedim NEĞĞĞĞĞĞĞ)
Ama çoğu kadının ortak özelliği dürüst olunca kendilerini ne alakaysa basit eskort gibi gördüklerinden kendileri gibi davranmaktan çekiniyorlar ulan minik bebek gibi davranmanın basitlikle ne alakası var belki sen çocuksu olmayı seviyorsun nolmuş bunda
Özetle kadın milletinin dürüst olması gerektiğini düşünüyorum erkek milleti çok düşünmez acaba seviyo mu sevmiyor mu diye, kadın nasıl davranıyorsa öyle düşünür çok kasmaz bu işleri14 Yorumla- 20 gü
ortaokul ve lisedeyken ben de hoşlandığım kişilere bariz kötü davranıyordum ama istemsiz oluyordu sanırım savunma mekanizması
- 20 gü
evet bir de annem hiç doğru bulmuyordu bu yaşlarda sevgili işlerini ve çevremdeki arkadaşlarımın da yoktu anneleri de böyle düşünüyordu sanıyorum ki benle birlikte birçok kız bu yüzden böyle davranıyor
Sanırım belli edemiyoruz yeterince , ben aksine hoşlandığım kişiye ( güvenene kadar ) hep ters davranırım, uzak dururum, incelerim, tartarim, bu karşıya bu kadın senden hoşlanmıyor imajı verebilir, halbuki sorsa açık yüreklilikle hoşlandığımı söyleyecek kadar da netim 😄
14 Yorumla- 20 gü
Bu ben gibi djdj
- 20 gü
Terslemeden ve sınamadan olmaz djdj
- 20 gü
Erkek dediğin (çok nadir bir kesim hariç) düz kafalıdır. Robot gibidir, yap de yapar, git de gider. Çok düşünmez, severse gönülden sever, sadık kalır. Onu kadın sahiplenir o yönetir. Bekliyorsanız çok beklersiniz film, dizilerdeki gibi erkek :D
12 Yorumla- 20 gü
Bu bahaneniz sizin ya
- 20 gü
Hayır bahane değil gerçekten öyleler çünkü çok üşengeçler, sevmeye ilgi vermeye bile üşeniyorlar. Bu yüzden düşünmüyorlar. Kendini tamamen karşı tarafa bırakıyor.
- 19 gü
Çünkü biz kadınlarda şu var ben söylemeden anlasın ben ima etmeden anlasın erkeklere direk söyleyince gösterince bile zor anlıyorlar kadın hep anlaşılmak istiyor ama erkek kafa yorup düşünen bir varlık değil burnunun ucunu göremeyenler var.
16 Yorumla- 19 gü
Evet beyinlerini çalıştırsınlar 😅
- 19 gü
Paslı artık 🤣
- 19 gü
Kullanmaya kullanmaya ne olacağıdı dimi 😅
- 19 gü
O yüzden az yaşıyorlar 🤣
- 19 gü
Her şeyin mantıklı bir açıklaması var işte sjdjs
- 19 gü
Kesinlikle🎊🌸
- 20 gü
Bi şeyden anladıkları yok ki zaten. Erkekler çok bencil bi kafa yapısında kadın demeden onu beklenmedik sürprizler yapmaz ama kendilerine yapılsa çok hoşlarına gidiyor kızlar biz her şeyi (aşk acısını ) bile dramatize etmeyi seviyoruz ama bu erkekler öyle değil dümdüz mantık
10 Yorumla s
20 güÇünkü belli etmiyorsunuz. Biz hoşlandığınızı zannedip adım atmaya başlayınca kendinizi geri çekiyorsunuz. Ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Tabii şu an için geçerli bir durum değil eskiden yaşadıklarımı anlatıyorum.
19 Yorumla- 20 gü
Ya bırak sen ne iki yüzlüsün be djdjs
- 20 gü
Ne alaka 🤔
- 20 gü
Alıyoruz haberlerini 😅
- 20 gü
Ne haberi. Bana sor benden duy gerçekleri.
- 20 gü
Sana inanmıyorum 🤪 ayrıca görüyoruz da shdjs
- 20 gü
Hiç bir şey gördüğünüz yok. Ağzından çıkar baklayı söyle bildiğini bende söyleyeyim.
- 20 gü
Tutmam ben ağzımda bakla 😒 gördüğün üzere sjdjs
- 20 gü
Bildiğini söyle hadi bak gizli saklı bir şey yok. Herkesin içinde konuştuğumuza göre çekineceğim bir şey yok.
- 20 gü
Henüz bir şey konuşulmadı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kartları açık oynamıyorsunuz ve kadınlar blöf yapmayı severler bende bu yüzden cidden net olmayan ve göstermeyen kişileri görmezden geliyorum özellikle
12 Yorumla- 19 gü
Erkekler çok net ya
- 19 gü
Özellikle kendinden çok güvendiği annesi onu terkedince daha iyi anlıyor.
"U*lan seni annen sevmemiş, elin kızı hiç sana acır, merhamet eder, sever mi?"11 Yorumla- 19 gü
🙄
- 20 gü
Sorun kadınlarda🤣 biz belli etmiyoruz, belli ettiğimizi SANIYORUZ çünkü çok detaycıyız. Erkekler ise gözüne sokmadığın hiçbir şeyi anlamamak üzerine programlı
12 Yorumla- 20 gü
Gözlerine sokalım 😅
- 20 gü
Mecbur🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende anlamıyorum ya hepsi kankim abişim jdndjd
Bir kısmı kibarlığı hoşlanto sanıyor bir kısmı kadın aşkından kıvranda görmüyor erkekler de dengesiz
111 Yorumla- 20 gü
Fena dengesizler onlar
- 19 gü
Bizim de var dengesiz olduğumuz konular ama bununla kıyaslanamaz 😏
- 19 gü
Bırak beniii, karıştırıcaaam djfjwk
- 19 gü
Bak beni gaza getirme dkfja
- 19 gü
Üfff hep tam tersini yaparım ben 🤪
- 19 gü
O zaman gaza geldim, bak gör nasıl karıştırıyorum sjsj
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun üzerine yaşadığım deneyimlerden dolayı çok düşünmüştüm ve bu düşünme durumu hiç bir zaman geçmedi. Sorgulayan ve muhakeme etmeyi hiç bir zaman bırakmadım. Daima mantık ile hareket ettim ve etmeye çalışıyorum. Ve tüm bunların sonucunda özetle; bunun hiç bir zaman cevabını bulamadım.
10 Yorumla- 20 gü
Geç anlıyor olabilirler. Biraz jeton geç düşüyor olabilir 😂. Ya da biz kadınlar gibi analitik düşünmedikleri için , düz varlıklar oldukları için olabilir pugfgg 🤪
13 Yorumla- 20 gü
Düz varlık değiller buna alıştırıldılar 😅
- 20 gü
Efsaneeeee söz 😄
- 20 gü
👌👌
- Gizli Üye(30-35)19 gü
çünkü kızları analiz etmesini bilmiyoruz.
mesela bazı kızlar tersleyerek hoşlandığını belli etmeye çalışır. Özellikle iyi aile kızı cinsel geçmişi olmayanlar..
bazıları k*şarlanmıştır ama cilveli olduklarından hemen belli ederler.. erkeklerde kaş*r olduklarını anlamazlar. sevgili olur öyle anlarlar mesela. düşünün çocukla boş eve gidiyor yiyecekleri nane belli.. erkek hala bu kızı evlenilecek kız sanıyor.
10 Yorumla - 20 gü
Gerçekten nedenini bilsem düzelteceğim bakış açılarımı. Bu yüzden bilen vardır diye yorumları okuyacağım şimdi😀
12 Yorumla- 20 gü
Oku bakalım 😌
- 20 gü
Bi kaç tüyo buldum da etiket yemek işime gelmiyor😇
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Duygularımızı içimizde yaşamaya alıştığımız için, anlayamıyoruz birisi ilgi gösterdiğinde veya hoşalandığında
13 Yorumla- 20 gü
Bahane
- 20 gü
Evet 😅
- 20 gü
ablaaaaa fjdkdjdl abla onlar açık açık söylediğimizi bile anlamıyorlar djldjdlddjşd
21 Yorumla- 20 gü
Ahaha kıtlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anlatamıyorum demeyin zaten siz hep haklısınız efenim hııhımmm evet evet🤪
14 Yorumla- 20 gü
Haklıyız efendim 😅
- 20 gü
Çok iyi hep böyle olsun 😂
- Gizli Üye(30-35)20 gü
Eskiden bu sitede aylin diye bir arkadaşım vardı hayatımda tanıdığım en iyi kızdı ama sonra küçücük bişey yüzünden aramız açıldı burdan ona selam olsun yıllar geçse de unutmayacağım tek kişidir
16 Yorumla- 20 gü
Naptın da aranız bozuldu
- Cevap sahibi20 gü
Ufak çaplı bir tartışma oldu galiba hatırlamıyorum 1 sene olmuştur görüşmeyeli. Beni en çok üzen şey verdiğim değer karşısında küfür yiyip engellenmem oldu başkası yapsa koymaz da sevdiği birinin sözleri insanın canını çok sıkıyor
- 20 gü
Ufak çaplı tartışmanın sonucu küfür ve engel değildir bence
- Cevap sahibi20 gü
Küfür etsin ağzı bal yesin onun zaten ediyordu da bilmiyorum artık ben yinede onu anılarda güzel hatırlamayı tercih ediyorum üç günlük dünya zaten kin tutsam elime ne geçecek inşallah çok mutlu olur ve çok sevdiği Fenerbahçe’si şampiyon olur :)
- 20 gü
Anlıyorum. Umarım barışırsınız Aylinle.
- Cevap sahibi20 gü
O beni hatırlamıyordur bile yinede teşekkürler
Erkekler ikili ilişkilerde neyi anlayabiliyor ki 🤷🏻♀️
11 Yorumla- 20 gü
O da doğru
- 20 gü
Çünkü erkekler kadının güzelliğinden sarhoş oluyorlar gadası
12 Yorumla- 20 gü
Ağzın iyi laf yapıyor herhalde senin
- 20 gü
Yok canım onu da nerden cikardin 🙃
- 20 gü
Detaylı anlatacaksın bunlara gerekirse heceleye heceleye.. geç idrak ediyorlar. Beyin algilama hücrelerini sanki kaybetmiş 😂
13 Yorumla- 20 gü
Var mıydı ki acaba 😂
- 20 gü
Yok idare ediyoruz işte 😂
- 20 gü
😅
- 20 gü
Pek deneyimim olmadığı için anlamam açıkçası mümkün değil. Bir defa öyle sandım ama yanılmışım. Bundan sonra günün birinde hayatıma biri girer mi, bilmiyorum. Kısacası vitesi boşa aldım. Kısmet bu işler diyelim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kapasite meselesi ben gayet net anlıyorum bakışlarından, konuşmasından , gözünü kaçırmasından , yanaklarını kıpkırmızı olmasından bunlar hep belirtidir
10 Yorumla- 19 gü
Ben balık olarak anlayabiliyorum herşeylerini hissediyorum kadınların. Ateş grubu erkekler anlayamıyodur bence. Biraz odun oluyor ateşler
10 Yorumla - 19 gü
Anlamıyorum artık bir çok yakın davranıyor bazen uzaktan bakıyor hoslanmasinin kesin belirtisi nedir
10 Yorumla - 20 gü
Kısmen katılmıyorum bazı erkekler kendilerine kibar davranan kadınları kendileri aşık sanıyorlar
10 Yorumla - 20 gü
Kadınlar kadar detaycı değiliz çünkü. Açık açık söylemeniz gerek. Gerçi ben anladım ama teklif etmedim.
10 Yorumla - 20 gü
Sonra her şeye karşıt hoşlanma zannediyorsunuz dendiği için de hemcinsim yok ya olmaz öyle şey diye düşünüyor ondan. 😅
10 Yorumla Çünkü erkekler kadınların arkadaşça davranışından bile etkilenip aşık olabiliyor derken derken artık anlam kazanamıyorlar
10 Yorumla- 20 gü
Belli etmezler kapalı kutu olurlar
Belli etseler bile, erkek anladığında hemen inkar ederler20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kadını anlamak çok Zor doğru düzgün bir tutarlı yanları olmadığı için anlamaya çalışmıyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlıyor da acaba yine saçma sapan hareket mi yapıyor diyoruz haklı olarak
10 Yorumla- 20 gü
Kadından karmaşık bir yapıya sahip oldukları için duygularında samimi olup olmadığını anlaşılmıyor
10 Yorumla - 20 gü
İşine geldiği gibi yaşadıkları için. Herşeyi istedikleri gibi anladıkları için😒
10 Yorumla - 20 gü
Şifreli kanal gibi kadınlar. Bizde de decoder yok çözemiyoruz
10 Yorumla - 20 gü
İdrak kapasitesi gelişmemiştirde ondan
İlla zart diye yapışman lazım dudaklarına10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler net kadın ister
Öyle dolaylı seven değil10 Yorumla- 20 gü
Bence anlıyorlar herkes anlar kadın erkek anlarlar
10 Yorumla - 20 gü
Anlıyor ama kendisi hoşlanmadığı için safa yatıyor.
10 Yorumla - 20 gü
Bazıları ağırdan satıyor kendini bilerek anlamamazlıktan geliyorlar gıcıklar 🤣
10 Yorumla - 20 gü
Hepsi birer odun oldukları için çok sert tavırları var mesela kadınları anlamazlar en basitinden de anlar ve düşünürler detaya girmezler daima öyle olmuştur ☺
30 Yorumla - 20 gü
Çünkü genellikle erkekler aşık oluyor ve kızların aşık olması da olur ama çok değil.(kızlar aşık olamaz demiyorum kızlarda aşık olur ama erkekler genellikle kızlara aşık olup açılırlar, linçlemeyin o yüzden)
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)19 gü
Badboysa zaten kadının ona vurgun olduğunu bilip anlamazdan gelir. İyi adamsa zaten sevilmez.
10 Yorumla ben 5 ay sonra gece yatakta düşünürken anlamıştım e sizde o kadar üstü örtülü şekilde belli ne diyorsunuz ki anlayamıyoruz ben şahsen gidip direk söylemiştim tabi red yedim haliyle
10 Yorumlau
20 güAnlıyorlar işlerine gelmiyor
10 Yorumla- 20 gü
Anlayanı var, anlamayanı var.
O anlayanlar senden uzak durduğu için çevrende sadece anlamayanlar kalıyor.
Bakış açını genişletebilirsen anlayanları da görürsün.10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)19 gü
Kadınlar hoşlanmıyor ki... Günümüz de kadınların hormonlarının olduğuna bile inanmıyorum. Regl felan sırf bedeni kandırmak amaçlı yalandan oluyor bence. Black Mırror dizisinin beden bulmuş hali kadınlar.
04 Yorumla- 19 gü
O diziyi izlemedim ama bu yazdıklarınız saçmalıktan ibaret
- Cevap sahibi19 gü
sorun saçmalık olduğundan cevap saçma olması normal.
Kadınlar hoşlandığını ifade edicek cesareti olmaz çook hooker bir kız değilse (Onlar kadın-erkek insan her şeyi geçmiş oluyor. Dünya umurlarında olmuyor). Özgüveniniz ve egonuz bunu buna müsade etmez. Karşı taraf reddederse 2 ay dışarı çıkamazsınız iyi ihtimal. - 19 gü
Sorumu saçma bulduysanız niye görüş paylaşıyorsunuz? Sizin de olmayan öz güveniniz ve egonuz neler yaptırıyor, halinize bakın. Kadınları kötülemek için regl olayının bile yalan olduğunu yazarak saçmalığın dibine vurmuşsunuz
- Cevap sahibi19 gü
Peki 😄
- 19 gü
Sen belli et, anlamiyorsa uzaklas ordan :)
14 Yorumla- 19 gü
Benim hoşlandığımdan anlaması çok çok zor bir şey djdjs
- 18 gü
O zaman al karşına seviyosan konuş abi :)
- 18 gü
Hoşlanırsam birinden yaparım bunu djdja
- 18 gü
Helal :)
- 20 gü
Söylemezsen nerden bilsin abicim
11 Yorumla- 20 gü
Benlen alakası yoktur
- 20 gü
İşlerine gelmediği içindir.
18 Yorumla- 20 gü
Aslında işlerine geliyor olması lazım değil mi