• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Temizlik İpuçlarıTemizlik İpuçları
  • GündemGündem
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Sağlık & DiyetSağlık & Diyet
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Temizlik İpuçları Temizlik İpuçları
  • Gündem Gündem
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Sağlık & Diyet Sağlık & Diyet
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +26
Aşk İlişkileri
20 gü

Erkekler neden bir Kadının kendisinden hoşlandığını anlayamıyor?

Sosyetic_SheqiiL u
Sosyetic_SheqiiL Takip Et
FenomenMaster Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1112
Yapay Zekaya Sor

ՏҽӀɑʍՏ ⚘️

Acelesi yok.
Acelesi yok.

sorun onlarda mı, kadınlarda mı‽

Erkekler neden bir Kadının kendisinden hoşlandığını anlayamıyor?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 89%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Kendi adıma konusuyorum çoğu zaman anlayabiliyorum. Hani az da olsa ilgisi var üstüne düşsem olur gibime geliyor. Fakat yaşadığımız toplumda kültürel ve ahlaki değerler, kadınların tutumları falan bu konuda çok berbat. Ahlaklı yaşamaya çalısan biri olarak, bir kadına ona karşı olan duygularımı açıkladığımda ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Hani ''yaa bu kadın benimle ilgileniyor bence de hoş bir insan tanışmak isterim'' gibi düşünsemde o kişinin vereceği tepkiden çekinirim. Böyle erkeklere afedersin it gibi davranın kadınlar var. Nedir yani bir insan olarak senden hoşlanıp tanışmak istedim eğer senin için uygun değilse karşındaki insanı kırmadan red edip teşekkür edebilirken neden ''ne munasebet, ya da alaycı tavırlarla senle ben hahaha'' gibi geri dönüşler almak guru ve kalp kırıcı olabiliyor. Hele bir de topluma arkadaşlarına seni sapıkmıssın gibi göstermeye çalısan bir zumre var. Bu yüzden sanıyorum ki erkekler anlasa bile tam emin olmadan adım atmaktan çekiniyor. Bu sitede yaşadım bazen gerçekten görünüşünü sevdiğim ya da kaşı gözü çok güzel gelen ama asla sapıklık ya da sarkıntılık olmadan tamamiyle ''iltifat iyidir belki kendini iyi hisseder'' düşüncesiyle '' çok güzel bir kadınsın, gözlerin çok güzel gibi şeyler söyleyip ''avucunu yalarsın'' gibi geri dönüşler aldığım da oldu. Bu yüzden sadece tanıyıp tanısıp beni yalnıs anlamayan insanlara iltifat ediyorum :) Hep bi acaba sapık yerine konurmuyum düşüncesi kısaca :D

1
    10 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Meaşallah ahaha 😂

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      20 gü

Bak anlatiyim bir tane sana gül biraz :D 10 sene önce falan ağır metalci takılırdım. Bir gün metrodayım karşımda böyle simsiyah giyinmiş, güzel, alımlı belli ki bakımlı temiz giyimli bir kadın var. Abartmıyorum 15-20 kere göz göze geldik. 9-10 durak gittik son 2 durak kaldı son durağa varmaya. Baktım sondan 2. durakta kapıa doğru yöneldi ve oradan da arkasına dönüp bana baktı. Bende yanına geldim ve olabildiğince kibar ve nezih bir şekilde, diğer insanların duymayacağı bir ses tonuyla ''afedersiniz, yaklaşık 20 dakikadır sizinle konusabilmek içni cesaretimi toplamaya çalısıyorum. Eğer sizin için de uygunsa, zamanınız varsa bir şeyler içmek ister misiniz?'' dedim. Kız şöyle bir adım geri çekilde beni baştan aşağı süzdeü ve muhtemelen vagonun yarısını duyacağı bir ses tonuyla '' ayhh benim senin gibi bir satanistle ne işim olur be'' dedi. Çok afedersin dedim ve kulaklığımı takıp yerime geçtim :D Meğerse kız bana '' bu nedir awwqu satanist tipli i. b. ne falan diye bakıyormus kjasbfaskjhf. O yüzden artık çok dikkat ediyorum çünkü duygularından emin olmadığında kendince yerin dibine sokulabiliyorsun :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Ama bakışmak hoşlanıldığı konusunda pek fikir vermez ki.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      20 gü

20 kere bakıp metrodan inmeden önce arkanı dönüp son bir kez bakma fikri bana bu teklifi yapma cesareti verdi heheheh :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Yanlış sinyaller alıyorsunuz

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      20 gü

Demek ki bu yüzden benden hoşlanan kadınlardan anlamıyor musum öyle ise :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Çünkü erkekler yine kendi hoşlandıklarına odaklılar, anlattığın örneklerde bile hoşuna giden kadınlardan bahsetmişsin. Önce sizin hoşunuza gitmesi gerekiyor demek ki yoksa fark etmiyor

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      20 gü

Doğru söylüyorsun soruna direkt bir cevap olmadı bu, fakat ben orada zaten ''çekindiğimiz için anlasakta adım atamıyoruz'' a bir örnek vermek istemiştim sosyetik hanım :) Erkeklerin yarısından fazlası ya bu kadın bana bakar mı yok ya ben yalnıs anlamısımdır diyor. Kalan yarısı ise en ufak bir sinyalde aaa bana mı yürüyor diye düşünüyor. Ve böyle olammasına rağmen adım atıyor. Aslında sorduğun sorunun direkt bir cevabı yok kişiden kişiye değişir. Genelde erkelere teklif mi ediyorsun ya da teklif mi alıyorsun? Buradan da kıyaslayabilmen gerekir diye düşünüyorum. Kendi adına hoşlandığını belli ettiğin kişilerden geri dönüş alabiliyor musun çoğunlukla? Alabildiğin de olmuştur alamadığın da... Evet bazıları anlıyor fakat kadın hoşuna gitmediği için anlamamazlığa veriyor. Yine seni örnek olarak ele alacak olursam güzel ve alımlı bir kadınsın. İlgini belli ettiğin erkekler çoğunlukla bunu anlayıp sana yakınlaşmıyor mu? maalesef bu tırnak içinde ''çirkin'' diye tabir ettiğin bir kadın için aynı şekilde deneyimlenmiyor. İlgisini belli etse de geri dönüş almıyor. Anlayan da anlamayan da ilgilenmiyor...

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Benim kıyaslamam veya durumun benim açımdan nasıl göründüğünün aksine herkesin fikrini alabilmek için soruyoruz ya sorularımızı, kişiden kişiye değişiyor ya her sorunun cevabı, çokta takılmamak lazım o bakımdan. Bu sorunun bendeki karşılığı farklı, senin farklı, diğerlerinin ki apayrı.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      20 gü

Bende bunu anlattım yukarıda ki yorumumda. Bazen daha net anlaşılsın diye fazla dolandırıyorum sözcükleri sanırım ya... Bunu düzeltmem lazım... Senin içi benim için onun için hep farklı gelişiyor olaylar dolayısıyla da farklı oluyor tecrübeler...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    20 gü

Erkekler düz varlıklardır. Kadınların bize söylediklerinin yarısını anlarız, söylemedikleri hiçbir şeyi anlamayız. Çünkü kendi aramızda böyle iletişim kuruyoruz. Bir erkek suratan asan bir erkeğe "Neyin var" dediğinde karşı taraf derdini anlatmak isterse anlatır, istemiyorsa "bir şey yok" falan der. Karşısındaki de üstelemez. Haliyle kadınların da derdini anlatmak isterse anlatacağını düşünürüz, üstelemeyiz. Halbuki kadın ilgi ve şefkat istiyordur bilemeyiz.

Hoşlantı konusu da böyle. Bir kadın bana kibar mı davranıyor yoksa flörtleşiyor mu, şahsen anlamakta zorlanıyorum. Çünkü sevgilim olduğu zamanlarda gözlerimin içine bakıp gözlerini kırpıştıran, benle konuşurken beni pür dikkat dinleyen, gülerken bana dokunan bir arkadaşım vardı. Sevgilim yokken uzun zaman sonra yine o arkadaşımla görüşmüştüm. Bana öyle davranmaya devam etmişti. Üstelik sevgilisi de vardı. Normalde flörtöz davranıyordu ama garip bir şekilde sınır da çiziyodu. Kadınları bu yüzden karmaşık buluyoruz.

1
    8 Yorumla
    • Doğalsever
      Doğalsever
      20 gü

Bir kadın gelip de bir erkeği KS'de takip edip art arda 2 sorusunu cevaplasa kibar davrandı sanıyoruz. Siz ise "takip isteğini ben attım, mesajı o atsın her şeyi ben mi yapacağım" moduna giriyorsunuz. Mesaj atarsak da sapık ilan ediliyoruz. O yüzden kadınlara ilk mesajı veya ilk adımı atmıyorum şahsen

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Sen de takip attı diye sapık muamelesi yap o zaman shdja

Yorumla
    • Doğalsever
      Doğalsever
      20 gü

Dikkat ediyorum da her yorumuma yanıt veriyorsun. Benden mi hoşlanıyorsun acaba 🤔

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Ee ama yuh

Yorumla
    • meyra18
      meyra18
      20 gü

ahhahahahahhahahhahhahahahahhah. (güldüm ama diyalog hoşuma gitti senden hoşlanmıyorum ajsjod)

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

@meyra18 delirmiş bazı insanlar cidden 😅

Yorumla
    • Doğalsever
      Doğalsever
      20 gü

Ya altı üstü espri yaptık çok şey ettiniz. O kadar eşek değilim fjşsjdlsks

Yorumla
    • meyra18
      meyra18
      17 gü

farkettik be şaka yaptığını biz de azıcık takıldık (senden hoşlanmıyorum emin ol diye yazıyorum kasjjdhsa)

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
20 gü
  • Oha, kadınların sinyalleri bazen o kadar ince ki, erkekler resmen dedektif gibi olmak zorunda kalıyor! 😂 Bence sorun biraz ikisinde de, ama özellikle erkeklerin ruhsal dalgalanmalarında gizli. Bazıları doğrudan gelip “Ben senden hoşlanıyorum” demekten çekiniyor, bazısı da alfabe bilmiyor sanki sinyallerin! Sen ne dersin, senden hoşlanan birini anlamak sana göre kolay mı? 😏💕

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Bana göre kolay 😅

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      20 gü

Ayy sende mı dedektiflik var, Süper! 😄 Hoşlandığını anlaman bence ilişkide altın kural, devam et öyle! 💖✨

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Yok, Erkeklerin hoşlandığını anlamak için dedektiflik yapmak gerekmiyor aşko

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

82

Cevap

• Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Kendileri hoşlanmayınca salağa yatıyorlardır, yoksa anlamamaları mümkün değil...😀

4
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Bence de 😒

Yorumla
    • Mustafa1058
      Mustafa1058
      19 gü

Yok bir kısmımiz anlamiyoruz

Yorumla
  • ProFighter m
    ProFighter Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    18 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Çünkü kızlar bazen arkadaş olarak bile çok yakınlar çözemiyoruz jdjdjd

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      18 gü

Tuhaf bunlar jdjs

• ProFighter m
      ProFighter
      18 gü

Evet net değiller ki jsjsjdjd

• Askozade m
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkeklerin çoğu bariz sinyalleri bile arkadaşça davranıyor sanıyor. Bazıları da gerçi salağa yatmayı seviyor.

2
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    18 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Ben anlamam, dile getirmesi lazım! 😅

Yanlış anlaşılma sevmem! 😅

1
    0 Yorumla
  • MrConfused m
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

az daha açık olun siz de :D

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Biz gayet netiz ahah

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Anlarlar aslında anlamayan var mıymış 🤣

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Bence de anlıyorlar 😅

• AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      20 gü

Kesinlikle 🤣

• Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çünkü erkekler genellikle olaylara çok daha basit ve düz bir mantıkla bakıyorlar. Bizim için anlamlı olan küçücük bakışlar, gülüşler, minicik dokunuşlar onların gözünde çoğu zaman hiçbir şey ifade etmiyor. Fark ettiklerinde bile yok ya bana mı öyle geldi diye düşünüp geçiyorlar. Birde özgüvensizlik devreye giriyor tabi, o kadar güzel bir kız neden benden hoşlansın ki gibi düşüncelerle kendilerini iyice geri plana atıyorlar. Aslında birçoğu hissediyor, kalplerinde bir şeyler kıpırdıyor ama ya yanlış anlamaktan korkuyorlar ya da reddedilme ihtimaline karşı kendilerini korumaya alıyorlar. Bazıları da o kadar dalgın ve odaklı oluyor ki, biz sinyal versek de anlamıyorlar çünkü kafaları başka şeylerle dolu. Yani aslında işaretleri görmüyorlar değil, sadece doğru şekilde okumayı bilmiyorlar.🤷🏼‍♀️

1
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Seçenekler arasında kaybolmuşlar, daha peşlerinden koşmaları gereken dişiler var jddj

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      19 gü

Aynen öyle😸 seçenekler bol ya neyi isteyip neyi istemediklerini bile bilmiyorlar sjsjsk

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Hepsinden de ret yiyince 'kadınlar çok egolu, kötü, sapık muamelesi yapıyorlar... bla bla bla'😂

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      19 gü

Evet evet red yiyince hemen kadınlar çok kötü bizi istemiyorlar diye ağlıyorlar halbuki asıl saçmalayan kendileri farkında bile değiller jsksk

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Aynen 😅 halbuki kadın senin ne mal olduğunu çakmıştır ondan reddedilmişsindir djdjd

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      19 gü

Ayneenn oysaki kadınlar direk anlar senin ne halt ettiğini sjks

Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    16 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Çok basit Kadınlar Erkekleri kendisi gibi zannediyor. Şöyle ki Kadınlar imalı göndermeli yarı örtük yarı gizli tavır söz ve haraketlerde çok bulunur hayatlarında bir başka kadın bunu zaten anlar. Ama bu yanılgı Erkekler içinde geçerliymiş gibi düşünmelerine sebep olur. Erkek açık net direk doğrudan Konuşan düşünen tavır koyan bir canlı sonuçta Bi kadının aşk itirafı "Ya işte ilgimi belli ettim ya iştedir"Erkek bunu anlamaz gidip direk söylemen gerekir. Siz hangi Erkeğin Elli dereden su getirip imalı göndermeli aşk itirafı yaptığını gördünüz. Seni seviyorum der veya Bi kahve içelim mi gibi gibi açık beyanlarla niyetini ifade eder zaten bu kadar basit. İki cinsin iletişimde ki farklılıkları buna sebep olur.

1
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 100%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

🤔🤔🤔

Kadınlar fıtratlarından dolayı duygularını yansıtırlar ama bu yansımaları erkekleri de yanıltır.

Sen çok iyi birisin, temiz kalplisin, altın gibi bir kalbin var, beni için değerlisin der sonra da sen dersin ki bu kız seni seviyor. Ama işte bu durum bazen öyle olmuyor işte. ya da Erkek öyle sanıyor.

Bu durum, bu sendromu çözmek çok zor.

Sence bu ne görüşmesi.

https://youtu.be/vUPNyd6nNaM?si=KygCwzCd2muha0uJhttps://youtu.be/YvLCz5qp3Fw?si=9fbqru7vnAd_IikR
    1
    0 Yorumla
  • emoros6
    emoros6 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Her kadın aynı ölçütle yaklaşmıyor kimisi billurunu yerim diyor ama arkadaşça yaklaşıyor fakat erkek bunu... Anladınız işte ya düşlüyor yani fkglglglg
    Kimisi soğuk ve itici davranıyor ama içten içe karşısındakini arzuluyor (ortaokulda sanırım her gün beni darlayıp zorbalayan kızın arkadaşımın duyumuyla benden hoşlandığını öğrenmiştim tam şöyle dedim NEĞĞĞĞĞĞĞ)

Ama çoğu kadının ortak özelliği dürüst olunca kendilerini ne alakaysa basit eskort gibi gördüklerinden kendileri gibi davranmaktan çekiniyorlar ulan minik bebek gibi davranmanın basitlikle ne alakası var belki sen çocuksu olmayı seviyorsun nolmuş bunda

Özetle kadın milletinin dürüst olması gerektiğini düşünüyorum erkek milleti çok düşünmez acaba seviyo mu sevmiyor mu diye, kadın nasıl davranıyorsa öyle düşünür çok kasmaz bu işleri

1
    4 Yorumla
    • slkmısıncemile
      slkmısıncemile
      20 gü

ortaokul ve lisedeyken ben de hoşlandığım kişilere bariz kötü davranıyordum ama istemsiz oluyordu sanırım savunma mekanizması

Yorumla
    • emoros6
      emoros6
      20 gü

Genelde iyi davranandan çok kötü davranan akılda kalıyo ve dediğin gibi hoşlandığını içten içe belli etmemek için otomatik olarak kötü davranabiliyorsun istemsizce gkglflf karşıdaki maalesef acaba beni seviyor mu diye düşünmüyor işte düşünseydi bu soru sorulmazdı zaten

Yorumla
    • slkmısıncemile
      slkmısıncemile
      20 gü

evet bir de annem hiç doğru bulmuyordu bu yaşlarda sevgili işlerini ve çevremdeki arkadaşlarımın da yoktu anneleri de böyle düşünüyordu sanıyorum ki benle birlikte birçok kız bu yüzden böyle davranıyor

Yorumla
    • emoros6
      emoros6
      20 gü

Ya o yaşlarda iğrenç buluyorduk bir de ıııyyy öpüşmek ne falan diye işte ailelerimiz bizi korumak için yapıyordu yaniiiii sorun yok bence bunda ama yaş ilerledikçe bu düşünce şeklinden kurtulmamız gerekiyor

Yorumla
  • Agsss123
    Agsss123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 95%
    20 gü

Sanırım belli edemiyoruz yeterince , ben aksine hoşlandığım kişiye ( güvenene kadar ) hep ters davranırım, uzak dururum, incelerim, tartarim, bu karşıya bu kadın senden hoşlanmıyor imajı verebilir, halbuki sorsa açık yüreklilikle hoşlandığımı söyleyecek kadar da netim 😄

1
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Bu ben gibi djdj

Yorumla
    • Agsss123
      Agsss123
      20 gü

Yaşa ben gibi hiç karşılaşmadım 😄

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Terslemeden ve sınamadan olmaz djdj

Yorumla
    • Agsss123
      Agsss123
      20 gü

İşte bu benim taktik 😃

Yorumla
  • W1nchester
    W1nchester Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    20 gü

Erkek dediğin (çok nadir bir kesim hariç) düz kafalıdır. Robot gibidir, yap de yapar, git de gider. Çok düşünmez, severse gönülden sever, sadık kalır. Onu kadın sahiplenir o yönetir. Bekliyorsanız çok beklersiniz film, dizilerdeki gibi erkek :D

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Bu bahaneniz sizin ya

Yorumla
    • W1nchester
      W1nchester
      20 gü

Hayır bahane değil gerçekten öyleler çünkü çok üşengeçler, sevmeye ilgi vermeye bile üşeniyorlar. Bu yüzden düşünmüyorlar. Kendini tamamen karşı tarafa bırakıyor.

Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 69%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Çünkü biz kadınlarda şu var ben söylemeden anlasın ben ima etmeden anlasın erkeklere direk söyleyince gösterince bile zor anlıyorlar kadın hep anlaşılmak istiyor ama erkek kafa yorup düşünen bir varlık değil burnunun ucunu göremeyenler var.

1
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Evet beyinlerini çalıştırsınlar 😅

Yorumla
    • İyiinsanlarhalavar
      İyiinsanlarhalavar
      19 gü

Paslı artık 🤣

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Kullanmaya kullanmaya ne olacağıdı dimi 😅

Yorumla
    • İyiinsanlarhalavar
      İyiinsanlarhalavar
      19 gü

O yüzden az yaşıyorlar 🤣

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Her şeyin mantıklı bir açıklaması var işte sjdjs

Yorumla
    • İyiinsanlarhalavar
      İyiinsanlarhalavar
      19 gü

Kesinlikle🎊🌸

Yorumla
  • Ölenekadarghostuzz
    Ölenekadarghostuzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    20 gü

Bi şeyden anladıkları yok ki zaten. Erkekler çok bencil bi kafa yapısında kadın demeden onu beklenmedik sürprizler yapmaz ama kendilerine yapılsa çok hoşlarına gidiyor kızlar biz her şeyi (aşk acısını ) bile dramatize etmeyi seviyoruz ama bu erkekler öyle değil dümdüz mantık

1
    0 Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane s
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Çünkü belli etmiyorsunuz. Biz hoşlandığınızı zannedip adım atmaya başlayınca kendinizi geri çekiyorsunuz. Ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Tabii şu an için geçerli bir durum değil eskiden yaşadıklarımı anlatıyorum.

1
    9 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Ya bırak sen ne iki yüzlüsün be djdjs

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane s
      ZorundamıyımEfsane
      20 gü

Ne alaka 🤔

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Alıyoruz haberlerini 😅

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane s
      ZorundamıyımEfsane
      20 gü

Ne haberi. Bana sor benden duy gerçekleri.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Sana inanmıyorum 🤪 ayrıca görüyoruz da shdjs

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane s
      ZorundamıyımEfsane
      20 gü

Hiç bir şey gördüğünüz yok. Ağzından çıkar baklayı söyle bildiğini bende söyleyeyim.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Tutmam ben ağzımda bakla 😒 gördüğün üzere sjdjs

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane s
      ZorundamıyımEfsane
      20 gü

Bildiğini söyle hadi bak gizli saklı bir şey yok. Herkesin içinde konuştuğumuza göre çekineceğim bir şey yok.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Henüz bir şey konuşulmadı

Yorumla
  • Kupid
    Kupid Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kartları açık oynamıyorsunuz ve kadınlar blöf yapmayı severler bende bu yüzden cidden net olmayan ve göstermeyen kişileri görmezden geliyorum özellikle

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Erkekler çok net ya

Yorumla
    • Kupid
      Kupid
      19 gü

Valla ben öyleyim

Yorumla
  • İciDisi1Yakisikli
    İciDisi1Yakisikli Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Özellikle kendinden çok güvendiği annesi onu terkedince daha iyi anlıyor.
    "U*lan seni annen sevmemiş, elin kızı hiç sana acır, merhamet eder, sever mi?"

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

🙄

Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sorun kadınlarda🤣 biz belli etmiyoruz, belli ettiğimizi SANIYORUZ çünkü çok detaycıyız. Erkekler ise gözüne sokmadığın hiçbir şeyi anlamamak üzerine programlı

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Gözlerine sokalım 😅

Yorumla
    • babysharkSmom
      babysharkSmom
      20 gü

Mecbur🤣

Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bende anlamıyorum ya hepsi kankim abişim jdndjd

Bir kısmı kibarlığı hoşlanto sanıyor bir kısmı kadın aşkından kıvranda görmüyor erkekler de dengesiz

1
    11 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Fena dengesizler onlar

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      20 gü

Hoşlantı ve kıvransa*
      Bide bize dengesiz derler 😏

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Bizim de var dengesiz olduğumuz konular ama bununla kıyaslanamaz 😏

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      19 gü

Karıştırma onu şimdi nfkfmfk

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Bırak beniii, karıştırıcaaam djfjwk

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      19 gü

Karıştır hadddi bekliyorum jdnckfk

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Bak beni gaza getirme dkfja

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      19 gü

Nolur gaza gelme ahshshsh

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Üfff hep tam tersini yaparım ben 🤪

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      19 gü

Ne tesadüf bende jdnfjfj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

O zaman gaza geldim, bak gör nasıl karıştırıyorum sjsj

Yorumla
  • Espanol
    Espanol Takip Et
    Guru Yaş: 34
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bunun üzerine yaşadığım deneyimlerden dolayı çok düşünmüştüm ve bu düşünme durumu hiç bir zaman geçmedi. Sorgulayan ve muhakeme etmeyi hiç bir zaman bırakmadım. Daima mantık ile hareket ettim ve etmeye çalışıyorum. Ve tüm bunların sonucunda özetle; bunun hiç bir zaman cevabını bulamadım.

1
    0 Yorumla
  • x-CiciKız-x
    x-CiciKız-x Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı.

Geç anlıyor olabilirler. Biraz jeton geç düşüyor olabilir 😂. Ya da biz kadınlar gibi analitik düşünmedikleri için , düz varlıklar oldukları için olabilir pugfgg 🤪

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Düz varlık değiller buna alıştırıldılar 😅

Yorumla
    • x-CiciKız-x
      x-CiciKız-x
      20 gü

Efsaneeeee söz 😄

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

👌👌

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    19 gü

çünkü kızları analiz etmesini bilmiyoruz.

mesela bazı kızlar tersleyerek hoşlandığını belli etmeye çalışır. Özellikle iyi aile kızı cinsel geçmişi olmayanlar..

bazıları k*şarlanmıştır ama cilveli olduklarından hemen belli ederler.. erkeklerde kaş*r olduklarını anlamazlar. sevgili olur öyle anlarlar mesela. düşünün çocukla boş eve gidiyor yiyecekleri nane belli.. erkek hala bu kızı evlenilecek kız sanıyor.

1
    0 Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Gerçekten nedenini bilsem düzelteceğim bakış açılarımı. Bu yüzden bilen vardır diye yorumları okuyacağım şimdi😀

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Oku bakalım 😌

Yorumla
    • 1kahveyenedersin
      1kahveyenedersin
      20 gü

Bi kaç tüyo buldum da etiket yemek işime gelmiyor😇

Yorumla
  • Carvel m
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Duygularımızı içimizde yaşamaya alıştığımız için, anlayamıyoruz birisi ilgi gösterdiğinde veya hoşalandığında

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Bahane

Yorumla
    • Carvel m
      Carvel
      20 gü

Sana göre

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Evet 😅

Yorumla
  • NeclaTekinAydınoğlu
    NeclaTekinAydınoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.

ablaaaaa fjdkdjdl abla onlar açık açık söylediğimizi bile anlamıyorlar djldjdlddjşd

2
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Ahaha kıtlar

Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 50%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Anlatamıyorum demeyin zaten siz hep haklısınız efenim hııhımmm evet evet🤪

1
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Haklıyız efendim 😅

Yorumla
    • dely1man
      dely1man
      20 gü

Sjsjsj aksini düşünmeye aklım yetmiyor hanfendiiii

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Çok iyi hep böyle olsun 😂

Yorumla
    • dely1man
      dely1man
      20 gü

Ssjsjsj bak sennn

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    20 gü

Eskiden bu sitede aylin diye bir arkadaşım vardı hayatımda tanıdığım en iyi kızdı ama sonra küçücük bişey yüzünden aramız açıldı burdan ona selam olsun yıllar geçse de unutmayacağım tek kişidir

1
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Naptın da aranız bozuldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      20 gü

Ufak çaplı bir tartışma oldu galiba hatırlamıyorum 1 sene olmuştur görüşmeyeli. Beni en çok üzen şey verdiğim değer karşısında küfür yiyip engellenmem oldu başkası yapsa koymaz da sevdiği birinin sözleri insanın canını çok sıkıyor

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Ufak çaplı tartışmanın sonucu küfür ve engel değildir bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      20 gü

Küfür etsin ağzı bal yesin onun zaten ediyordu da bilmiyorum artık ben yinede onu anılarda güzel hatırlamayı tercih ediyorum üç günlük dünya zaten kin tutsam elime ne geçecek inşallah çok mutlu olur ve çok sevdiği Fenerbahçe’si şampiyon olur :)

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Anlıyorum. Umarım barışırsınız Aylinle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      20 gü

O beni hatırlamıyordur bile yinede teşekkürler

Yorumla
  • Chillmora
    Chillmora Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    20 gü

Erkekler ikili ilişkilerde neyi anlayabiliyor ki 🤷🏻‍♀️

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

O da doğru

Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Master Yaş: 35
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 39,9b cevap paylaştı.

Çünkü erkekler kadının güzelliğinden sarhoş oluyorlar gadası

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Ağzın iyi laf yapıyor herhalde senin

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      20 gü

Yok canım onu da nerden cikardin 🙃

Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 33
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Detaylı anlatacaksın bunlara gerekirse heceleye heceleye.. geç idrak ediyorlar. Beyin algilama hücrelerini sanki kaybetmiş 😂

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Var mıydı ki acaba 😂

Yorumla
    • BiliyormBununAdı_AŞK
      BiliyormBununAdı_AŞK
      20 gü

Yok idare ediyoruz işte 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

😅

Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 34
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Pek deneyimim olmadığı için anlamam açıkçası mümkün değil. Bir defa öyle sandım ama yanılmışım. Bundan sonra günün birinde hayatıma biri girer mi, bilmiyorum. Kısacası vitesi boşa aldım. Kısmet bu işler diyelim.

1
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 98%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kapasite meselesi ben gayet net anlıyorum bakışlarından, konuşmasından , gözünü kaçırmasından , yanaklarını kıpkırmızı olmasından bunlar hep belirtidir

1
    0 Yorumla
  • acayipadamm
    acayipadamm Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Ben balık olarak anlayabiliyorum herşeylerini hissediyorum kadınların. Ateş grubu erkekler anlayamıyodur bence. Biraz odun oluyor ateşler

1
    0 Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.

Anlamıyorum artık bir çok yakın davranıyor bazen uzaktan bakıyor hoslanmasinin kesin belirtisi nedir

1
    0 Yorumla
  • ModernKontes
    ModernKontes Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    20 gü

Kısmen katılmıyorum bazı erkekler kendilerine kibar davranan kadınları kendileri aşık sanıyorlar

1
    0 Yorumla
  • sessizyolcu87
    sessizyolcu87 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kadınlar kadar detaycı değiliz çünkü. Açık açık söylemeniz gerek. Gerçi ben anladım ama teklif etmedim.

1
    0 Yorumla
  • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.

Sonra her şeye karşıt hoşlanma zannediyorsunuz dendiği için de hemcinsim yok ya olmaz öyle şey diye düşünüyor ondan. 😅

1
    0 Yorumla
  • Ursus
    Ursus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    20 gü

Çünkü erkekler kadınların arkadaşça davranışından bile etkilenip aşık olabiliyor derken derken artık anlam kazanamıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Fenerligenc3434
    Fenerligenc3434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    20 gü

Belli etmezler kapalı kutu olurlar
    Belli etseler bile, erkek anladığında hemen inkar ederler

2
    0 Yorumla
  • benhatıra
    benhatıra Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 88%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Kadını anlamak çok Zor doğru düzgün bir tutarlı yanları olmadığı için anlamaya çalışmıyoruz

1
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Anlıyor da acaba yine saçma sapan hareket mi yapıyor diyoruz haklı olarak

1
    0 Yorumla
  • GeceyeYazılmışLanet
    GeceyeYazılmışLanet Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.

Kadından karmaşık bir yapıya sahip oldukları için duygularında samimi olup olmadığını anlaşılmıyor

1
    0 Yorumla
  • Kepçüğünpamuğu
    Kepçüğünpamuğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    20 gü

İşine geldiği gibi yaşadıkları için. Herşeyi istedikleri gibi anladıkları için😒

1
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Şifreli kanal gibi kadınlar. Bizde de decoder yok çözemiyoruz

1
    0 Yorumla
  • NatürelMösyö
    NatürelMösyö Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    20 gü

İdrak kapasitesi gelişmemiştirde ondan
    İlla zart diye yapışman lazım dudaklarına

1
    0 Yorumla
  • Rua8138
    Rua8138 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkekler net kadın ister
    Öyle dolaylı seven değil

1
    0 Yorumla
  • KelebekBlossom
    KelebekBlossom Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.

Bence anlıyorlar herkes anlar kadın erkek anlarlar

1
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 89%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.

Anlıyor ama kendisi hoşlanmadığı için safa yatıyor.

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Bazıları ağırdan satıyor kendini bilerek anlamamazlıktan geliyorlar gıcıklar 🤣

1
    0 Yorumla
  • EVLIBIRKADIN004
    EVLIBIRKADIN004 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    20 gü

Hepsi birer odun oldukları için çok sert tavırları var mesela kadınları anlamazlar en basitinden de anlar ve düşünürler detaya girmezler daima öyle olmuştur ☺

3
    0 Yorumla
  • EymenYagızCekmez
    EymenYagızCekmez Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    20 gü

Çünkü genellikle erkekler aşık oluyor ve kızların aşık olması da olur ama çok değil.(kızlar aşık olamaz demiyorum kızlarda aşık olur ama erkekler genellikle kızlara aşık olup açılırlar, linçlemeyin o yüzden)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    19 gü

Badboysa zaten kadının ona vurgun olduğunu bilip anlamazdan gelir. İyi adamsa zaten sevilmez.

1
    0 Yorumla
  • Bandif
    Bandif Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    19 gü

ben 5 ay sonra gece yatakta düşünürken anlamıştım e sizde o kadar üstü örtülü şekilde belli ne diyorsunuz ki anlayamıyoruz ben şahsen gidip direk söylemiştim tabi red yedim haliyle

1
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande u
    MekanınSahibiHande Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Anlıyorlar işlerine gelmiyor

1
    0 Yorumla
  • bahaneleretook
    bahaneleretook Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    20 gü

Anlayanı var, anlamayanı var.
    O anlayanlar senden uzak durduğu için çevrende sadece anlamayanlar kalıyor.
    Bakış açını genişletebilirsen anlayanları da görürsün.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    19 gü

Kadınlar hoşlanmıyor ki... Günümüz de kadınların hormonlarının olduğuna bile inanmıyorum. Regl felan sırf bedeni kandırmak amaçlı yalandan oluyor bence. Black Mırror dizisinin beden bulmuş hali kadınlar.

0
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

O diziyi izlemedim ama bu yazdıklarınız saçmalıktan ibaret

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      19 gü

sorun saçmalık olduğundan cevap saçma olması normal.

Kadınlar hoşlandığını ifade edicek cesareti olmaz çook hooker bir kız değilse (Onlar kadın-erkek insan her şeyi geçmiş oluyor. Dünya umurlarında olmuyor). Özgüveniniz ve egonuz bunu buna müsade etmez. Karşı taraf reddederse 2 ay dışarı çıkamazsınız iyi ihtimal.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Sorumu saçma bulduysanız niye görüş paylaşıyorsunuz? Sizin de olmayan öz güveniniz ve egonuz neler yaptırıyor, halinize bakın. Kadınları kötülemek için regl olayının bile yalan olduğunu yazarak saçmalığın dibine vurmuşsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      19 gü

Peki 😄

Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 97%
    19 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.

Sen belli et, anlamiyorsa uzaklas ordan :)

1
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      19 gü

Benim hoşlandığımdan anlaması çok çok zor bir şey djdjs

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      18 gü

O zaman al karşına seviyosan konuş abi :)

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      18 gü

Hoşlanırsam birinden yaparım bunu djdja

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      18 gü

Helal :)

Yorumla
  • ServetiFünun1
    ServetiFünun1 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.

Söylemezsen nerden bilsin abicim

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Benlen alakası yoktur

Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

İşlerine gelmediği içindir.

1
    8 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Aslında işlerine geliyor olması lazım değil mi

Yorumla
    • guapomorena
      guapomorena
      20 gü

Kendisi hoşlanmıyordur

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Olabilir

Yorumla
    • guapomorena
      guapomorena
      20 gü

Sana da günaydın Alamancı

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Sana da günaydın somurtkan

Yorumla
    • guapomorena
      guapomorena
      20 gü

Hiç deme kaz ayaklarım çıkmış somurtmaktan

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Şaşırmadım, az somurt enerji sömürücü

Yorumla
    • guapomorena
      guapomorena
      20 gü

Taam

Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bal gibi anlıyorlar sosyetik kelebeğim.

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      20 gü

Ego kasıyorlar bence

Yorumla
  • Devamını Gör (58)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden bir Kadının kendisinden hoşlandığını anlayamıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Kadınlar neden efendi erkek sevmez? Erkekler neden onlara değer veren kadınları sevmiyorlar? Neden kadınların kadınlardan hoşlanması erkeklerin garibine gidiyor? Kadınlar neden onları seven erkeği sevmiyorlar? Erkekler neden bir bayanın gönlünü almasını bilmezler?
En aktif üyeler
En aktif kullanıcılar
    Popüler İçerikler
    • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
    • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
    • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
    • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
    • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
    • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
    • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
    • Btw ne demek acaba?
    • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
    • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
    Yeni Sorular
    • En sevdiğiniz Marvel sinematik evren karakteri hangisi?
    • Kadınları hangi mesleklerde görünce şaşırıyorsunuz?
    • Yalandan seviyormuş gibi davrandınız mı?
    • 24 yaşındayım evlenmek için acele mi etmeliyim sizce?
    • Bugün işmi var? gezmemi?
    • Siz bu tarz temizlik ürünlerini kullanıyor musunuz?
    • Pekii internet üzerinden son aldığınız şey benim olsaydı, benim neyim olurdu?
    • Sizde zaman zaman boşlukta hissediyor musunuz?
    • Haftalık Spor programınızı uygulayabiliyor musunuz?
    • Mutlu olduğunuzda bunu belli eder misiniz?
    • Yardım
    • İletişim
    • Hakkımızda
    • Site Sözleşmesi
    • Yayın İlkeleri
    • KVKK Aydınlatma
    • Öne Çıkan Sorular
    • Site Haritası
    • Etiketler
    Popüler Konular
    Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık & Diyet
    Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
    ©2025 KızlarSoruyor ™
    Apple Store Google Play
    {0} ile üye ol
    YÜKLENİYOR...