Metroda gördüğüm çocuğu unutamıyorum takıntı haline getirdim. uzun süre bakıştık ama ailem yanımda diye hayatımın aşkını kaçırdım?

Offfff arkadaşlar öncelikle 21 Nisan pazartesi akşam 9:15 gibi M7 mahmutbey metrosunda gördüğüm o çocuk Allahım aklımdan çıkmıyor. Lütfen yardım edin belki bu yazıyı okur yoksa her gün aynı saatte onu görmek için metroda bekleyeceğim belki bi ihtimal? Aynı durakta indik ve alışveriş merkezine kadar takip etti ( yüksek ihtimal yanlış anlarım diye daha fazla gelmedi arkamdan ) Avm kapısında bekledi bende annem kardeşim yanımda olduğu için gidemedim yanına ama nereden bileyim hayatımın pişmanlığını yaşayacağımı 😭😭 15 dakika kadar sonra cesaretimi toplayıp tekrar Avm kapısına girişine ve onu en son gördüğüm üst katına gittiğimde onu bulamadım ama bakışlarını unutamıyorum. Yüksek ihtimalle Karadeniz Mahallesi’nde oturuyordu ve iş çıkışıydı. Onu tekrar görme şansım kaç? Bu ihtimali artırmak için ne yapmalıyım sizce lütfen bi cevap verin günlerim zehir oldu düşünmekten… ilk defa başıma böyle bir şey geliyor Hayatımın aşkını kaçırmışım gibi hissediyorum.

Metroda gördüğüm çocuğu unutamıyorum takıntı haline getirdim. uzun süre bakıştık ama ailem yanımda diye hayatımın aşkını kaçırdım?