Hoşlandığım çocuğa açılamadan hayatını kaybetti unutamıyorum?

Dönem ortasında bir okula gittim ve sınıfimda pek hoş karsilanmadim bana iyi davranan tek bir çocuk vardı oda oydu onun sayesinde yavaş yavaş sınıfıma kaynaştim sevilende biri oldum, uzun zamandır ona karşı hisler besliyordum ama asla açılacak cesareti bulamadım o hayatımda tanidigim en ince dusunceli ve sempatik erkekti doğrusu her yalnız gördüğünde yanıma gelirdi mükemmel bir dinleyiciydi hobilerimiz herşeyimizde aynıydı erkek halim gibi bir şeydi o benden hoşlanıyormuydu emin değilim ama flörtlesiyor gibiydik emin olduğum tek şey ona aşık olduğumdu birgün cesaretimi topladım ona açılmaya karar verdim aynı günün gecesi 7.6 büyüklüğünde bir deprem oldu iyi olduğunu düşünüyordum aklımın ucundan geçmiyordu biranda onun hayatımdan tamamen çıkıp gideceği, ömrümün en zor 1 ayını yaşadım bir arabada sellerin bağırışların ortasında kimseye asla ulaşamadim, şebeke, elektrik vb. Gelmeye başladığında direkt telefonu elime alıp birilerine mesaj göndermeye çalışırken elim bir stye çarptı ve sipsiyah bir ekranda "mekanı cennet olsun" yazısıyla altında onun fotoğrafını gördüm.. aklımın ucundan geçmezdi depremden dolayı 1 dönem okula gitmedik ben onun öldüğünü henüz kabullenmemistim Instagram hesabı numarası herşeyi silinmişti ulaşamadım ama aklımdan geçen tek şey "okula gidicem gene aynı sırada otururken gorucem onu" oldu ama olmadı arkadaşlar gelmedi birdaha o sıraya.. okula gittiğimde kimsede herhangi bir üzüntu belirtisi dahi yoktu insanlar birbirini çok çabuk unutuyordu galiba bende ona asla açılamadim asla kavusamicak iki insan olarak başlamadan bitti aşkımız en acı verense cenazesi bile olmaması?
Hoşlandığım çocuğa açılamadan hayatını kaybetti unutamıyorum?