Yeni sevgilisinden ayrıldı Ve çok yakın akrabam dershanede aynı yerdeydik sürekli bana bakardı hiç konuşmadık Çekiniyorum Birde geçen gün takip atıp hemen çektim şimdi olmaz Takip isteğimi kabul etmezse çok bozulurum 35 kişiyi takip ediyor
1) Sevgilisinden yeni ayrıldığı için birkaç hafta mühlet vermen gerekebilir. (Eski sevgilisini geçmişte çok sevmişse ve ona karşı bir kızgınlık ve kırgınlık hissediyorsa, ona atacağın adımlar, refleks olarak direk ters tepebilir. Elbette başka bir kızın onu tavlama riski de var ama risk almamız lazım ki attığımız adımlar sağlam olsun.) 2) Ona ilgini belli et, onunla selamlaş; onunla konuş; hatta ona onunla arkadaş olmak istediğini söyle. Kısacası varlığını ona tekrar hatırlat. Gerçi ortamlar ayrıldı demişsin, eğer onunla yalnızca sosyal medya üzerinden iletişime geçebilme imkanın varsa da onunla yüz yüze tanışmak istediğini ona söyleyebilirsin. Ama duygularını pat diye açma. Duygularını dile getireceksen, bunu onun gözlerinin içine bakarak yapmalısın.) 3) Diyelim onu yüz yüze görüşmeye ve tanışmaya ikna ettin. Saçınla oyna (Abartıya kaçma, nadiren yap bunu), göz temasını güzel bir şekilde kur (Göz teması yoksa aşk da yok), tatlı yönlerini ortaya çıkar, küfürlü konuşmaktan kaçın, onunla selamlaşırken de bunu tatlı bir ses tonuyla yap (Bu taktik bana 4 yıl önceki kız arkadaşım tarafından uygulandı, o zaman şimdiki kadar tecrübeli değildim; aklım başımdan gitmişti; tabi ki önceden tanışmışlığımız, göz temasımız ve sohbetimiz vardı) kısacası varlığını ona hissettir.
Dahası var. Sonraki mesajda yazacağım. Buraya hepsi sığmadı.
4) Samimi ve açık sözlü ol. (Sık sık yalan söylenmesinden ve sevgililerimizin kafasında tilkilerin dönmesinden ve aşırı tripten hoşlanmıyoruz.) 5) Spor yap, daha sağlıklı beslen. (Ne kadar iyi bir fiziğe sahip olursan bir erkeği o kadar çok etkileme şansın olur. Hiç düşündün mü iyi olmayan bir fiziğe sahip güzel yüzlü bir kadına kıyasla harika bir fiziğe sahip çirkin sayılacak bir yüze sahip bir kadının erkekleri daha kolay etkilediğini, durum böyle.) 6) Giydiğin kıyafetlerin renkleri birbirine uyumlu olsun. (Anlamsız renkler, saçma kombinler senin görüntü kaliteni düşürür.) 7) Temizliğine ve hijyenine dikkat et. (Ne kadar güzel olursa olsun bir kadın eğer kötü kokuyorsa o erkek de çok seçiciyse o kadar için geçmiş olsun.)
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim çocuğu kendime nasıl aşık ederim uzaktan eskiden beni görüyordu bakıyordu şimdi ortamlar ayrıldı hala aklımda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen neden takip isteği atmıyorsun ona?
Yeni sevgilisinden ayrıldı
Ve çok yakın akrabam dershanede aynı yerdeydik sürekli bana bakardı hiç konuşmadık
Çekiniyorum
Birde geçen gün takip atıp hemen çektim şimdi olmaz
Takip isteğimi kabul etmezse çok bozulurum
35 kişiyi takip ediyor
1) Sevgilisinden yeni ayrıldığı için birkaç hafta mühlet vermen gerekebilir. (Eski sevgilisini geçmişte çok sevmişse ve ona karşı bir kızgınlık ve kırgınlık hissediyorsa, ona atacağın adımlar, refleks olarak direk ters tepebilir. Elbette başka bir kızın onu tavlama riski de var ama risk almamız lazım ki attığımız adımlar sağlam olsun.)
2) Ona ilgini belli et, onunla selamlaş; onunla konuş; hatta ona onunla arkadaş olmak istediğini söyle. Kısacası varlığını ona tekrar hatırlat. Gerçi ortamlar ayrıldı demişsin, eğer onunla yalnızca sosyal medya üzerinden iletişime geçebilme imkanın varsa da onunla yüz yüze tanışmak istediğini ona söyleyebilirsin. Ama duygularını pat diye açma. Duygularını dile getireceksen, bunu onun gözlerinin içine bakarak yapmalısın.)
3) Diyelim onu yüz yüze görüşmeye ve tanışmaya ikna ettin.
Saçınla oyna (Abartıya kaçma, nadiren yap bunu), göz temasını güzel bir şekilde kur (Göz teması yoksa aşk da yok), tatlı yönlerini ortaya çıkar, küfürlü konuşmaktan kaçın, onunla selamlaşırken de bunu tatlı bir ses tonuyla yap (Bu taktik bana 4 yıl önceki kız arkadaşım tarafından uygulandı, o zaman şimdiki kadar tecrübeli değildim; aklım başımdan gitmişti; tabi ki önceden tanışmışlığımız, göz temasımız ve sohbetimiz vardı) kısacası varlığını ona hissettir.
Dahası var. Sonraki mesajda yazacağım. Buraya hepsi sığmadı.
4) Samimi ve açık sözlü ol. (Sık sık yalan söylenmesinden ve sevgililerimizin kafasında tilkilerin dönmesinden ve aşırı tripten hoşlanmıyoruz.)
5) Spor yap, daha sağlıklı beslen. (Ne kadar iyi bir fiziğe sahip olursan bir erkeği o kadar çok etkileme şansın olur. Hiç düşündün mü iyi olmayan bir fiziğe sahip güzel yüzlü bir kadına kıyasla harika bir fiziğe sahip çirkin sayılacak bir yüze sahip bir kadının erkekleri daha kolay etkilediğini, durum böyle.)
6) Giydiğin kıyafetlerin renkleri birbirine uyumlu olsun. (Anlamsız renkler, saçma kombinler senin görüntü kaliteni düşürür.)
7) Temizliğine ve hijyenine dikkat et. (Ne kadar güzel olursa olsun bir kadın eğer kötü kokuyorsa o erkek de çok seçiciyse o kadar için geçmiş olsun.)
Aynı ortamda değiliz görüşmüyoruz
Yinede çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sağ olun
Instani biliyomuki nasil atcak
Biliyor ritüel filan yok mu ya
Edemezsin