Selamm,
Evli ya da ilişkisi var diye erkekleri böyle mi görüyorsunuz? 😃

Selamm,
Evli ya da ilişkisi var diye erkekleri böyle mi görüyorsunuz? 😃

Selam,
Evli erkekler bende sadece tecrübe izlenimi bırakıyor..
Tecrübe izlenimi libidomla doğrudan ilgili..
Kendi köşemde bi ilgimi çekiyor falan, ama o kadar.. İlerisi olmuyor..
İlgimi bekar hatta besbekar, ama tecrübeli erkeklerden yana yöneltiyorum..
Bazen gerçekten öyle bir hava oluyor ki, evli erkek sanki onaylanmış, garanti belgeli, el değmiş ürün gibi bir algıyla karşılanıyor bazı kadınların gözünde. Sanki biri seçmişse, bir kadının hayatına girmişse, demek ki bir değeri vardır gibi düşünülüyor. Oysa gerçek bu kadar yüzeysel değil. O mavi tiki veren hayat değil; o adamın karakteri, duruşu, saygısı ve sevgiyi nasıl taşıdığıdır. Evli olması değil, nasıl bir eş olduğu önemli. Ama ne yazık ki bazen insanlar, birilerinin sahip çıktığına daha kolay ilgi duyuyor. Bu da çoğu zaman, değeri kendi gözünde eksik olan insanların dışarıdan onay arayışına dönüşüyor. O yüzden mesele mavi tik değil, içerikte ne yazdığıdır.
Bazı kadınların gözünde evli erkekler nedense daha güvenilir ya da ilgiyi hak eden gibi saçma bir algıyla mavi tikli muamelesi görebiliyor ama bu başlı başına mide bulandırıcı bir durum...
Adam evli, eşi var, hayatı var ama hâlâ başka biri tarafından arzu nesnesi yapılması iğrenç. Bu hem ahlaken çürük bir bakış açısı hemde kendine saygısı olmayan bir davranış şekli. Kısacası çürümüş bir zihniyetin sonucu...
Bide çocukları var çocuklara nolacak hiç düşünmüyorlar çocukların ne günahı var doğan çocukların Allah yardımcıları olsun mazlumların inşallah er ya da geç gerçekten Allah sabır versin mazluma, yoksula, fakire, ve diğer masum insanlara böyle düşüncesiz aklı olmayan insanlardanda uzak tutsun Allah erkek veya kadın fark etmiyor uzak tutsun yüce rabbim bidaha ulaşamasınlar mazlumlara.
böyle gören biri varsa akıl hastahanesine yatması için ben elimden geleni yapmaya hazırım. yazıktır günahtır tedavi ettirip hayata kazandıralım.
Cevap
13Cevap
genelde öyle oluyorlar
İlişkisi olan erkeklerle daha rahat muhabbet edebiliyorum. Çünkü biliyorum ki buum ben senden hoşlanıyorum mesajı gelmeyecek 😂 rahat oluyorsun
merhaba ,
Evli erkekler, ilgi skalama hiçbir zaman girmedi prensip meselesi. 👓🎗🕵
Valla evli olduğunu bildikleri halde civip civip konuşan kizlar var burada isim vermek istemiyorum burada yorum yapanların hemen hemen yarısı ama o evli olan kişide o kızlardan aşağı bir yanı yok aynı tencere kapak bisali
evli erkekleri direkt gormuyorum cok sukur ya ahshahhsha
Iyyy evli bir erkekle sevgili olmam nedeni karısının günahı boynuma gelir sonra gün yüzü görmem bide pembe ikinci kadın olmak istemem iğrenc
Yesil isik gibi goruyolar galiba bi cogu. Biri bunu aldiysa demekki okay ben de yuruyeyim ayirayim kafasindalar sanirim
Hayır herkes değil
Tiki-p geçmiş oluyor denenmiş onay almış yani :))
Evli adamları kendilerine bağlayıp kukla gibi oynatmaları hoşlarına gidiyor.
Allah kimsenin başına vermesin.
Çocuklara kötü örnek oluyorlar.
Beğendiyse kadın, ya da takıntı yaptıysa evli-bekar dinlemiyorlar.
Sana yönelik bir sataşma varsa elbette onun için işlem yapılır.
Bazı kızlara göre öyle oluyorlar ama bu daha çok erkekler de görülüyor kızı kandırıp ilişki yaşıyor
o tik bile parayla alınabiliyor yav yinede banane ilişkisi olan ve evlilerle ilgilenmiyorum
Duzeltelim kadinlarin degil ruhu satilik kadinlarin😉
Ortada somutluk var evlenmeyi başarmış diye çekiyor herhalde
Erkeğin bir ilişkisi varken etrafında daha fazla kız olmaya başlıyor sanki bir mıknatıs varmış gibi.
Çoğu için daha da ilgi çekici yavsanilabilur bu onlara engel mi olur ahahahahaha
Aklıma soru getirdin bak teşekkürler 😂😂😂
Allah bütün belanızı versin diyecemde ne biçim bu kadınlar yaw ne iğrenç insanlar var Allah'a havale ediyorum böylelerini.
Mavi tik güzel benzetme olmuş, hiç aklımama gelmemişti, yaratıcı olmuş 😎
Farklı gözle bakmam evli bir erkeğe
Sanırım kişiden kişiye göre değişir.
Sen evli misin
O ne demek
Yooo onaylanmamış olması benim için daha makbul. Ne kadar onaylanmış o kadar oğkkkk🤮
O ne demek öyle
Üstü çarpılı oluyor 😂
Kadınöarın zekasıyla alaklı baz şeyler.
Ben daha denk gelmedim:D
Uzak durmaları gerekiyor
Yasaklar baxen cekici geliyo
Gösterirler çekiciyi öyle bir gösterirler ki neyse ağzımı açmıycam çok deli oluyorum böyle olaylara ulan evli insanların çocuğu olur ve çocuğu onlardandamı utanmıyor bunlar kanına tükürdüklerim eğer de bu benim mesajımı engelllerse bu site ben de haksızlık yapıyor bu site buraya derim cinsel içerikleri görmeme hakkını koyarak hata yapıyor derim.
Benim gözümde kırmızı çarpı ❌
Hayır çarpı isaretli oluyor.
Abi hiç evli olmadım bilmiyorum🤟🏼
İşim olmaz
Hayır abi oluyor
Kırmızı çarpı
Ne alaka yaw
Mavi tık derken yav
Mavi tilki nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?