Mavi göz bir ayrıcalıkmıdır, mavi göz kadının çekiciliğini bir adım öne mi taşır? İnsanların mavi göz rengine bu kadar hasta olmasının sebebi ne sizce?
Erkekler mavi gözlü kadınlara hasta! Mavi gözlü kadın çekiciliği diye bir şey var mı sizce?
Aslında her renkli gözlü kadın güzel durmuyor. En azından mavi renk için öyle diyebilirim. Mavi renk beyaz tenli kadınlara, yeşil renk buğday tenli kadınlara, ela renkse her kadına yakışıyor. Ama sadece renkle bitmiyor o gözlerle nasıl bir bakış sergilediği de önemli.
Soruları okurken mavi gözlülere sinir oldum resmen manipüle etmişsin 😅😅. Evet önceden çekici geliyordu bana ama şu an o kadar çekici gelmiyor. Genel olarak baktığımızda renkli göz denildiğinde "kahverengi" gözlülere renkli göz demiyorlar bir dışlanmışlık var. İnsanların aklına yeşil veya mavi geliyor saçma yani 😒
Erkeklerin mavi gözlü kızlara hasta olduğunu nerden çıkarttınız ki? :d bu türk kızlarının farklıyım avuntusundan başka bir şey değil. Her mavi gözlü güzel değil. Benim gözlerim renkli ama kesinlikle kahverengi bin kat daha güzel iki cinsiyet için de. Mavi göz husky köpeği gibi gözüküyor. Ben hiç sevmiyorum. Gözlerim ela
İşin şakası cidden hoş duruyor. Çekici bir derinlik katıyor. Kişilerin göz yapısı ve nasıl baktığı ile doğru orantılı olursa evet renkli göz etkileyici vir cazibe katıyor.
Genelleme yapmayın. Yapacaksanızda ben genellediklerinizin adına sözcü olayım. Erkekler göz rengiyle pek ilgilenmezler. İlgilendikleri gögüs ve popodur. Net ve eminim