Kesinlikle yalan söylüyorlardır çok kılasik ve sığ bayağı cevaplar onlar sarı saç mavi göz felan, Esmer bir bayanda çok güzel, kumral bir bayanda çok güzel veya sarışın mavi gözlü bir bayanda çok güzel olablir ya da çirkinde olabilir, ya da normal bire görünümdede olabilir, rengi , ile ne ilgisi var bunların, ve birde güzellik göreceli bir kavramdır, kişiye göre değişir bana göre güzel olan bir başkasına göre güzel olmayabilir, ters çevriin sarışın, mavi gözlüboyu poısu yerinde temiz yüzlü bir erkeği istemeyen beğenmeyen bayan olabilir dimi, bu erkeinde bayanı beğnmesi için geçerlidir.
Bir arkadaşım var çocuğun ilk kriteri sarı saç mavi göz. O şekilde değilse direk bakmıyor. Böylelikle kısmetini de kapatıyor. Benim için ise durum daha farklı. Ben saç göz kaş renginden çok ten rengine bakarım. Beyaz tenli kızlar daha güzel gelir bana. Esmer tenli olup güzel olanlarda çok tabi.
Bazı erkekler için tek güzellik anlayışı renkli göz sarı saç falan net bir şekilde söyleyebiliriz bunu 🤔 kendilerini belli ediyorlar zaten biz de uzak duruyoruz. Zevki olmadığımız insanlar anca uzaktan bakarlar çünkü :))) zevkler önemlidir
Aslında sarı saçı falan beyaz ten sevdasından ötürü seviyorlar. Mesela bir sürü sarışın hatundan daha beyaz bir tene sahibim ama saç koyu kumral açık kahve gibi 😂 bu yazdığım genellemeye her erkek dahil değil tabi ki. Kıvanç abimiz bile koyu kahve gözlere vurulmuş gitmiş evlenmiş, genellemeyelim o yüzden 🤔🤔🤔
Şunlara bak çok güzeller :D bence zevk renk meselesi ya, kimi esmer sever kimi sarışın. Kadınlar için de geçerli bu, ben misal sarışın/kumral sevmem esmer olsun isterim.
Tabiki de, bu hani zevkler ve renkler tartışılmaz gibi bir şey ama genelde sarışın mavi gözlü 1.80 kalçası güzel kadın mantığı yok biz erkekler için, kalbimize hoş ve uygun gelen böyle ritmi arttıran insanlar önemli, kadınlar için de erkekler için de bence.
Seksilik anlayışı desek daha doğru olur. Genellikle arzuladığı kadın modeli tarife uyan Avrupalı veya Slav ırkı kadınlardır. Halbuki 30 35 inden sonra yüzlerine dahi bakılmaz.