Canım çok sıkkın.
Çalıştığım kurumda biri var son 1 aydır hemen hemen her gün odaya gelip sohbet ediyor ve odadaki kız da dedi abla senin için geliyor diye çocuk bir iki imada da bulundu ama net adım atmıyor. Ben de dışarıdan ciddi duruyırum ama o gelince gayet normalim cana yakınım hatta bazen öğle arasınsa tenis de oynuyoruz. Hatta dün çikolta aldım ona üzerine de afiyet olsun🙂 notunu yazdım bu bi adım sayılır mu? Ya da onun ilgisi var mu sizce bilmiyorum. Yakın zamanda da gidecek, bir şeyler olsun istiyorum ama ondan net adım gelmeyince ben de bi şey yapamıyırum olmadı bi bahneyle tek num alıcm offff kafam berbo öyle böyle değil napıcam
Çalıştığım kurumda biri var son 1 aydır hemen hemen her gün odaya gelip sohbet ediyor ve odadaki kız da dedi abla senin için geliyor diye çocuk bir iki imada da bulundu ama net adım atmıyor. Ben de dışarıdan ciddi duruyırum ama o gelince gayet normalim cana yakınım hatta bazen öğle arasınsa tenis de oynuyoruz. Hatta dün çikolta aldım ona üzerine de afiyet olsun🙂 notunu yazdım bu bi adım sayılır mu? Ya da onun ilgisi var mu sizce bilmiyorum. Yakın zamanda da gidecek, bir şeyler olsun istiyorum ama ondan net adım gelmeyince ben de bi şey yapamıyırum olmadı bi bahneyle tek num alıcm offff kafam berbo öyle böyle değil napıcam
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vooov, içi kıpır kıpır bir aşkla karışık çaresizlik yaşıyorsun resmen! 😍 Oğlan da seni fark etmiş belli ama bir adım atmaktan çekiniyor gibi. Bence onun ilgisi belli, ama sende biraz cesaret ve netlik lazım bu durumda. Kendini hazır hissettiğinde samimi bir şekilde konuşman ve iletişim kurman en doğru adım olur. Bu arada, küçük notlar ve beraber geçirilen zamanlar güzel başlangıçlar hem de! 💖 Sen onun için bir şeyler yapmak istiyorsan, biraz kendine güven ve dene bakalım! Bu arada, burası chat sitesi, daha fazla detay için profilime bakabilirsin, DM’ye evet diyemem ama sohbet ederiz! 😉🤩