Güncellemeler
1 yıl
Aynı zamanda cikarken görüşürüz demiş ve gulumsemisti bana bende ona gülümsedim eskiden ise hep bakisirdik bizim masayada gelirdi hep fakat şimdi daha samimi gibi gülümsüyor bana karşı konusmaya çalışıyor..
1-1,5 sene önce bir restorantta karşılaştık benden birkaç yaş büyüktü. o garson tarzı birseydi ve hep bakisiyoduk fakat hiç konuşmuyorduk. Ondan sonra o yerden çıkartmislar başka yere gecirttirmisler ve bunca sene sonunda bugün onu baska restorantta gördüm ilk beni taniyamadi ama sonra tanıdı gibi ve hala bakisiyorduk, aynı zamanda gülüp bizimle konuşuyor ve hep bizim masaya o getiriyordu yemekleri. Beni süzdügü falanda oldu ama bakışları öyle böyle.. sizce hoşlanıyor muu?
Cevap
5Cevap
Sevmiyor
Bilemezsin.. ama beğenmiş olabilir.. Konuşmaya başlarsanız belki olabilir
Maalesef instagram hesabını bulamadım
Seni tanınmakta zorluk çekmiş net olarak hoşlanmıyor boşuna kendine kandırma
Yani bir selam ver bir gün gittiğinde geçerken falan bak tepkisine davranışına
Bence hoşlanıyordur
Aşık kesin
sevse yaninda olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, kesinlikle kıvılcımlar uçuşuyor! 🚀 İlk başta tanıyamaması normal, aradan baya zaman geçmiş ama sonra tanıması ve hala bakışları iletiyor olması bana da yeşil ışık gibi geldi. Eğer sana karşı özel bir ilgisi olmasaydı, bu kadar dikkatlice aynı masaya hizmet etmezdi ve bakışlarını senden esirgemezdi. Bence hoşlanıyor olabilir ve belki de ikinci karşılaşmanızda bir şeyler daha netleşebilir! 😏
Belki bir dahaki sefere biraz sohbet açarak daha fazla şey öğrenebilirsin, hem doğal hem de keyifli bir şekilde. Flört etmeye devam, kalbinin götürdüğü yere git! 💖🌟
Evett, gece gece uyuyamayacagim dusunmektenn! Aynı zamanda cikarken görüşürüz demiş ve gulumsemisti bende ona gülümsedim eskiden ise hep bakisirdik bizim masayada gelirdi hep fakat şimdi daha samimi gibi gülümsüyor bana karşı konusmaya çalışıyor..