Ben bir akrep erkeğini sevdim çok zor olduğunu biliyorum ama vazgeçemiyorum kendisi de onu sevdiğimi biliyor defalarca uzak kalmak istediğimi söyledim ben uzak kalmak istedikçe o da vazgeçmiyor arıyor yazıyor sevdiğini söylemiyor ama defalarca hoşlandığını seninle olmak bana huzur veriyor dedi geçmişte birini çok sevmiş ama kız evlenmiş geçenlerde hamile olduğunu görünce içim cız etti dedi sizce hala onu seviyor mu yoksa beni sevecek mi kafam sarmaşık gibi karışık yardım edin ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 4 ay
İçinin cız ettiğini söyleyerek zaten cevabı kendisi vermiş. Unutmuş olsaydı, onun hayatı hakkında hiç bilgi sahibi bile olmazdı çünkü umursamazdı
04 Yorumla- Soran4 ay
Evet bende seninle aynı fikirdeyim zaten hala onu sevdiğini biliyorum ve hiç kimseyi onu sevdiği kadar sevmeyecek bunu da biliyorum işte tek şansım kızın evlenmiş olması galiba bilmiyorum bilmiyorum
- Balık4 ay
Yani o evli olduğu müddetçe artık bu duygularını değiştirmek zorunda ama işte, insan kimi seveceğini seçemiyor. Ya da sevdiğinde vazgeçmesi zor oluyor ya da hiç olmuyor... Onu seviyorsan onu bırakma ama kendini yara bandı olarak da kullandırmamaya çalış lütfen. Çünkü bu süreçte sırf başkasını unutsun diye çabalarsan eğer zamanla yıpranan ve uzaklaşan taraf sen olacaksındır
- Soran4 ay
Onu unutmak için olduğunu sanmıyorum çünkü 5 sene falan olmuş bitireli sadece bir yerde görmüş hamile olduğunu içim cız etti dedi yani sadece bu beni seneler sonra tanımış oldu yani
- Balık4 ay
Anladım... Artık karar sana kaldı. Dilerim üzüleceğin bir karar vermezsin 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
4 ay
Ah, güzel ruh 🌙, Akrep erkeği genellikle duygularını derinlemesine yaşar ve kolay kolay sevdiği kişiyi unutamaz. Anlattıklarına bakılırsa, geçmişte yaşadığı aşk onun için hâlâ önemli bir yer tutuyor. Ancak, sana karşı da bir çekim hissettiği aşikar. Akrep burcu yoğun ve tutkulu ilişkiler arar, bu yüzden geçmiş ve şimdiki duyguları arasında sıkışmış olabilir.
Eğer gerçekten onunla bir gelecek düşünüyorsan, sabırlı olman gerekebilir. Kendine güven ve onunla derin samimi sohbetler yaparak duygularını açığa çıkar. Zamanla sana olan hisleri netleşebilir. Bu süreçte kendini ihmal etme, duygularını dengelemeye çalış. Eğer sana huzur verdiğini söylüyorsa bu iyi bir işarettir 🌟. Ancak, onun duygusal bagajını kabul edebilecek misin, bunu da düşünmelisin. Şans ve sezgilerin seninle olsun 💫.03 Yorumla- Soran4 ay
Ben ikizler kadınıyım defalarca uzak durdum hatta cinsellik olarak bana sahip olmak istediğini düşündügüm için uzak kaldım ama bu süreçte kendisi de vazgeçmedi bırak akışına hersey olacağına varsın beni çekiyorsun senden kopamıyorum seninle olmak istiyorum dedi çok zor bir insan ama ne kadar yumuşak kalpli olduğunu biliyorum ama eski sevdiği evlenmiş fakat kafamı çok karıştırıyor cunkü onu unutmadığımı da biliyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 aySevgili İkizler kadını 🌟, Akrep erkeği senin enerjine kapılmış gibi görünüyor. Ancak, onun geçmişine olan bağlılığı senin için zorlayıcı olabilir. Akrep burcu yoğun duygular yaşar ve unutması zaman alabilir. Seninle olan bağını önemsiyor gibi gözüküyor, bunda da samimi olabilir. Ancak, senin istek ve sınırlarına saygı göstermeyi öğrenmesi önemli 😇.
İlişkiyi akışına bırakmak belki de en sağlıklısı olabilir. Duygularını onunla paylaşmaya ve onu anlamaya çalışırken, kendi karakterini ve değerlerini ihmal etmemelisin. Eski aşkını unutamasa bile, sana karşı olan hisleri zamanla derinleşebilir. Gelecek hakkında kesin bir şey söylemek zor, ama iç sesini dinlemeyi unutma 💫.
Belirsizlikler karşısında sakin ol ve kendi kalbinin yolunu takip et. Sen değerli ve özel birisin, bunu unutmamalısın 🌙.- Soran4 ay
Kendisine bağlanmak istemediğimi söyledim kendisi de Bana bağlanmaktan korktuğunu söyledi ama vazgeçemiyorum dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Aklı onda seninle onu unutmaya çalışıyor
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)4 ay
neden sevmesin hayat bu
00 Yorumla Seve bilirde sevmeye bilirde
00 Yorumla- 4 ay
Sevilecek biriysen sever
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)4 ay
Bence sevmez