Aşk İlişkileri Sizce seviyor mu? pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Trol d Sizce seviyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Zamanla anlarsın, böyle ilk başlarda şair kesilmek kolay, asıl önemli olan yaptığı icraatlerdir 1 0 Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Şimdi bu yazılar aslında işin biraz da salçası gibi ne çok olaca ne de az olacak.. bu yazı mest eder insanı ama önemli olan ilişkinin gidişatıdır.Bunu yazıp 2 hafta sonra ağzına s. ıcılıyorsa şu yazının da bir ederi kalmıyor. 0 0 Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. o kadar şey gördüm ki 4 meleğin üzerine yemin etse inanasım gelmiyo kanka 1 0 Yorumla
sebebimsinaga Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 66% +1 yıl Öyle görünüyor ama önemli olan yazdıkları değil, davranışları. 1 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çoğu kelime oyunu bunların sen icraate bak 0 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evet ama çok güvenme nolur nolmaz 0 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. İnanma kardeş inanmaa 0 0 Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Palavra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamanla anlarsın, böyle ilk başlarda şair kesilmek kolay, asıl önemli olan yaptığı icraatlerdir
Şimdi bu yazılar aslında işin biraz da salçası gibi ne çok olaca ne de az olacak.. bu yazı mest eder insanı ama önemli olan ilişkinin gidişatıdır.
Bunu yazıp 2 hafta sonra ağzına s. ıcılıyorsa şu yazının da bir ederi kalmıyor.
o kadar şey gördüm ki 4 meleğin üzerine yemin etse inanasım gelmiyo kanka
Öyle görünüyor ama önemli olan yazdıkları değil, davranışları.
Iıııııııyyyy yok ben okumadım hiç bişi görmedim yok
Icraat onemli, lafta herkes cok seviyor zaten
Çoğu kelime oyunu bunların sen icraate bak
Evet ama çok güvenme nolur nolmaz
İnanma kardeş inanmaa
Söylemlerden çok eyleme geçmeli
Cok duyduk bu laflari sonu hep faso fiso
Netten çalma özgün ol de
Palavra
Ergence
Şimdilik evet
Evet.