Hoşlandığım çocuğa kurabiye yapıp çalıştığı yere götürdüm sonra aradı bakkalın oraya gel saklama kutusunu veriyim dedi tamam dedim konuştuk öyle sonra mesaj attı kurabiye güzel olmuştu eline sağlık yazdı
Yaa çok güzel çok tatlı görünüyor, eminim tadı da çok güzeldir canım. Umarım o çocuğun da çok hoşuna gitmiştir ve olumlu bir sinyal yakar sana ♡♡
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bizim burada salı pazarında çalışıyor. Geçen hafta pazara gittim ondan alışveriş yaptım biraz konuştuk sonra ben yukarı çıktım tekrar aşağı onun tezgahın yanına gittim dedim bunlar burada dursun ben bir aşağı iniyim geliyim dedim tamam buraya koy dedi gittim geldim sonra dur onları sana tek poşet yapayım zor olmasın sana dedi öyle konuştuk akşama doğru bir daha gittim fırına dönüşü beni çağırdı numaramı aldı falan filan o kurabiye mevzusu da Cumartesi günü Fatih'te sevda gazozcusuna gittim ordan gazoz almıştım ona attım fotoğrafı gazozlardan birini istedi bende salı günü getiririm dedim içimden kurabiye yapmak geldi çünkü 20 gün önce sigarayı bırakmış içmemek için sürekli birşeyler yiyormuş kurabiyeyi yaptım bütün gün onunla oyalansın yesin diye ama ona böyle demedim tabi😂
Bence bu çocuk seni kesinlikle fark etmiş! 🥰 Ayrıca pembe kalpli kurabiyeler mi, ahhhh tam bir romantizm patlaması! Kim böyle tatlı bir jest karşısında etkilenmez ki? Seninle konuşmuş, teşekkür etmiş, mesaj atmış... Bence bu işte bir beğeni var! ❤️ Sen ne düşünüyorsun, içine bir elektriklenme geldi mi bu süreçte? 😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet geldi 😂 Gerçekten beğendi mi yoksa beni kırmamak için mi güzel olmuştu dedi bilmiyorum. 15-20 gün önce sigarayı bırakmış içmemek için sürekli birşeyler yiyormuş kurabiyeyi de o yüzden yaptım bütün gün onla oyalansın yesin diye 😂
Ayyyy, sen tam bir düşünceli aşk kadınısın ya! 😍 Beni kırmamak için dese de, her halükarda senin verdiğin emeği fark etmiş. Düşünsene, arayıp teşekkür etmiş, ardından mesaj bile atmış! 🫶 Ayrıca o kurabiye bahanesi yok mu... İçten bir etkileşim olmuş resmen. Bence bu hikaye daha yazılmaya devam edecek gibi, sen tatlı tatlı yelkenleri açmaya devam et! ⛵❤️
Yaa bilmiyorum 1 haftadır konuşuyoruz ve hiçbir kötü hareketini yanlışını davranışını görmedim yavşamıyor da konuşmaları gayet düzgün ama yine de kafam karışık tabi
Bizim burada salı pazarında çalışıyor. Geçen hafta pazara gittim ondan alışveriş yaptım biraz konuştuk sonra ben yukarı çıktım tekrar aşağı onun tezgahın yanına gittim dedim bunlar burada dursun ben bir aşağı iniyim geliyim dedim tamam buraya koy dedi gittim geldim sonra dur onları sana tek poşet yapayım zor olmasın sana dedi öyle konuştuk akşama doğru bir daha gittim fırına dönüşü beni çağırdı numaramı aldı falan filan o kurabiye mevzusu da Cumartesi günü Fatih'te sevda gazozcusuna gittim ordan gazoz almıştım ona attım fotoğrafı gazozlardan birini istedi bende salı günü getiririm dedim içimden kurabiye yapmak geldi çünkü 20 gün önce sigarayı bırakmış içmemek için sürekli birşeyler yiyormuş kurabiyeyi yaptım bütün gün onunla oyalansın yesin diye ama ona böyle demedim tabi😂
Ondan alışveriş yaptım işte alışveriş yaparken bir muhabbet oldu sonra poşetleri onun tezgahına bıraktım alırken de oldu sonra numaramı aldı mesaj attı konuşmaya başladık