En yakın arkadaşıma açıldım sen benim en yakınımsın eskisi gibi devam edelim diyor benden uzaklaşmak istemiyor benden ne istiyor?

En yakın arkadaşıma açıldım. Çünkü artık onunla arkadaşlık yapmak bana ağır gelmeye başladı hislerim var iken. Benden uzaklaşsın diye elimden geleni yaptım kavga ettim, uzak durdum, ona da dedim tabiri caizse senin ağzına ettim ama benden uzaklaşmadın. Aynı ofiste çalışıyoruz bu arada. Duyunca bir hoşuna gitti güldü hatta ama sonra en yakınımsın eskisi gibi kalalım sana ne diyeceğimiz de bilmiyorum sana nasıl mesafe koyacağım koyamam dedi. Eskisi gibi olmamızı bekledi. Ben ona ondan beklentim olmadığını ama artık seninle bu arkadaşlığımı yapamayacağımı söyledim. Şu an izliyorum onu modu hep düşük takılıyor. Yemeğe çağırdılar gitmedim. Geldi yanıma gel yemeğe neden gelmiyorsun benim yüzümden mi gelmiyorsun diyor gözleri kıpkırmızı dopdolu. Yani bir erkek demez mi ben hoşlanmıyorum uzaklaşayım karşımdaki yanlış anlamasın beni. Neden böyle yapıyor? Ona mesafe koymamı engellemeye çalışıyor. Neden? Bütün arladaşlarının arasında en yakınımsın. Hiç arkadaşıma bu gözle bakmamıştım dedi. Saçma sapan konuştu.
En yakın arkadaşıma açıldım sen benim en yakınımsın eskisi gibi devam edelim diyor benden uzaklaşmak istemiyor benden ne istiyor?