onlyfansci kizdan olur mu ya?
BALLL GİBİ OLUR BALL
yok ben annemin köyden bulduğu edepli kizi tercih ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
onlyfansci kizdan olur mu ya?
Ayak falan atıyorsa hadi neyse derim de abi kusura bakmayın ya bana ters. Ordan gecenin 3 ünde 50 yaşında Harun amca fıstık bilmem taş gibisin yine diye yorum atarsa kavga çıkar ve kısacası yürümez o iş. Olan olur elbette ama ben yapamam maalesef. Bünyeme ters açık ve net bir şekilde
Günahtir rabbinin gücüne gider bugünün yarını var ahiret var hepımız ölümlüyüz. Bu tip sapkın düşüncelerden yorumlardan vazgeçin. İnsanın en temiz elbisesi ruhudur karakteridir kendinizi kirletmeyin ! Allah c. c akıl ahlak edep nasip etsin inşallah
Senin sanat dedıgın şey soyunmak kendıni teşhir etmek. Yarın ölmeyecegının garantisinı verebılırmısın? Son belli ölüm hak. Hangi hesapla gidiceksin o cenazen yıkanıp kefenlendıgınde kendını savunma hakkında olmayacak unutma
Bak deprem oldu ders almıyorsunuz
Valla canım, kimse seni dış görünüşüne göre yargılamamalı! OF modeli olmak veya başka bir şey olmak seni nitelendirmez ki. Sen kendin ol, özgür ruhlu ve enerjik kal! İnsanların düşünceleri önemli değil, senin içindeki güzellik her şeyden değerli. Dilersen, bu konuyu açıp nasıl hissediyorsan anlatabilirsin, yalnız değilsin! ❤✨ Senin tarzın nedir, anlat bana? 🤩💖
Cevap
32Cevap
Dediğin uygulamayı hiç kullanmadım. Kullanmam da. Kullanmayanlar yargılar. Kullananlarla iletişimde kal😂
gel sana da öğretelim su isi (=^・ω・^=)
yok ben annemin bulduğu edepli tüm köye vermiş kızla evlenicem
bal gibi mal gibi:) kimin ne olduğu , ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez hacı
aynen öyle düşün zaten. kime ne🤷♂️
teşekkür ederim.
♥️
ahaha.. of mof bana göre değil. gerçek manada temassal iletişime herdaim açık olurdum mümkün olsa. severim senin gibi özgüvenli kızları
ok biliyorum. bol kazançlar. zeki kız ;))
sağol tatlım💐💐💐x10000
😊
Öncelikle sanatçı biri olarak insanların yaptığı her şey kendi tercihleridir , sen sevmeyi biliyorsan bana senin verdiğim gibi değer veriyorsan, empati kurabiliyor ve sadıksan ne olduğunun bir önemi yok. (sapyoseksüelim)
Profilini inceledim baya tatlı ve enerjik birisin ama of için geliştirmen gereken şeyler var diyebilirim kamera açılar kalite vs vs sosyal medya yöneticiliği geçmişim var yardımcı olmamı istersen?
Rica ederim ajans sadece senin üzerinden para kazanır ve sana hiç bir şey kalmaz
Seni tüm halinle sömürür elinde tek kalan kendini boşu boşuna paylaşmış olman kalır
Ne kadar yüzdelikte yapsa fark etmiyor onlar bir şekilde çıkartıyor senden
Bu arada Model Release Form işi kolay partner düşünürsen ileri dönemde halledilir.
Burada konu soru değil pazarlama stratejisi. Hayırlı işler diliyorum.
No, erkeler eğlenmek ister ama evlenmek istemez senle. Hem onlyfans yasak TC'de
Başka şeylere yönel , neden bedenini pazarlıyorsun?
Yakında ben de onlyfans hesabı açıp gotümü paylaşıcam az kaldı assjdk
Sadece solo paylaşımlarsa ehh belki 😅😅 ama performans paylaşımları yapıyorsan durum başka 😅
Aşk değişik bişey imkansızlık tanımıyor bazen
Olunursun umarım
Kendine iyi bak
Olur neden olmasın, sanat için soyunmak gerek bazen.
Bi foto gelmez mi
Yok sağol
Max 15 yaşında ergensin ablam yapma dijital ayak izi diye bisey var hahahaha su yaşta yapabilecegin tek şey manitana nude atmak
Hayır aziz kardesm sen sadece yükselmiş bir veletsin. Plus ben gizlenmeye çalışmıyorum. Bu cevap profilimi kirletmesin diye 😝.
Tamam sen of içerik çekmeye devam hadi millet 31 cekecek video bekliyo
Bekletme evli abilerini
👍🏿👍🏿👍🏿
elalem konuşur durur sen parana bak :d
onu cok iyi dedin ya ağzını öpiyim (=^・ω・^=)
Öper misin gerçekten :d
Niye ne var ki burnunu teriyle helalinden işini yapıp paranı kazanıyorsundur
Yani bu tarz seven erkekler vardır mutlaka
Olur hatta birlikte de yayın yapabiliriz
Olsa olsa vur geç olur
Olur neden olmasın. Why not yani
Umarım yakın zamanda bulursun
Benim özel bir arayışım yok artık. Yaş geçti bizim. Bizimkisi maksat muhabbet olsun, mutluluk olsun...
Demek o. F hatunusun.
E tabi zevkli iş. Ama her hatunun becerebileceği bir şey değil kesinlikle
Olur olur niye olmasın djxkkxx
Olur tabiki gönüle bağlı sonuçta
Aynen öyle
İnsan bedava üyelik dağıtır ayıp ediyorsun 😂
Olur beraber onlynfns cekersiniz
O da olur 😃
Model derken manken gibi mi 😂
Link var mı
Olmaz.
niyekine
Ne demek niye boynuzlu birini bulursan olur abla
Olmaz
Yaniii belki 😂
Olur olur
Helal olsun sana bana bize
Bir ara bakarız olurda olmaz gibiyse oldururuz
Hallederiz
Görmek isterdim nasıl bi model oluyor
Herkesin hayatta küçük sırları vardir
Ne olur mu 😂
Aşk olunur canım niye olmasın ama öyle çok ciddi bir şey olmaz muhtemelen
Bulursun canım buna okey diyecek bir ton insan bak seç beğen al işte abonelerinden
Ne konuda 🤔
E adam sana aşık olacak ama sen yine yayına devam edeceksin bulacağın insanın g*vatlık derecesinin de yüksek olması lazım tabi o biraz zorlayacak seni 😂
Hahaha iyiymiş beraber zengin olursunuz artık ama erkekler o kadar kazanamıyor o işten ya 😂
Of ne?
O ne? Onlyfans ne?
O ne lan
Olmaz tabi
Olmaz, bana ters
Kazancınız nasıl
Gerçekten mi 😀
Bal recel gibi olur
Bencede olur :)
Hakkediyorsun
Gerek yok
Yargılanırsın