Hislerimi anlamakta zorlanıyorum?

Bir erkek var çok tuhaf hissediyorum onunla yazışırken. Vücudumu garip bir his sarıyor, vücudum karıncalanmaya başlıyor. Basen kalbim hızlanıyor. Onunla kavga edince üzülüyorum. Cevap versin susmasın istiyorum. Konuşalım çözelim istiyorum ama olmuyor. Hep elim onunla konuşmama gidiyor. 3 gün önce kavga ettik ve hala bu kavganın izleri içimde.. ama onun umurundaymış gibi gelmiyor. Hatalı olduğunu söylüyor ama inanmıyorum. Sadece amacı beni kullanıp atmakmış gibi hissediyorum ve hayatım boyunca hiç hislerimde yanılmadım. Ona ne hissettiğimi de anlamıyorum gerçekten onu seviyor muyum? Bence hayır. Benim bildiğim aşk sevgi bu değil. O kadar anlatılan yazılan gördüğüm bu değil. İlk gördüğümde onun doğru insan olduğunu hissetmem lazım. Kriterlerimi bir bir yok etmeli ama bunların hiçbiri olmadı. Onun yanlış insan olduğunu biliyorum. Ben temastan nefret ederim. Koluma dokunma el tutma vb. Ama onun dokunuşlarından rahatsız olmuyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir çıkmazda gibi hissediyorum kendimi. Kendimi anlayamıyorum.

Hislerimi anlamakta zorlanıyorum?