Hislerimi anlayamıyorum?

Merhaba arkadaşlar. Ben 21 yaşındayım. Anlatacağım bey 30-31 yaşlarında.. Benim yüzme kursundan hocamdı. Benimle konuşmak istedi fakat çok açık sözlüydğ. Seni öpmek istiyorum vs. Kabul etmedim. 6 ay sonra üni arasında ara tatile geldiğimde yüzyüze görüştük. Aşırı bilgili kültürlü bir adam. Çok etkilendim fakat sürekli bir temas etme isteği vardı adamda. Ben de daha önce 1 kişiyle çıktım onun da sadece elini tuttum. Adama ondan hoşlandığımı onun da benden hoşlandığını bildiğimi vs. Söyledim. Ama uzak memlekette okuduğum için görüşemeyiz falan dedi biz sevgili olamadık. Bu arada 6 ay daha geçti yaz için ailemin yanına tekrar döndğm. Biz yine konuşmaya başladık. Ama gün içinde hiç konusmuyoruz. Sadece akşamları 10 mesaj falan. Onda da sürekli öpmek istediğini yazıyordu. Ben de onu öpmek istiyordum Buluştuk. Öpüştük de. Ama beni öperken yapış yapış hissettim yani evet heyecanlandım ama bir noluyo ya dedim. İlk öpüşmemdi. Biraz oturdukları vs. Ben eve geldim. Üzerinden 1 gün geçti hâlâ ses seda yok oğlanda. Konuşurken de sadece dediğim gibi öpüşelim sarılalım muhabbeti yapıyordu. Acaba diyorum amacı beni tanımak değil de öpüşmek falan mıydı? Eğer öyleyse herkesle öpüşebilir kaç yasında adam işi gücü var yakışıklı falan. Kafam çok karışık.
Hislerimi anlayamıyorum?