Kendi çocugunuza araba satar mıydınız?

Herkese iyi akşamlar canımı sıkan bir konu var sizlerin de düşüncelerini almak istedim. Eşimle evlenmeden önce öğrenci iken babasının vefatı üzerine mal paylaşımına gidilmiş anne ve kardeşlere eşimde babasının kullandığı araç düşmüş bunun dışında da mallar var tabi ama eşim arabayı alırken 2/3 hissede kayınvalideme dusmüş tarlaların bir kısmı kamulaştırmaya girince eşim ben zaten öğrenciyim ondan gelecek parayla anne sen arabadaki hisseni bana sat hissem daha fazla olsun demiş kaynanamda satmış almış parayı benim çok tuhafıma gidiyor zaten eşim bekardı mezun olduktan sonra aynı evde yaşamaya devam etmişler annesi öğretmen hergün okula eşim bırakıp alırmış. Mesleği gereği eşimin daha çok araç kullanması gerekiyor hayır bir anne evladından birde öğrenci olan oğlundan para alır mı ya satar mı para karşılığında (eşime bunun saçma olduğunu söylediğimde annemde beni okunuyordu harçlıklarımı yolluyor okulu uzatmıştım ödemeleri o yapıyordu diyor e daha iyi tarladan gelen para sana harçlık olurmuş öğrenciymişsin zaten diyorum yok anlamiyor) bir annenin para alması çok sacma

Kendi çocugunuza araba satar mıydınız?