Arabalar Sevgilinizin ailesi arabanızı bir müddet istese verir miydiniz? FizyoterapistBey35 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arabanızı vermek istemeseniz dahi sırf sevgilinizi kırmamak için anahtarı verir miydiniz? Sevgilinizin ailesi arabanızı bir müddet istese verir miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rafayeл Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Veririm tabi.Ama Aracı Çarparsa Karısını Kızını S 1 0 Yorumla
hayatbahcesi Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Hayir isteme cesaretinide vermezdim.. acik ve net sevgilimlede konusurdum. Hic hos bisey degil niye bendne istiyor ki? 0 0 Yorumla
gizliyizdeğilmi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yine yangınlar yine ben. Aradaki ilişkiye bağlı. 0 0 Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Arada bulunan samimiyete göre değişir. 1 0 Yorumla
Merve616161ts61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Hayır vermem asla arabayı bu konuda hassasım 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Veririm tabi.
Ama Aracı Çarparsa Karısını Kızını S
Hayir isteme cesaretinide vermezdim.. acik ve net sevgilimlede konusurdum. Hic hos bisey degil niye bendne istiyor ki?
Yine yangınlar yine ben.
Aradaki ilişkiye bağlı.
vermem lazımsa kiralasınlar
Arada bulunan samimiyete göre değişir.
Hayır vermem asla arabayı bu konuda hassasım 😊
Veririm
Verirdim, no problem