Aşk İlişkileri Sizin arabanızı , sevgilinizin kullanmasına müsaade eder miydiniz? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendi arabanizi başkasına / sevgilinize emanet eder miydiniz? 😂Çoğu insan bundan korkuyor ama sjsksk Sizin arabanızı , sevgilinizin kullanmasına müsaade eder miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Evet tabi ki 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Çok emin olamamakla birlikte boş yolda kullanabilir :D 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Geçmişte öyle bir talep olmadı. Gelecekte olursa ne olur bilemem. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Yorulmasın beyim kıyamam😄 2 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Arabamı veremem demiyordaa 😂 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir arabam olsaydı, elbette müsaade ederdim. Benden daha iyi sürücü olur kendisi. Kendimden çok güvenirim ona.😂 1 0 Yorumla
Lovelanguage Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Sürücülüğü iyiyse arada kullanmasina müsaade ederim 1 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle kullanmasını isterdim. Çünkü araba kullnan kız için bu sadece araba kullnmak değildir. Güvenildiğini hisseder ve ayrıca araba kullanmak kadının özgüvenini arttırır. 1 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ederim benden iyi kullanacağı kesin jsjsjsj 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sırdasım olan bi insan niye engellerki birini:(((( 0 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ya hayır deli misin engellemedimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamm bebeğim Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden olmasın 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Müsade ederim 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ederdim galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet tabi ki
Çok emin olamamakla birlikte boş yolda kullanabilir :D
Geçmişte öyle bir talep olmadı. Gelecekte olursa ne olur bilemem.
Yorulmasın beyim kıyamam😄
Arabamı veremem demiyordaa 😂
Bir arabam olsaydı, elbette müsaade ederdim. Benden daha iyi sürücü olur kendisi. Kendimden çok güvenirim ona.😂
Sürücülüğü iyiyse arada kullanmasina müsaade ederim
Kesinlikle kullanmasını isterdim. Çünkü araba kullnan kız için bu sadece araba kullnmak değildir. Güvenildiğini hisseder ve ayrıca araba kullanmak kadının özgüvenini arttırır.
Ederim neden etmimmm😃
Kullansın ne olacak sanki djfjg
Ederim benden iyi kullanacağı kesin jsjsjsj
o riski göze alamam. Mümkün değil.
Sırdasım olan bi insan niye engellerki birini:((((
Ya hayır deli misin engellemedimm
Tamm bebeğim
Şöförlüğüne güveniyorsam verirdim yani
Neden olmasın
Evet neden egmeyimki
Müsade ederim
Evet neden olmasın