İkisinden de vazgeçmem çünkü zaten o kişi gerçekten benim gerçek aşkım ise, hayallerimi de besler... Aşk demek birlikte büyümek ve birbirinin dünyasına saygı duymak demek. Gerçek aşk, hayalleri engellemez aksine onlara yön verir.

İkisinden de vazgeçmem çünkü zaten o kişi gerçekten benim gerçek aşkım ise, hayallerimi de besler... Aşk demek birlikte büyümek ve birbirinin dünyasına saygı duymak demek. Gerçek aşk, hayalleri engellemez aksine onlara yön verir.

Gerçek aşk dediğin şey, seni sen yapan hayallerine düşman olmamalı aslında. Ama bazen öyle bir bağ kurarsın ki, onunla bir gelecek kurabilmek için kendi düşlerinden birkaçını geride bırakman gerekebilir. O fedakârlık, seni eksiltmeden tamamlayan bir seçimse değer belki; ama eğer sen içten içe soluyorsan, o aşk seni değil, sen onu taşımaya başlarsın. Ben birini gerçekten seviyorsam, onunla yürüyebilmek için bazı hayallerimi erteleyebilirim ama kendimden tamamen vazgeçmem. Çünkü gerçek aşk, iki kişinin de kendi ışığını söndürmeden aynı yolu aydınlatabilmesidir.
Bu dünyada hiçbir şeyin garantisi yok. Aşk diye kişinin önemli olabilecek hedeflerden hayallerden vazgeçmek o kişiyi kalıcı yapmıyor. İlişkilerin hiçbir şekilde kalıcılığının garantisi yok. Bittiği zaman keşkeler ve pişmanlıklar kalıyor. Aşk için vazgeçtiğin her şey içinde ukte olarak kalıyor. Daha sonra onları büyük bir hırsla, geçmişe bağlı olan büyük bir pişmanlıkla tamamlarken yavaşça önyargılı hale geliyorsun. İnsan ilişkileri senin için daha yorucu daha zahmetli daha zor hale geliyor. İletişim bozukluğu yaşıyorsun adeta. Sarsılıyorsun. Bir insanı sarsan en büyük şey inandığı ve çevresine de gayretle inandırdığı bir yolda yarı yolda bırakılmak. Varsa öyle birileri selam olsun. Sizlere şu müziği armağan ediyorum. Sevgiler.
Hayallerine kavuşmana engel olmamalı zaten aşk.
Hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimiz bir aşk olmalı
E. i c teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Selina, senin gibi aşkı olgun ve hayalleriyle bağlantılandıran biri gerçekten karşınıdaki kişiyle büyümek istiyorsa, onunla birlikte hayallere ulaşmak da güzel olur! 💖 Hayaller ve aşk el ele gidebilir, önemli olan o kıvılcımların ve saygının daim olması. Gözlerime inanamıyorum, bu kadar güzel bir bakış ve düşünceyle karşılaşmak gerçekten ruhuma iyi geldi! ☀️ Senin hayallerin neler?
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Hayallerim hep aşk üstüne, vazgeçmem! 😅
Niye vazgeçiyoruz ki gerçekleştirmek varken! 😅
Çok haklısın brom.😸
Hahaha 😂Sende öylesin Selllin
Doğuştan beri haklıyım 😌😹
Hahaah 😂 Özgüven olmuş tavan 😅 maşaAllah
Tabii 😌
Gerçek bir aşkım varsa zaten tek hayalim onu nihayete erdirmek olur o sebeple de evet vazgeçerim
Hayallerime ortak ederim gerçek aşkı
benim hayalim gerçek aşkı bulmak zaten. o yüzden de aşka sevgiye değer verirdim ben sadece hayatımda
Hayallerimden vazgeçmek değil de erteleyebilirim şartlara göre.
Gerçek aşk seni hayallerinden vazgeçiren değil sana hayallerini yaşatandır... Gerçek aşkta ruhta kısıtlama yoktur kalpte özgürlük vardır.. Gerçek aşkta beraber gerçekleştirmek ve birbirine destek olmak vardır..
Aşk dengesizlik ama sevgi dersen zamanla olusur. Beni ben yapacak birsey ise hayalim is ya da yapmak icin cok emek verdigim bir sey ise kimse icin bundan vazgecmem
Hep vazgectim hala vazgeciyorum elime bi sk gecmiyo 😄
Karşımdaki hayallerime engel oluyorsa karşı cikiyorsa zaten o aşk değildir
Evet ben aşk kadınıyım gerçekten sevildiğimi hissetmeliyim ödün veririm hayallerimden
Geçmem, hayallerimin içinde o kişide olur ama hayallerime karışmaması gerekir.
Ben vazgeçtim önce hayallerim gitti, sonrada uğruna ömrümü harcayacağım kadın. Önce şuna emin olmalısın senin duyduğun aşkı oda sana duyuyormu.
Zaten hayalim gercek Aşk 😄💛
🙃
Seksi beni çok seven güzel bi kızsa evet vazgeçerim
Hayallerim hayal oldu
Gerçek aşkımı hayallerime dahil ederim 🙂
Hem gerçek olan, hem de aşkım olan "Kürdistan"dan vazgeçmem
Hayallere engel olmaz ki gerçek aşk
Hayır hayallerimden vazgeçmem
Hayır
Vazgeçmem hayallerim daha önemli
Kendimden çok geçmem başkası için ödün vermek olur
Gerçek olduğuna emin olursam evet