Ya da gerçek aşk için nelerden vazgeçebilirsiniz?

Ya da gerçek aşk için nelerden vazgeçebilirsiniz?

Benim hayatımı olumsuz anlamda etkileyecek, mutsuz edecek hiçbir şeyde fedakar olamam. Aşk eksik olsun, tek yaşarım. Hayalinden vazgeçersem kişiliğimden de vazgeçmiş olurum ve bu gerçek aşk olmaz. Gerçek aşkla çok büyük uyuşmazlık yaşıyor bu konu, tek taraflı mutluluk gerçek bir aşk değildir. Bunun haricinde ikimizinde mutlu olması için elimden gelen her şeyi yapmaya da hazırım. Yoksa o ilişkinin de aşkın da bir ehemmiyeti kalmaz.
Bir şeyi yaşamak için diğer şeylerden vazgeçmek gerekmiyor, bunu ayırt edemiyorsan sonuçlarına katlanırsın. Hayallerden vazgeçiyorsan sen kendinden vazgeçiyorsundur; hobilerin, isteklerin ve daha önemlisi öz güvenine veda ediyorsun. Bir de feda edeceksin adam seni kalkıp bilmem kimle aldatacak 🙄
İnsanın en büyük hayali gerçek aşkı bulmaktır. Lakin insan kendi hayallerinin hedeflerinin peşinden ne kadar giderse gerçek aşka ulaşma ihtimali de o kadar yüksek olur. Yani gerçek aşka varmak için hayallerden vazgeçmek değil aksine hayalleri gerçeğe dönüştürecek çabayı ortaya koymak gerekiyor.
https://www.youtube.com/embed/vKROtqoWm5EBenim hayalim aşk zaten.. ama eğitim ya da kariyer bunun gibi konular önemli çünkü bunlar olmadan insan evlenip yuva kuramıyor o yüzdende bu gibi şeylerden vaz geçemem mecbur..
Cevap
11Cevap
Aşk maalesef akıl tutulması o yüzden öyle de bir geçiliyor ki😅
Gerçek aşk için vazgeçmeyeceğim bir şey yok.
Aşk için mi, kılımı bile kıpırdatmam...
Tüm kadınlara uyarımdır:
Hayalleriniz, aşkınızdan daha küçük olmasın.
Neden kadınlara erkeklerin aşkları hayallerinden büyük olabilir mi?
Çünkü, en çok kadınlara dayatılan zaman zaman lanse edilen ve hatta bir öğretiye dönüştürülen bir boyuta ulaştığı için.
Aşkı sık sık hayal ediyorum; ama bazı sebeplerden dolayı bulamıyorum. Aşk için arabamı değiştirdim, yok! Bu gidişle, arabamın arka camına sevgili aradığıma dair ilan yapıştıracağım. Bu ilan da, komşu veya yakın şehirlerde geçerli olacak.
Aşk için birçok şeyden vazgeçildiğine çoğu kez şahit oluyoruz gerek kendimizde gerek başkasında. Fakat hiç değişmeyen yegane gerçek feda ettiğin şeylere değmiyor oluşunu bizzat yaşayarak görmek. Herkesin filminin ortak sonu
Aşk içi boş his. Yalancı bahar yani. Ben kariyer odaklıyım. Hayalimi elimin tersiyle hayatta itmem. En son yapacağım iş.
Müslüm le kesersin ferdiyle aglarsin orhanla Leyla olursun ne gerek var bunlara paranı kazan ye iç gez doğru insan çıkar acele etme belanı buluyon
Gercek aşk diye bir şey yoktur. Sevmek vardır ki onun için de insan hayallerinden vazgeçmez. Gerçekten seven insan sevdiğinin hayallerinden vazgeçmesine göz yummaz zaten
2'si de yok
Şimdilik boşluktayım ve herşeyden vaz geçmiş sadece ilginç bir şeyler olacakmı diye yaşıyorum günleri
Vazgeçmem ilk hayallerimi gerçekleştiririm aşk sonra olursa olur
Geçmem. Hayallerim ve hedeflerim benim için aşktan daha değerli.
Yapmadığım delilik değil... şimdi ki aklım olsa bu fedakarlığı yapmazdım..
Neyseki herşeye inancımızı yitirdik uğruna vazgeçilecek bir şey kalmadı.
Vazgeçmem. Aşk yok be ne kadar hayalperest çıktınız ya..
Her şeyden vazgeçebilirim yeter ki seveyim sevileyim..
Geçmem. Fotodaki filme bayılyorum 100 kez izledim belki
Hayır bir erkek için değmez hata onlar benim rujumu bile hak etmiyorlar gereksizler ya.
Aşk için asla hayalimden vazgeçmem. Hayaller insanı ayakta tutar.
Alma verme dengesine inanıyorum artık bi orta yol buluruz ama sadece ben doğrudan bi fedakarlık yapmam sağlıklı değil bu…
Kimse için hayalimden vazgeçmem havlamasını iyi biliyorlar daha sonra.
Vazgeçerim daha önce geçmedim şimdş geçerim herşeyden
Hayallerimden de aşkımdan da vazgeçmem
Bir şeyden vazgeçmem
Aman sakın geçmeyin ben ettim siz etmeyin
Aşk ile hayallerimi süslerim
Geçmem kariyerim her şeyden önemli
Hiç birşeyden vazgeçmem Aşk falan boş işler
Aşk icin hicbirseyden vazgecmem.
Tövbe
herkesten vazgeçerim
Asla aşk için kendi hayallerimi çöpe atmam
Herşeyden