• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevdiğiniz için hayallerinizden vazgeçer miydiniz?

umrumdışı_
umrumdışı_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
79
Yapay Zekaya Sor
#umrumdışı
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Thebutcher34
    Thebutcher34 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Zamanında sevdiğim insan için birkaç şeyden feragat etmiştim. Ama gördüm ki bunun pek bir faydası yok. Sevdiğim için hayallerimden vazgeçer miyim bilmiyorum, ama vazgeçmemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Sonuçta sevdiğim insan da duygularım da gelip geçici. Bunu güvensizlik olarak görmeyin, hayatın hakikati zaten"Geçicilik". O yüzden hayallerinin peşinden koşmak daha mantıklı. Sevdiğini kaybetsen bir süre üzüldükten sonra hayata devam edersin, ama zamanında isteyip de yapamadığın şeyler yakana yapışır bir vicdan azabı edasıyla.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• the_vampire_diaries
    the_vampire_diaries Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 73%
    +1 yıl

Aşık olduğum insan için hiçbir şeyden vazgeçmem özellikle hayallerimden. Bana göre aşk geçicidir ve geçici olan bir şey için hayallerimi tehlikeye atmaya gerek yok. Yani şöyle düşün aşık oldun ve aşkı seçtin ama aşık olduğun şahıs öldü veya çok aşıktı ama aldattı yahut seni feci kırdı? Ee, pişman olmaz mısın hayallerini seçmediğin için? Yani bu tamamen benim görüşüm, bana göre aşk iyi olan şeylerin sonuncusudur.

1
    0 Yorumla
  • Eylllshnnnnn
    Eylllshnnnnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.

Sevdiğin insan kaç gün kaç ay veya kaç yıl sevdiğin insan olarak kalacak eski ben vazgeçerdi hatta herşeyi bırakıp dünyanın bir ucuna gitmişliğim bile var köpek gibi pişmanım bırakın hayalden vazgeçmeyi şu an sevdiğim insan için en önemsiz işimi bile yarım bırakmam tecrübeyle öğreniyor insan

0
    0 Yorumla
  • Naz_006
    Naz_006 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Sevdiğim benim hayallerime engel oluyorsa zaten sevmiyordur. Sevmeyen bir insan için neden böyle birşey yapayım?
    Ha empati kurarım mantıklı bir düşünürüm o yapsa kendim ne düşünürdum der o şekilde hareket ederdim baktım mantıklı bir sebep yok vazgeçemem için bırakırdım.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

87

Cevap

• Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Böyle bir ikilemde kalmadım bugüne kadar. Ama kalırsam ne yaparım diye düşündüm şu an. Şöyle ki ben zaten kendi kafa yapıma, düşünce tarzıma ve dünya görüşüme uygun insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorum. Hâl böyle olunca da karşımdaki insanın da hayalleri benimkilerle benzer şeyler oluyor hatta konuşarak, birbirimizin hayallerini keşfederek, kendimize iki kişilik bir dünya bile kurabiliriz. Ben böyle bir ilişki içinde olmayı tercih ediyorum. Beraber dünyayı dolaşırız, yeni insanlar, yeni yapıtlar, yeni kültürler keşfederiz. Kısacası hayatımız gibi hayallerimizi de paylaşırız. 🙂🙂

1
    0 Yorumla
  • Serenia
    Serenia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Sevdiğim için hayallerimden asla vazgeçmem. Aksine bu hayalleri beraber baş başa birlikte ve güçlü şekilde gerçekleştirmek isterim. Sevdiğim insanı dinlerim ve onunda hayallerine öncelik veririm. Eğer benim hayallerime saygısı olmayan bir durum mevcut ise çok fazla sevsem veya aşık olsam da hayallerimi ve kariyerimi bırakmam asla söz konusu bile değildir. Önemli olan her hayalin birlikte gerçekleşmesidir. Bunun içinde birlikte beraber saygı ve sevgi önemlidir.

2
    0 Yorumla
  • Acid_Queen
    Acid_Queen Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Hayallerim için sevdiğimden vazgeçerim. Hayatın ne olacağı belli olmuyor, sevdiğin 1 gün olur ertesi gün yanında bulamazsın, ya da tanıdıgını sanarsın, sevgi biter. Fakat hayallerinden vazgeçmek çok farklı bir şey. Vazgeçersen aklın kalır, yapamadıkların içinde uktee kalır. Hayallerinim peşinden git, insanların değil '. Bu söze o kadar katılıyorum ki

3
    0 Yorumla
  • creedence
    creedence Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Senin dediğin şey insanın kendisinden taviz vermesidir ki bunu her insan kolay kolay yapmaz. Ben olsam ilk önce bencil düşünürüm vazgeçersem ne elde edeceğim tamam belki birlikte olacağız ama... İşte sorun da burada AMA. Bıraktı beni gitti e zamanım gitti o zamanlar yapabileceğim şeyleri artık yapamayacağım. İşte bu yüzden ne karşımda ki kişiden kendi hayallerinden vazgeçmesini isterim ne de ben vazgeçerim.

2
    0 Yorumla
  • sssicaksutlukahvem
    sssicaksutlukahvem Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çaresizliktir.
    Elinde hiç birşeyin yok demektir. Bugüne kadar çabaladıkların boşa, kazandıkların değersiz demektir ki bir çırpıda silinebilmektedir. Bunun aşkla, sevgiyle uzaktan yakından alakası da yoktur ayrıca.
    Hayır vazgeçmezdim, karşılıklı olarak hayallerimizi beraber gerçekleştirmek isterim. Destek isterim hayatımda olan kişiden, hayallerimden vazgeçilmek istenmesini değil.

0
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Sevdiğim kişi hayallerimden vazgeçmemi bekliyorsa zaten sorun var demektir. Gerçekten seven insan hayallerine ortak olmalı. Keyifli günler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Nasıl bir kafadaydım bilmiyorum ama tüm vaktimi ona harcardım, onunla konuşmak her şeyden eğlenceli geliyordu. Nitekim ben hayatıma giren insanları eskiden hayatımın merkezine alan bir tiptim, ayaklarım yeni yere basıyor. Bundan bi 4 sene önce üniversite sınavıma 3 hafta kala terk edildiğimde anlamıştım biraz da olsa bencil olmayı, kimse hayallerinden vazgeçmemeli bir kere dünyaya geliyoruz

0
    0 Yorumla
  • kalpmimarı
    kalpmimarı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Sevdiğim de benim için hayallerinden vazgeçmişse, vazgeçerim.

0
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Sevdiğim kişi her şeyden önce gelir o yüzden gerekirse vazgeçebilirim. Fedakar olabilmek önemli bir meziyet.

1
    0 Yorumla
  • Meleyyyy_19
    Meleyyyy_19 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Ben hiçkimse için hayallerimden vazgeçmem. Çünkü hayallerimden vazgeçmek kendimden vazgeçmektir.

Kimse için kendinizden vazgeçmeye değmez. Her zaman kendiniz için çabalayın. Bir başkası için fazla değil.

#Лена

0
    0 Yorumla
  • terkedilmisbirisi00
    terkedilmisbirisi00 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 68%
    +1 yıl

Vazgeçmiştim.
    Sonuç hüsran
    Kimse hiç bir şeyi hak etmiyor

1
    0 Yorumla
  • Banuxdd
    Banuxdd Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

hmm... Onu gerçekten çok seviyorum. Hani derler ya senin için dünyayı yakarım yıkarım diye onun için dünyamı yıktım. Şu an hala sevgiliyiz ama sallanarak devam ediyoruz. Onun en kötü hatta kötünün kötüsü günlerinde yanında oldum ama benim belki de en iyi zamanlarımdı. Okulu bıraktım ortamlarımı arkadaşlarımı eğlenceyi bıraktım hatta zaman zaman ailemi bırakıp onun yanında oldum. Şimdi farklı bir şehirde yanına gidicem bende her şeyi bırakıp. Tabi o önce beni bırakmazsa...

0
    0 Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Evlenene kadar bir süre beklemeye alırdım. Evlendikten sonra hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi açıklarsam ve evleneceğim kişi teklifime olumlu bakarsa, o zaman kesinlikle vazgeçmem.

0
    0 Yorumla
  • Evcilkaktüssss
    Evcilkaktüssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bütün ne hayalim varsa hepsinden vazgeçtim. Hiç bişey istemedim beklemedim ama bazen pişmanlık hissediyorum gerçekten ilerde büyük ihtimalle kafamı taşlar vuracagm biliyorum

0
    24 Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

Hayalim mesela güzel bı düğün gelinlik giymek söz nişan falan yapmak gibi masumane her kızın istediği seylerdendi. Ama işte fakir birini sevince hepsinden vazgeciyosunuz. Sevdim diyosunuz ama sonra tabi pişman etmeye başlıyor.

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Ben anlamadım bundan birşey mesela. Evlendiniz ama durumu olmayan biri ile, bundan mı pişmansıbız çok belli olmuyor.

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz olay şu hayalleri olur ya kızların şöyle düğünüm olsun gelinliğim olsun nişanm olsun ne en yok istemem diyen bile derki olsunda ufak tefek de olsa olsun ama ben sevdiğim için bunlardan vazgeçtim maddiyatı önemsemedim. Çok hayalim vardı gercekleştiremedim. Dediğiniz gibi bazen pişman etmiyor değil bu kadar fedakarlığa değer miydi acaba diye düşünüyorum bzen.

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

Evlendim. Direk nikahla hiç bişey hayalimi gerceklelstiremeden bundan dert yandım. Ailemin tek çocuğuyum onlarda üzüldü böyle bişey yaptığım için onlara isterdi telli duvaklı gelin olayım ama olmadı eşimin ailesi maddi manevi hiç bişey vermedi. Bakalım pandemi geçince yaparız düğün belki

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Yeni evlisin o zaman ama düğn içi pandemi den dolayı mı olmadı?

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz ben aslında pandemiden önce 2019 Aralık'ta yaptm düğünde olacaktı amaa hem eşim şu an yok hemde pendemi var

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Eşin neden yok anlamadım? Görevli falan sadece nikah kıyıp göreve bir yere mi gitti?

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

Nikahimi 2019 Aralık'ta yaptım. Eşim eğitimde oldugu içinde düğün yapamadık. Tabi maddi imkansızlıklarda vardı. Nişan vb. Şeylerde yapmadık herhangi hediye ya da başka biseyde alınmadı tabi yani. Kiz isteme söz nişan düğün arasında yapılan hiç bir örf adet gerçekleştirilmedi. Sadece. Anası babası istemeye geldi evde yüzük takıldı o kadar. Sonrada. Nikah

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

Zaten bende nikaha ailesini cagirmadim 😌 anca böyle icim rahatlardi

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

Tabi onlarda bunun üzerine misilleme düğün yapmak ya da maddi bir destek vermek istemedi. 😆 Ama onlara inat düğünü pandemi sonuna bıraktık yapacağız bakalım hayırlısı olsun.

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Ne eğitiminde eşin? Evet buna üzüldüm. Yani bazı şeyleri anlarım imkansızlıklar ama yinede bazı şeyleri bundan bağımsız olarak atamaları hoş dğeil tabi ki. Seninde üzüntüm bu yüzden belli ki.

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz pomem eğitiminde. Ya bana düzgünce insanca gelseler kızım bizim durumumuz yok yavrum yapamayacağız dese anlarımda kendi hayatlarını dört dörtlük yeme içme gezme için harcayan iki emekli insan bunlar. İsteseler amenna yapabilirlerdi bişeyler ama istemediler belliki bana diğer insanlara yapılan şeyleri çok gördüler. Kendileri bilir. Ben oğullarını sevdim. Onların vazgeçmem için herşeyi yapmasına rağmen vazgeçmedim çevreme akrabalara sülaleme rezil olsam daha vazgeçmedim. Dedim ya sevdiğim için herşeyi göze aldım. Ama bazen sanki pişman oluyor muşum gibi hissediyorum
      . Bu kadar tantanaya bu kadar fedakarlığa değermiydi acaba

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Haklısın seni anlıyorum. Ruhun incinmiş ve bu konuda da haklısın. Ne desek boş. Zamanı geri alamıyoruz. Ailesinde ii yok dmeke ki ama umarım eşin senin ve bu büyük sevginin değerini ve kıymetini anlar, karşılığını verir sana.

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz umarım pişman etmez beni çok sağol Allah gönlüne göre versin. Dinlediğin için teşekkür ederim

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Estağfurullah ben ne yaptım ki keşke elimizden birşey gelse. Eşinin yapması gereken tek şey aslında en basit olan şey sana sevgisini vermesi eminim sen o sevgi ile bütün bunları unutur gidersin. Umarım bunu yapar ve mutlu olursunuz. Teşekkürler ederim güzel düşüncen için

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz eşim yanımda olamadığı için şartlar iyice güçleşti benim için o kadar olumsuzluk içinde bide yapa yalniz kalınca iyice kötü hissediyor insan kendini. Ben bu ilişki için bir yuva kurabilmek için çok bedel ödedim diğerleri gibi hazır kurulu düğüne eve oturmadm çok bekledim. Evim dahi yok şu an kurulu kendi ailemin evinde yaşıyorum.

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

Halada bekliyorum

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

İyi bari en azından kendi ailenin yanındasın onların yanında aşıksan kafayı yerdin bu üzücü ama buna sevindim. Burada iş eşinde bitiyor gerçektrn tamam e ona bağlı artık durum. Sneşn beklediğin tek şey bir yuva ve sevgi ki hepimiz bunu isteriz eşinde bunu sağlamalı bu en temel vazifesi

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz evet bir yuva ve sevgi ama işte herkesin farklı istekleri oluyor bununla bile yetinmeyen kıymetini bilmeyen insanlar var

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

O kadar çok var ki böyle insan saysak bitiremeyiz ömrümüz yetmez

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz evet hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Amin amin. İnşallah sana değer veren, değerini bilen bir eşin vardır. Mutlu olursun. Kendimden biliyorum mutsuz insanları görmek, canımı sıkıyor. Moralim bozuluyor tanısam da tanımasam da

Yorumla
    • Evcilkaktüssss
      Evcilkaktüssss
      +1 yıl

@doanylmz çok güzel kalbin var ya he p mutlu ol iyilerle karşılaştırsın Allah

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Allah razı olsun 😊 çok teşekkür ederim. Güzel bir kalbim var belkş ama o kalbin bir sahibi yok uzunca bir zamandır. Ne yapalım işte hayat herkese adil davranmıyor.
      İnsanlar mutlu olsalar keşke, keşke herkes sevilse ve sevmeyi bilse.

Yorumla
  • Concept33
    Concept33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

O an için spontane gelişebilecek bir seçim bence. Belki de hayalim onun sevdiğim olmasıdır 😂😂😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Karanlıkgökyüzümsün
    Karanlıkgökyüzümsün Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 57%
    +1 yıl

Vazgeçmem için bir nedenim yokki onuda koluma takar beraber giderim hayallerimin peşinden , sevgilim engel değil buna.

0
    0 Yorumla
  • CreepyCreepy
    CreepyCreepy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 77%
    +1 yıl

Olmadiki hic.

https://youtu.be/MXkQvqEJNkE
    0
    0 Yorumla
  • Denizkızı_00
    Denizkızı_00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Sevdiğim insan kararlarıma saygı duyan ve beni destekleyen birisi olur. Haliyle vazgeçmeme gerek de kalmaz.

0
    0 Yorumla
  • Strkaos
    Strkaos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

çok sevdiğim bir yapımcı şöyle demişti;

insanın ilk eşi işidir.

eğer ilk işiniz olmazsa 2. olmaz.

bundan dolayı da hayır derim.

0
    0 Yorumla
  • 54srp
    54srp Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Bana göre yapılan en büyük yanlışlardan biri sevdiğin için hayallerden vazgeçmek oysa ki o giderkende senin kalan hayallerini yıkıpta gidiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben sevdiğimin hayallerini gerceklestirmesi için elimden geleni yapardım. Kendi hayallerimden de asla vazgeçmezdim. Sevdiğimden de vazgeçmezdim. Buyursun birlikte gerçekleştirelim hayallerimizi.

1
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Hayallerimle sevecek gelsin, gelmeyecekse cehennemin dibine kadar yolu var

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Ben onun hayallerini gerçekleştirmek için yanındayım asla köstek olmam

1
    0 Yorumla
  • ırmak04
    ırmak04 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 78%
    +1 yıl

Hayır kimseyi hayallerimden vazgeçmeye değer bulmuyorum.

1
    0 Yorumla
  • PastaciModel
    PastaciModel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.

Beni yarıl yolda bırakacak biri değil ise evet, vazgeçerim.

1
    0 Yorumla
  • What_ever
    What_ever Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmem. Sevgi, aşk bunlar geçici şeyler kalıcı olan benim ve benim hayatım.

0
    0 Yorumla
  • çikolatalipuding3
    çikolatalipuding3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiğim kişi hayallerimden vazgeçmeme izin vermezdi eminim bundan.

0
    0 Yorumla
  • buipekkacmaz
    buipekkacmaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

İstesen de istemesen de bu ülke ve şartları insanı hayallerinden vazgeçiriyor

0
    0 Yorumla
  • suskunm3
    suskunm3 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

Geçtim... Değdi mi dersen değmedi, pişman da değilim. Bir seçim yaptım bedelini ödedim

0
    0 Yorumla
  • Bilginbi
    Bilginbi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı.

Oyle sacmalikmi olur gecerdim tabikide hayallerimin pesinden sevdigimle giderdim😍😍

0
    0 Yorumla
  • Coollife01
    Coollife01 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Olsa geçerdim. Sevgi yok mantık var. Sevgi geçmişte kaldı.

0
    0 Yorumla
  • Aylinne
    Aylinne Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 89%
    +1 yıl

Sevdiğiniz o hayalllerden vazgeçerse geçiliyor malesef...

0
    0 Yorumla
  • CodyCross
    CodyCross Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Baştan kaybetmiştir hayallerim yaşam enerjimi olduğunu bilmeli.

0
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Ben hayallere takılmam. Hedef koyarım genelde. Hedeflerim için asla vazgeçmem

0
    0 Yorumla
  • TIlki_Bey
    TIlki_Bey Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

ben vazgeçerşm ya sevdiğim beni de sevsin sevgili olalım yeter ki

0
    0 Yorumla
  • papatya__aşığı
    papatya__aşığı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Kimse için hayallerimden vazgeçemem. Kimse değmez buna

0
    0 Yorumla
  • dilaraainaann
    dilaraainaann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Geçerim. Aşk zaten başlı başına bir kayıp değil midir?

0
    0 Yorumla
  • kurşmiha_
    kurşmiha_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır vaz geçmezdim farklı yollarla o zaman ulaşmaya çalışırdım..

0
    0 Yorumla
  • cazsever
    cazsever Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

Sevdiğim de beni seviyorsa hayallerimin peşinden gitmemi ister, hayallerime dahil olmak ister.

0
    0 Yorumla
  • Bulasmayinbana88
    Bulasmayinbana88 Takip Et
    Yoda Yaş: 101 , eic 100%
    +1 yıl

Ne kadar çok sevdiğime ve nasıl hayallerden vazgeçiceğime bağlı

0
    0 Yorumla
  • Haunters
    Haunters Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Geçmem, eğer sevdiğim benim hayallerim için benden vazgeçiyorsa gerçekten sevmiyor demektir.

0
    0 Yorumla
  • hylcn26
    hylcn26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.

Hayallerimin parçasıydı ama gerçekçi hayaller kurmak lazımmış vazgeçmeden.

0
    0 Yorumla
  • meleksiyanlızk
    meleksiyanlızk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiğim için ülke değiştirdim sevdiğim bölümden vazgeçtim!!
    #meleksiyanlızlık🦋

0
    0 Yorumla
  • Cailleach
    Cailleach Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Asla
    Yanımda duracak adam hayallerime destek olur köstek değil ayrıca

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.

Bunu ne kadar hak ettiğine bağlı ya da hayale de denebilir...

0
    0 Yorumla
  • Ftyusuf
    Ftyusuf Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 75%
    +1 yıl

Bence o filmlerde olur.. neden ikisi birarada olmasınki?

0
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Sevdiğimin hayalleri ile kendi hayallerimi birleştirirdim.

0
    0 Yorumla
  • Bleakdionysos
    Bleakdionysos Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.

sevdiğim kişi hayallerime neden engel oluyor ki adı üstünde hayal onu bi salsın

0
    0 Yorumla
  • magnum_blck
    magnum_blck Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.

Asla dünyaya bir kere geliyorum ve oda onun için değil..

0
    0 Yorumla
  • isimsiz45475
    isimsiz45475 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.

Hayalimi sevdiğimle süsler sevmediklerimden vazgecerdim.

0
    0 Yorumla
  • No1Princess
    No1Princess Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayalimden vazgeçmeye zorlayan birisiyle olmam zaten.

0
    0 Yorumla
  • sadecekimmm
    sadecekimmm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl

Kafheyi kafeinsiz iç dedi diye kafhe hayalimden vazcaydım be @AçarakŞah

0
    1 Yorumla
    • AçarakŞah
      AçarakŞah
      +1 yıl

Sefdiğimle kafeinsiz kahfe içmek mi var bi hayalimis

Yorumla
  • Hâmuş094
    Hâmuş094 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Tüm hayallerimi gerçekleştirdim. Şu an tek bir hayalim var.

0
    0 Yorumla
  • Zeyneym
    Zeyneym Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Yani karşıdakinin de sevgisine güveniyorsam belki vazgeçebilirim

0
    0 Yorumla
  • Aleminss
    Aleminss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Merhabaalr!
    Eğer gerçekten seviyorsam hiç bir şey engel olamaz.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #lgbti #lgbt #gay #lgbtq #türkiye #loveislove #turkey #lezbiyen #trans #gayboy #lesbian

0
    2 Yorumla
    • Gorkemim
      Gorkemim
      +1 yıl

En sonda yazdığın kişileri Vurucaz mı?
      Hedef onlar mı?

Yorumla
    • Aleminss
      Aleminss
      +1 yıl

Hayır seveceğiz.💖

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen diyorsun ki sevdiğin için evliliğini yık çocuğundan yıllardır emek veren eşinden vaz geç.
    Asla o benim için sadece bir heyecan bir heyecan uğruna yuvamı yıkmam.
    Benim hayalim ailem kısaca onlardan vazgeçmem

0
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hiç kimse için hayallerinden vazgeçmem.

2
    0 Yorumla
  • Poğaçasurat
    Poğaçasurat Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Evet demeyi çok isterdim lakin o kadar güvensizim ki beni bırakıp gitmeyeceği ne malum..

2
    0 Yorumla
  • avareeren
    avareeren Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Sevdiğim için birçok şeyden vazgeçerim ama hayallerimden vazgeçmek mi hayır ya onuda hayallerimin içine katarım oluru yoksa herkes kendi yoluna

0
    0 Yorumla
  • Çizmeli_cat
    Çizmeli_cat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Sevdiğim için hayallerimden vazgeçtim gün geldi oda benden vazgeçti bok gibi kaldım ortada siz siz olun vazgeçmeyin

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğiniz için hayallerinizden vazgeçer miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hayatınızın aşkı için hayallerinizden vazgeçer miydiniz? 7 cevap verildi
Sevgin için hayallerinden vazgeçer misin? 14 cevap verildi
Aşk için hayalinizden vazgeçer misiniz? 44 cevap verildi
Sevdiğin biri için hayallerinden vazgeçer misin? 53 cevap verildi
Hayallerin uğruna sevdiklerinden vazgeçer misin? 66 cevap verildi
Hayalleriniz uğruna aşkınızdan, aşkınız uğruna hayallerinizden vazgeçer misiniz? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Koltuk altınızda veya elinizde, ayağınızda terleme problemi var mı?
  • Kalbi kırılan insan eskisi gibi gülebilir mi?
  • Köftenin yanına pilav mı yakışır patates mi, yoksa ikisi birden mi olmalı?
  • Size göre erkeğin ev işi yapması yardım etmek mi yoksa zaten görevi mi?
  • Çok güzel bir tesbih aldım gelecekte ki eşime sakklamyi düşünüyorum güzel bir fikir mi?
  • Sevgilisi olmayanların tek derdi sevgili bulmak mı?
  • Gerçekten mutlu olduğun anlara dönsen, kaç yıl önceye dönersin?
  • Daha önce hiç birinin peşinden koştun mu?
  • Büyükada’dan selam 🌚 En son ne yediniz?
  • Bile bile yanlış olan bir şeyin doğru olması için uğraştın mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨