+1 yılZamanında sevdiğim insan için birkaç şeyden feragat etmiştim. Ama gördüm ki bunun pek bir faydası yok. Sevdiğim için hayallerimden vazgeçer miyim bilmiyorum, ama vazgeçmemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Sonuçta sevdiğim insan da duygularım da gelip geçici. Bunu güvensizlik olarak görmeyin, hayatın hakikati zaten"Geçicilik". O yüzden hayallerinin peşinden koşmak daha mantıklı. Sevdiğini kaybetsen bir süre üzüldükten sonra hayata devam edersin, ama zamanında isteyip de yapamadığın şeyler yakana yapışır bir vicdan azabı edasıyla.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşık olduğum insan için hiçbir şeyden vazgeçmem özellikle hayallerimden. Bana göre aşk geçicidir ve geçici olan bir şey için hayallerimi tehlikeye atmaya gerek yok. Yani şöyle düşün aşık oldun ve aşkı seçtin ama aşık olduğun şahıs öldü veya çok aşıktı ama aldattı yahut seni feci kırdı? Ee, pişman olmaz mısın hayallerini seçmediğin için? Yani bu tamamen benim görüşüm, bana göre aşk iyi olan şeylerin sonuncusudur.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin insan kaç gün kaç ay veya kaç yıl sevdiğin insan olarak kalacak eski ben vazgeçerdi hatta herşeyi bırakıp dünyanın bir ucuna gitmişliğim bile var köpek gibi pişmanım bırakın hayalden vazgeçmeyi şu an sevdiğim insan için en önemsiz işimi bile yarım bırakmam tecrübeyle öğreniyor insan
00 Yorumla
Sevdiğim benim hayallerime engel oluyorsa zaten sevmiyordur. Sevmeyen bir insan için neden böyle birşey yapayım?
Ha empati kurarım mantıklı bir düşünürüm o yapsa kendim ne düşünürdum der o şekilde hareket ederdim baktım mantıklı bir sebep yok vazgeçemem için bırakırdım.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Böyle bir ikilemde kalmadım bugüne kadar. Ama kalırsam ne yaparım diye düşündüm şu an. Şöyle ki ben zaten kendi kafa yapıma, düşünce tarzıma ve dünya görüşüme uygun insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorum. Hâl böyle olunca da karşımdaki insanın da hayalleri benimkilerle benzer şeyler oluyor hatta konuşarak, birbirimizin hayallerini keşfederek, kendimize iki kişilik bir dünya bile kurabiliriz. Ben böyle bir ilişki içinde olmayı tercih ediyorum. Beraber dünyayı dolaşırız, yeni insanlar, yeni yapıtlar, yeni kültürler keşfederiz. Kısacası hayatımız gibi hayallerimizi de paylaşırız. 🙂🙂
10 Yorumla
Sevdiğim için hayallerimden asla vazgeçmem. Aksine bu hayalleri beraber baş başa birlikte ve güçlü şekilde gerçekleştirmek isterim. Sevdiğim insanı dinlerim ve onunda hayallerine öncelik veririm. Eğer benim hayallerime saygısı olmayan bir durum mevcut ise çok fazla sevsem veya aşık olsam da hayallerimi ve kariyerimi bırakmam asla söz konusu bile değildir. Önemli olan her hayalin birlikte gerçekleşmesidir. Bunun içinde birlikte beraber saygı ve sevgi önemlidir.
20 Yorumla
+1 yılHayallerim için sevdiğimden vazgeçerim. Hayatın ne olacağı belli olmuyor, sevdiğin 1 gün olur ertesi gün yanında bulamazsın, ya da tanıdıgını sanarsın, sevgi biter. Fakat hayallerinden vazgeçmek çok farklı bir şey. Vazgeçersen aklın kalır, yapamadıkların içinde uktee kalır. Hayallerinim peşinden git, insanların değil '. Bu söze o kadar katılıyorum ki
30 YorumlaSenin dediğin şey insanın kendisinden taviz vermesidir ki bunu her insan kolay kolay yapmaz. Ben olsam ilk önce bencil düşünürüm vazgeçersem ne elde edeceğim tamam belki birlikte olacağız ama... İşte sorun da burada AMA. Bıraktı beni gitti e zamanım gitti o zamanlar yapabileceğim şeyleri artık yapamayacağım. İşte bu yüzden ne karşımda ki kişiden kendi hayallerinden vazgeçmesini isterim ne de ben vazgeçerim.
20 Yorumla
+1 yılÇaresizliktir.
Elinde hiç birşeyin yok demektir. Bugüne kadar çabaladıkların boşa, kazandıkların değersiz demektir ki bir çırpıda silinebilmektedir. Bunun aşkla, sevgiyle uzaktan yakından alakası da yoktur ayrıca.
Hayır vazgeçmezdim, karşılıklı olarak hayallerimizi beraber gerçekleştirmek isterim. Destek isterim hayatımda olan kişiden, hayallerimden vazgeçilmek istenmesini değil.00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişi hayallerimden vazgeçmemi bekliyorsa zaten sorun var demektir. Gerçekten seven insan hayallerine ortak olmalı. Keyifli günler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir kafadaydım bilmiyorum ama tüm vaktimi ona harcardım, onunla konuşmak her şeyden eğlenceli geliyordu. Nitekim ben hayatıma giren insanları eskiden hayatımın merkezine alan bir tiptim, ayaklarım yeni yere basıyor. Bundan bi 4 sene önce üniversite sınavıma 3 hafta kala terk edildiğimde anlamıştım biraz da olsa bencil olmayı, kimse hayallerinden vazgeçmemeli bir kere dünyaya geliyoruz
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim de benim için hayallerinden vazgeçmişse, vazgeçerim.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişi her şeyden önce gelir o yüzden gerekirse vazgeçebilirim. Fedakar olabilmek önemli bir meziyet.
10 Yorumla
+1 yılBen hiçkimse için hayallerimden vazgeçmem. Çünkü hayallerimden vazgeçmek kendimden vazgeçmektir.
Kimse için kendinizden vazgeçmeye değmez. Her zaman kendiniz için çabalayın. Bir başkası için fazla değil.
#Лена00 Yorumla
+1 yılVazgeçmiştim.
Sonuç hüsran
Kimse hiç bir şeyi hak etmiyor10 Yorumlahmm... Onu gerçekten çok seviyorum. Hani derler ya senin için dünyayı yakarım yıkarım diye onun için dünyamı yıktım. Şu an hala sevgiliyiz ama sallanarak devam ediyoruz. Onun en kötü hatta kötünün kötüsü günlerinde yanında oldum ama benim belki de en iyi zamanlarımdı. Okulu bıraktım ortamlarımı arkadaşlarımı eğlenceyi bıraktım hatta zaman zaman ailemi bırakıp onun yanında oldum. Şimdi farklı bir şehirde yanına gidicem bende her şeyi bırakıp. Tabi o önce beni bırakmazsa...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evlenene kadar bir süre beklemeye alırdım. Evlendikten sonra hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi açıklarsam ve evleneceğim kişi teklifime olumlu bakarsa, o zaman kesinlikle vazgeçmem.
00 Yorumla
+1 yılBütün ne hayalim varsa hepsinden vazgeçtim. Hiç bişey istemedim beklemedim ama bazen pişmanlık hissediyorum gerçekten ilerde büyük ihtimalle kafamı taşlar vuracagm biliyorum
024 Yorumla- +1 yıl
Hayalim mesela güzel bı düğün gelinlik giymek söz nişan falan yapmak gibi masumane her kızın istediği seylerdendi. Ama işte fakir birini sevince hepsinden vazgeciyosunuz. Sevdim diyosunuz ama sonra tabi pişman etmeye başlıyor.
- +1 yıl
@doanylmz olay şu hayalleri olur ya kızların şöyle düğünüm olsun gelinliğim olsun nişanm olsun ne en yok istemem diyen bile derki olsunda ufak tefek de olsa olsun ama ben sevdiğim için bunlardan vazgeçtim maddiyatı önemsemedim. Çok hayalim vardı gercekleştiremedim. Dediğiniz gibi bazen pişman etmiyor değil bu kadar fedakarlığa değer miydi acaba diye düşünüyorum bzen.
- +1 yıl
Evlendim. Direk nikahla hiç bişey hayalimi gerceklelstiremeden bundan dert yandım. Ailemin tek çocuğuyum onlarda üzüldü böyle bişey yaptığım için onlara isterdi telli duvaklı gelin olayım ama olmadı eşimin ailesi maddi manevi hiç bişey vermedi. Bakalım pandemi geçince yaparız düğün belki
- +1 yıl
- +1 yıl
Nikahimi 2019 Aralık'ta yaptım. Eşim eğitimde oldugu içinde düğün yapamadık. Tabi maddi imkansızlıklarda vardı. Nişan vb. Şeylerde yapmadık herhangi hediye ya da başka biseyde alınmadı tabi yani. Kiz isteme söz nişan düğün arasında yapılan hiç bir örf adet gerçekleştirilmedi. Sadece. Anası babası istemeye geldi evde yüzük takıldı o kadar. Sonrada. Nikah
- +1 yıl
Zaten bende nikaha ailesini cagirmadim 😌 anca böyle icim rahatlardi
- +1 yıl
Tabi onlarda bunun üzerine misilleme düğün yapmak ya da maddi bir destek vermek istemedi. 😆 Ama onlara inat düğünü pandemi sonuna bıraktık yapacağız bakalım hayırlısı olsun.
- +1 yıl
@doanylmz pomem eğitiminde. Ya bana düzgünce insanca gelseler kızım bizim durumumuz yok yavrum yapamayacağız dese anlarımda kendi hayatlarını dört dörtlük yeme içme gezme için harcayan iki emekli insan bunlar. İsteseler amenna yapabilirlerdi bişeyler ama istemediler belliki bana diğer insanlara yapılan şeyleri çok gördüler. Kendileri bilir. Ben oğullarını sevdim. Onların vazgeçmem için herşeyi yapmasına rağmen vazgeçmedim çevreme akrabalara sülaleme rezil olsam daha vazgeçmedim. Dedim ya sevdiğim için herşeyi göze aldım. Ama bazen sanki pişman oluyor muşum gibi hissediyorum
. Bu kadar tantanaya bu kadar fedakarlığa değermiydi acaba - +1 yıl
- +1 yıl
@doanylmz eşim yanımda olamadığı için şartlar iyice güçleşti benim için o kadar olumsuzluk içinde bide yapa yalniz kalınca iyice kötü hissediyor insan kendini. Ben bu ilişki için bir yuva kurabilmek için çok bedel ödedim diğerleri gibi hazır kurulu düğüne eve oturmadm çok bekledim. Evim dahi yok şu an kurulu kendi ailemin evinde yaşıyorum.
- +1 yıl
Halada bekliyorum
- +1 yıl
İyi bari en azından kendi ailenin yanındasın onların yanında aşıksan kafayı yerdin bu üzücü ama buna sevindim. Burada iş eşinde bitiyor gerçektrn tamam e ona bağlı artık durum. Sneşn beklediğin tek şey bir yuva ve sevgi ki hepimiz bunu isteriz eşinde bunu sağlamalı bu en temel vazifesi
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
O an için spontane gelişebilecek bir seçim bence. Belki de hayalim onun sevdiğim olmasıdır 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılVazgeçmem için bir nedenim yokki onuda koluma takar beraber giderim hayallerimin peşinden , sevgilim engel değil buna.
00 Yorumla
+1 yılOlmadiki hic.
https://youtu.be/MXkQvqEJNkE00 Yorumla
+1 yılSevdiğim insan kararlarıma saygı duyan ve beni destekleyen birisi olur. Haliyle vazgeçmeme gerek de kalmaz.
00 Yorumlaçok sevdiğim bir yapımcı şöyle demişti;
insanın ilk eşi işidir.
eğer ilk işiniz olmazsa 2. olmaz.
bundan dolayı da hayır derim.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana göre yapılan en büyük yanlışlardan biri sevdiğin için hayallerden vazgeçmek oysa ki o giderkende senin kalan hayallerini yıkıpta gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevdiğimin hayallerini gerceklestirmesi için elimden geleni yapardım. Kendi hayallerimden de asla vazgeçmezdim. Sevdiğimden de vazgeçmezdim. Buyursun birlikte gerçekleştirelim hayallerimizi.
10 YorumlaHayallerimle sevecek gelsin, gelmeyecekse cehennemin dibine kadar yolu var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen onun hayallerini gerçekleştirmek için yanındayım asla köstek olmam
10 Yorumla Hayır kimseyi hayallerimden vazgeçmeye değer bulmuyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılBeni yarıl yolda bırakacak biri değil ise evet, vazgeçerim.
10 Yorumla Geçmem. Sevgi, aşk bunlar geçici şeyler kalıcı olan benim ve benim hayatım.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişi hayallerimden vazgeçmeme izin vermezdi eminim bundan.
00 Yorumla
+1 yılİstesen de istemesen de bu ülke ve şartları insanı hayallerinden vazgeçiriyor
00 YorumlaGeçtim... Değdi mi dersen değmedi, pişman da değilim. Bir seçim yaptım bedelini ödedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Oyle sacmalikmi olur gecerdim tabikide hayallerimin pesinden sevdigimle giderdim😍😍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa geçerdim. Sevgi yok mantık var. Sevgi geçmişte kaldı.
00 Yorumla Sevdiğiniz o hayalllerden vazgeçerse geçiliyor malesef...
00 YorumlaBaştan kaybetmiştir hayallerim yaşam enerjimi olduğunu bilmeli.
00 Yorumla
+1 yılBen hayallere takılmam. Hedef koyarım genelde. Hedeflerim için asla vazgeçmem
00 Yorumlaben vazgeçerşm ya sevdiğim beni de sevsin sevgili olalım yeter ki
00 Yorumla
+1 yılKimse için hayallerimden vazgeçemem. Kimse değmez buna
00 Yorumla
+1 yılGeçerim. Aşk zaten başlı başına bir kayıp değil midir?
00 YorumlaHayır vaz geçmezdim farklı yollarla o zaman ulaşmaya çalışırdım..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Sevdiğim de beni seviyorsa hayallerimin peşinden gitmemi ister, hayallerime dahil olmak ister.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar çok sevdiğime ve nasıl hayallerden vazgeçiceğime bağlı
00 YorumlaGeçmem, eğer sevdiğim benim hayallerim için benden vazgeçiyorsa gerçekten sevmiyor demektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Hayallerimin parçasıydı ama gerçekçi hayaller kurmak lazımmış vazgeçmeden.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim için ülke değiştirdim sevdiğim bölümden vazgeçtim!!
#meleksiyanlızlık🦋00 YorumlaAsla
Yanımda duracak adam hayallerime destek olur köstek değil ayrıca00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ne kadar hak ettiğine bağlı ya da hayale de denebilir...
00 Yorumla Bence o filmlerde olur.. neden ikisi birarada olmasınki?
00 YorumlaSevdiğimin hayalleri ile kendi hayallerimi birleştirirdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğim kişi hayallerime neden engel oluyor ki adı üstünde hayal onu bi salsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılAsla dünyaya bir kere geliyorum ve oda onun için değil..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılHayalimi sevdiğimle süsler sevmediklerimden vazgecerdim.
00 Yorumla
+1 yılHayalimden vazgeçmeye zorlayan birisiyle olmam zaten.
00 Yorumla
+1 yılKafheyi kafeinsiz iç dedi diye kafhe hayalimden vazcaydım be @AçarakŞah
01 YorumlaTüm hayallerimi gerçekleştirdim. Şu an tek bir hayalim var.
00 YorumlaYani karşıdakinin de sevgisine güveniyorsam belki vazgeçebilirim
00 YorumlaMerhabaalr!
Eğer gerçekten seviyorsam hiç bir şey engel olamaz.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lgbti #lgbt #gay #lgbtq #türkiye #loveislove #turkey #lezbiyen #trans #gayboy #lesbian02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen diyorsun ki sevdiğin için evliliğini yık çocuğundan yıllardır emek veren eşinden vaz geç.
Asla o benim için sadece bir heyecan bir heyecan uğruna yuvamı yıkmam.
Benim hayalim ailem kısaca onlardan vazgeçmem00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç kimse için hayallerinden vazgeçmem.
20 Yorumla
+1 yılEvet demeyi çok isterdim lakin o kadar güvensizim ki beni bırakıp gitmeyeceği ne malum..
20 YorumlaSevdiğim için birçok şeyden vazgeçerim ama hayallerimden vazgeçmek mi hayır ya onuda hayallerimin içine katarım oluru yoksa herkes kendi yoluna
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim için hayallerimden vazgeçtim gün geldi oda benden vazgeçti bok gibi kaldım ortada siz siz olun vazgeçmeyin
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat