u
1 ayDerdim para o zaman.. derdim paraysa evet😂 ama değil o zaman ayrılmam ayrica bulmak ne demek.. bulmak için aramak lazım aramiyorum
23 Yorumla- 1 ay
Doğru diyorsun abla. 🙏
- 1 ay
😂teşekkür ederim
- 1 ay
Rica ederim🙏
En İyi Cevaplar
u
1 ayAslaaaağ
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. O zaman bütün insanlar daha zengin bir eş bulduğun da eşlerini boşasın
Yani evlilik herşeyde iyi de kötü de değil midir
11 Yorumla- 1 ay
Ay saçma
u
1 ayKimseyle parası için sevgili olmadığımdan, pas diyorum
24 Yorumla- 1 ay
🌸🌸
- 1 ay
😂 tamam yarın gel başla
- 1 ay
🤣🤣🤣🤣 haha
- 1 ay
Tamamen mantık odaklı olsaydım bu olurdu ama aradaki duyguya ve bağa önem verdiğimden öncelik olarak hayır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 58,9b cevap paylaştı. Olursa ayrilcam sevgiyi hak etmiyor şimdikiler 😄
12 Yorumla- 1 ay
😂😂😂😂
- 1 ay
😅😅
- 1 ay
Yok öyle bir şey yapmam 🤣ama tuhaf gelecek belki de rastlantı da olabilir hayatıma 2 kişi ciddi şekilde girdi ikise benle sevgili olmadan önce doğru düzgün işi yoktu benle sevgili olduktan sonra biri torpille devlette memur oldu diğeri kepçeci oldu şimdi paraya para demiyor 6-7 kepçe aldı özel araçlar aldı evler 🤣ve ikisi de şimdi evli benim kanımı kuruttular zengin oldular ben ise hala aynı fakir
110 Yorumla- 1 ay
Senle sevgili olsak ben de zengin olur muyum ki? hsjdjdjdjdj
- 1 ay
Sence aynı boku ben gene yer miyim 🤣
- 1 ay
Düşündüm, Allah'ın hakkı 3. Yersin hsjdjdjd
- 1 ay
No no no 🤣yaş oldu 25 bu saaten sonra kendimden ödün veremem kimseye
- 1 ay
Tüh be ben de zengin olacaktim😂😂
- 1 ay
Şans 🤣bence onların ki ya da popo korkusu 🤣babam işsiz güçsüz adama kız vermez diye
- 1 ay
Yanii muhtemelen😂
- 1 ay
Şimdi evliler çilesini ben çektim sefasını karıları 🤧🤧
- 1 ay
İnşallah daha iyisi senin olsun🌸
- 1 ay
Amin
- 1 ay
Sevgisi parayı görene kadar olan kal*aklardan hiç hazzetmem. Bir bakışla tanırım öyle olan hemcinslerimi. Kendim de bir önceki iliskimde erkek arkadaşım maddi/manevi sıkıntı çektiği halde İstanbul'dan İzmir'e olan bütün buluşmalarimizi hep ona külfet olmayacak şekilde ayarladık.
12 Yorumla- 1 ay
Tebrik ederim seni canımsınn
- 1 ay
🌸🌸
- 1 ay
Selam,
Hiç cebe bakan bi kadın olmadım, bi arkadaşım var her ilişkisinde mutlaka ev araba para pul soruyor ama hem uzun ilişki hem ciddi ilişki hem de mutluluk gerçekten onda..
Diyorum ki acaba bende mi cebe baksam artık, kararsız kalıyorum..11 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler 🌸
- 1 ay
Her kadın daha zenginini bulunca ayrılır mı tabiki hayır ama ayrılacak olanlarda bu soruya evet ayrılırım demez. Yani bu tamamen kişilikle alakalı bir şey. Sevgilisini veya eşij8 para için bırakacak kişinin yalan söylememek gibi prensipleri de olmaz.
10 Yorumla s
1 ayPara sadece araçtır benim için ➡ hiçbir zaman amaç olmadı. Paraya tamah etmem, kaldı ki parayı sevdiğim kişiye tercih etmem. Paradan önemli değerler var hayatta her zaman. 🕒
12 Yorumla- 1 ay
Bence de katılıyorum 🍃🌸
- 1 ay
Sağ ol kardeşim 🌼🎀
u
1 ayHayır tabi ki de karaktersiz değilim. sevgilimden daha iyisi olamaz zaten ve kimse için de sevgilimden ayrılmam ben.. sevdiğim kadın bir tanedir benim için
11 Yorumla- 1 ay
Güzel
- 1 ay
Para önemli! Pinko düşler zamanı değil artık. Ona göre baştan seçimlerini yapsın herkes. Yalnız, senin bu soru biraz ihanete ve karaktersizliğe geliyor. Cevabım; beni ne para ne başka bir şey hayatımda biri varken etkileyemez.
19 Yorumla- 1 ay
Sen niye karardın bu arada ya
- 1 ay
Canım istedi 😄
- 1 ay
Hadi öyle olsun diyelim
- 1 ay
23 Nisan 'ı ben sevmem pek o yüzden
- 1 ay
Niye ki
- 1 ay
Babamın öldüğü gün
- 1 ay
Çok üzüldüm keşke usteleyip sormasaydim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
- 1 ay
Estağfurullah teşekkür ederim
- 1 ay
♥️🥀
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır ayrılmam, önemli olan kaliteli kişiliğe önem veren kendini bilen ve değerli gören kişiye bakarım çünkü eminim bana da öyle davranır. ✨
11 Yorumla- 1 ay
İnşallah
- 1 ay
Zenginlik fizik yüz hepsi değişir zaman zaman.. Geriye kalan sadece karakter, pozitif enerji ve iyi bir kalp.. Para bir süre sonra boş iş vallahi
11 Yorumla- 1 ay
Doğru diyorsun
- 1 ay
Bu sorular kalbimi incitiyorrrrr 💔 Cevap tabi ki de hayır ben birinin kalbini severim cüzdanını değil
13 Yorumla- 1 ay
Üzülme
- 1 ay
Elde değillll, var öyle insanlar 😒
- 1 ay
Evet varr
benim için sevgili olmanın ilk kuralı , seviyorsan gerçekten , her haliyle seveceksin , ha eğer ki sevmeyeceksen kapı orada.
12 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle kardeşim
- 1 ay
Hayır ayrılmam. Her gönül bir değil.. Belki öbür adam bana gerçekten ihtiyacım olan sevgiyi vermeyecek..
14 Yorumla- 1 ay
Bana o sadakati, o sevgiyi, o içtenliği susmayacak belki de.. O yüzden ayrılmam.
- 1 ay
Helal kiz
- 1 ay
Teşekkür ederim pro beycim. 😊😇
- 1 ay
🌸❤️
- 1 ay
Benim sevdiğim kişi 5 parasız da kalsa yine severim.. öyle de bi canım 🤣
13 Yorumla- 1 ay
Red shjsjs
- 1 ay
Allah Allah 🤣
- 1 ay
Hahahs evet😄
- 1 ay
Paranı kendin kazansan daha iyi olur sanki (genel olarak söylüyorum)
11 Yorumla- 1 ay
Çok doğru dedin
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. parasıin sevgili olmam benim yeterince param var
125 Yorumla- 1 ay
Benim yok hsjsjsjjss
- 1 ay
Evlilik için şart shhshshshs
- 1 ay
2 sene sonra. d sen
- 1 ay
Sen 22 yaşındasın demi
- 1 ay
He ben 28 ya 30 oluyorum sırası geliyor artık. d
- 1 ay
Hahahh sen de haklısın shjsjsjd
- 1 ay
Aynen bence de hshhdhdhd
- 1 ay
Kimden duydun. d hsjsjjd ben üşengeç biriyim doğru ama misafirim gelecekse falan yaparım yani jsjdjjdd
- 1 ay
Afiyet olsun hsjsjd seversen yapayım 2 tepsi
- 1 ay
Ooo ben de çok severim ya jsjdjjdj Yapcam yarın
- 1 ay
Hahhaha benim de seni görünce gelecek artik😂
- 1 ay
🌸🌸🌸
- 1 ay
Yok onu da bırakır daha daha daha zenginini arayıp sonsuzluğa uğurlanırım tövbe tövbe ahsjsj
11 Yorumla- 1 ay
🤣🤣🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Zenginlik anlamam ben sevmem gerek napacam parayi gerçek askı bulamadiysam
11 Yorumla- 1 ay
Aynen kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır tabi ki, sevgilim varken gözüm zaten başkasını görmez ve asla ilgilendirmez.
14 Yorumla- 1 ay
🌸😘
- 1 ay
Pardon* 🌸🌸 şöyle olacakti*
- 1 ay
Teşekkürler hsjsj🌸
m
1 ayParası için yanındaysam ee yani? Ama Allah korusun, tövbe yarabbimm
11 Yorumla- 1 ay
Aynen ya öyle insanlardan Allah korusunn
- 1 ay
Bir şey diyecektim ama neyse 🙄 hayır ayrılmam
15 Yorumla- 1 ay
Hahahahah bana sövme
- 1 ay
Yok abi başka birini
- 1 ay
He tamam onlara söv
- 1 ay
Tamam
- 1 ay
🌸🌸
- 1 ay
Bulmak mı? Arayışa giren insan zaten hiç sevgili olmamıştır ki
11 Yorumla- 1 ay
Aynen bence de
Sevgilisinin parası için sevgili olduysa tabi ki daha zenginini bulduğunda ona gider
11 Yorumla- 1 ay
Aynenn bence de
- 1 ay
Davul bile dengi dengine ama gonul sevince bize de he demek duser. Nasip hersey
11 Yorumla- 1 ay
Aynennn
- 1 ay
Asla aslaaa ne kadar şaka yapsam da benim için mert gamsız erkek derim hakkından gelen benim sevgimi hak ederse arkasında dağ gibi bir kadın olur
11 Yorumla- 1 ay
Dipnot ego değil hahaha
m
1 ayHiçbir zaman parayla derdim olmadı. Asgari ücretle de çalıştım daha iyi paralara da çalıştım. Evlilik veya sevgililik kriterim de hiçbir zaman para olmadı çünkü lazımsa ben kazanırım zaten😅 sonuç olarak birini seviyorsam en zengin de odur en yakışıklı da odur vs
01 Yorumla- 1 ay
@Ayabasanmaymun vay be çok etkileyici
Noo herkezle sevgili olmam sevgilimse zaten seçilmiştir yani sevdiğim biridir vazgeçmem diye düşünmekteyim
10 Yorumla- 1 ay
Ne saçma soru sevgilim varken başka erkekle tanışmam bile kaldı ki onun için sevdiğim kişiyi bırakacağım. Pehh her tarafı para olsa ne olur beni mutlu edemeyecek olduktan sonra
11 Yorumla- 1 ay
Tamam kızma. dsjjsjd
Asla öyle şey mi olur
14 Yorumla- 1 ay
Demi ya hsjjs
- 1 ay
dedim jsjkdkd
- 1 ay
Parası için biriyle sevgili olmak çekilir çile değil.
10 Yorumla - 1 ay
Parayla satın alınamayacak şeyler vardır. Sevgilim onlardan biri değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayr asla ayrılmam çünkü gerçek aşk parayla asla ölçülemez
10 YorumlaYapmam belki parası var ama beni onun gibi sevmeyecek sevilmediğim bir yerde durmam
10 Yorumla- 1 ay
Ben onunla para için olmadığım gibi para için de ayrılmam
10 Yorumla - 1 ay
Daha zengini jcjxjfjf karpuz alan adama ha agagagavbs
10 Yorumla - 1 ay
Tabiki de hayır karakter meselesi ayrılıyorsan zaten bi sorun vardır o sevgi değildir eninde sonunda biyerde patlak verip bitecek ilişkidir
11 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum
sevgilimin parası oldugunda da olmadıgında da yanındaydım, kimisi arkamdan motoru için birlikte bile demiş ama örneğin motoruna bilerek binmiyorum bile ne zaman çıksak benim motorla çıkalım diyorum.. kimseyi malı ya da parası için sevmem asla.
10 Yorumla- 1 ay
Karaktersizlik bu, sevgilimden ayrılmam sevmiyorsam da sevgili olmam
11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle
- 1 ay
Eğer birini çok seviyorsan, sadece çok parası olan biri için onu bırakır mısın?
11 Yorumla- 1 ay
Yok
- 1 ay
Zengini bulmuş daha zengin bulursa diyorsun fakirden zengin değil 😀😀😀
11 Yorumla- 1 ay
🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Zenginlikte güzel ama boş adam olsun adam bendede para var zaten ikimize yeter
20 Yorumla - 1 ay
zaten para evliliği olan bir evlilikse anasınıda satarım babasınıda * takmam ama gerçek bir aşk sa ki o nadir gelenlerinden hiç birşeye satmam
10 Yorumla - 1 ay
Zenginlige bakmıyorum şahsen gönlü zengin olmali ve evet parasi olmali ama orta halli olmali birbirimizi ayni oranda tamamlamaliyiz.
20 Yorumla - 1 ay
Sevgilim varken niye başkasını buluyorum😄
11 Yorumla- 1 ay
Hahaha helal
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır parası için sevmem birini
11 Yorumla- 1 ay
🙏🌸
m
1 aySevgilimin degeri milyonlarla ölcülemez
11 Yorumla- 1 ay
Helal kizz
Hayır tabiki aslaa
11 Yorumla- 1 ay
Adamm
hayır ayrılmazdım herşeyi ailemden gördüm zaten para ya bakmazdım o yüzden
10 YorumlaKonuştuğum erkeğin parasına hiçbir zaman bakmadım
10 Yorumla- 1 ay
Hemen anında ayrılırım hahaha ya ne saçma bir şey ya gerçekten
00 Yorumla - 1 ay
Gözünü para bürümüşler bunları yapabilir :)
10 Yorumla - 1 ay
Hemen ayrılırım para=Güç jdjdkks
10 Yorumla - 1 ay
Her zaman daha zengini geldi. Ayrılmadım.
10 Yorumla - 1 ay
Ayrılmam zaten öyle bir arayışım olmaz
10 Yorumla - 1 ay
Hayır tercih etmezdim
10 Yorumla - 1 ay
Zengin koca bulmak gibi bir şey..
10 Yorumla - 1 ay
Bir tane bulamıyoruz bide bırakacak mıyız
10 Yorumla - Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi