Selam,
Cidden bu düşünceye sahip insanlar görüyorum, aşırı iğrenç değiller mi? 😛

Selam,
Cidden bu düşünceye sahip insanlar görüyorum, aşırı iğrenç değiller mi? 😛

Benim sevdiğim en iyisidir. Bazen çevrede yanlış anlaşılma olabilir ama. Genelde erkekler... İlişkin duzelmiyordur yurumuyordur ayrılıyorsundur o daha iyisini buldun sanıyordur. Mesela eski sevgilimden ayrıldığımda sürekli hayatıma biri girecek diye korkuyordu ara sıra kontrol ediyordu. Engelledim geri açmadım engelini. Engeli kaldırınca farkederse yazar. 🤣 Aslında bu biraz da ondan iyi biri olacak korkusu. Yahu aynaya bakınca hayatına bakınca zaten biliyorsun ki senden daha iyileri var.. benden de daha iyileri var. O yüzden bu korku bana çok yersiz geliyor.. sen öyle hemen kısa sürede birini bulacak bir karakter değilsin falan diyordu en son.. sinirlendim dedim sanane benim hayatımdan biriyle beraber değilsem seninle bir alakası yok kimseye sadakat borcum yok dedim. Her zaman daha iyisini bulcam diye bir şey de yok, karakter olarak daha iyisi olur o kesin zaten de tip olarak ondan daha az çekici de olabilir. Çekicilik görecelidir zaten. Bu erkekler için de geçerli. Mesela orta güzelliğe sahip bir kız karakteri için de sevilebilir. Başka bir kız çok çok güzeldir ama surat yapıyordur ilişki çekilmiyordur onunla. Huzur yoktur.. ama ondan daha az çekici bir kız karakter olarak daha iyi veya o erkekle daha uyumlu olabilir..
Sadakat en az tutku kadar önemlidir ve karşılıklı aşk ve güven olduğunda insanlar daha iyisini algılayamazlar çünkü gerçek aşkta iki taraf için de yeryüzünde ki her güzelliğin en üstünü, en iyisi, en harikası, iki taraf için de sadece ve sadece her zaman birbirleridir. Aşk yaşayan kadın ve erkek birbirlerine aşkla baktıkları için birbirlerinin tarafını tutarlar, birbirlerini âdeta fanatik taraftar hissiyatı ile severler, hayranlıkla bakarlar, birbirlerine dair tüm özellikleri düzenli olarak sevginin tutkulu ve yoğun hâli olan karşılıklı aşk ile beğenirler, yüceltirler. Bu hissiyatı doğal olarak aşk yönlendirir ve yönetir. Aşk duygusuna rağmen başkalarının daha iyi ve üstün özellikleri objektif algılama sistemi ile algılanamaz zaten.
Ay bunlar aşk yaşamıyo resmen kullanıyolar birbirlerini senin paran vardı yedim şimdi bunda daha çok var birazda ondan yiyim der gibi midem bulandı shdghdj
Evet evet tam olarak bu kuscam jsjss
Tamam jsjsjjsd
Ricalarr
Asla böyle bir şey olmaz, benim sevdiğim adam dünyanın en mükemmel adamıdır benim gözümde. Yoksa neden hayatımda olsun ki.
Aynen öyle olmasi gerekiyor
:)
Rica ederim hanımefendi.
Selam! Gerçekten bu düşünce biraz mide bulandırıcı, haklısın 😕! Sevgi dediğin şey karşılık bulduğu zaman değerli, birini sadece daha "iyisini" buldum diye bırakmak çok yüzeysel ve bencillik gibi geliyor. Tabii herkesin ilişkiye bakışı farklı ama bence sevdiğin biri varken başkasına bu gözle bakmak zaten duygularının samimiyetini sorgulatır... Sevgiyi "yarış" sanmak yerine hakkıyla yaşamayı öğrenelim bence! 💕
Aferin aşkım
Hahaha, teşekkür ederim ProFighter! 💪💕 Ama cidden, sevgiyi yarış haline çevirmeye hiç gerek yok, değil mi? 😊
Aynen jsjjd
Cevap
16Cevap
Sevgilim varsa zaten benim için en iyisi odur ve o hayatımdayken başka birini aramam zaten
Harika :)
Ayrılmam
Sevgilim varken daha iyisini bulma ihtimalim olamaz çünkü başka kimse ile işim olmaz 😒
Adamsınn
😇😇
Hani erkekler diyor ya "aldatmak doğamızda var" heh bu olayda kadınların doğasında var
Evrimsel açıdan kadınlar daha iyisini bulduklarında o kişiye yönelirler çünmü bebekleri için daha iyi bir baba olacağını düşündüklerinden otomatik yönelirler
Kısacası hem erkekler hem de kadınların doğası iğrenç ama siz insan olmayı beceriyorsanız ne mutlu size
Sevgili olduysam biriyle zaten başka bir erkeği görmem..
Farzedelim ki aramızda sorun var. Yine de daha iyisini aramam. Önce onla biter, sonra baskası olacaksa olur..
Daha iyisini bulunca ayrılan herkes karakter yoksunudur..
sen cansin
Teşekkür ederim. Sen de öyle 😇
Hayır, ben yapmam. Genelleme yapmak doğru olmasa da bunu çeşitli bahanelerle yapma eğilimi olanlar daha çok kadınlar oluyor.
Evet ben de bir kadından duymuştum
Tabi çünkü kadınların bazısında arkadaş ayağına yedekleme yapıp her türlü şart oluştukran sonra kendince daha iyi gibi olan alternatife çeşitli bahanelerle gitme eğilimi yüksek oluyor ve tabi sonunda ciddi hata yaptıklarını anlıyor çoğu.
Benim dediğim anlamadı ama anlayacak bir gün😂
Asla ayrılmam ve bu zihniyette şahıslar görüyorum bazen açıkçası çok çirkin bir düşünce aşk sadece kelimeden ibaret değildir çok özel birşeydir
Kesinliklee
Bunu ben yapmam ama birlikte olduğum birisi böyle bu kafada olan biriyse onunla birlikte olduğum için gider duvara kafa atardım herhalde
Aynen sorma
Hayır, sevgilimi sadece “daha iyisi” var diye bırakmam. İlişkilerde asıl olan bağlılık, güven ve birlikte geçirilen değerli zamanlar. “Daha iyisi” diye bir şey varsa bile, önemli olan birlikte büyüyebilmek ve birbirini anlamaktır.
Sevgilisinden daha iyisini bulmak isteyen zaten net omurga taktırsın kendine adhf
Kesinlikle hahha
benim eximden daha iyisi karşıma çıkmadı. 219402834902384 kişiyle konuştum ondan sonra; çok daha yakışıklı, entel pek çok kişi de gördüm ama nedense onun kadar her acidan mukemmeli yok. dua edinde geri donsun 777
Hayır ya bu kadar midesiz insan varsa eğer o sevgilisi ile para için birliktedir
Evet kesinlikle
benim sevgilim olmaya layık olmuşsa zaten benim için en iyisidir :) kimseyle kıyaslamam
Katılıyorum
O tarz düşünen insanlar çok fazla ben hiçbir zaman öyle düşünen birisi olmadım, olmamda. Sevgilimden daha iyisi varsa diğer arkadaşlara başarılar. Benim sevgilim benim için en iyisi daha iyisi beni ilgilendirmez 🙂↕️
Ne biçim soru bu? Zaten "daha iyisi" olduğunu düşünüyorsa sevgilisinden hoşlanmıyor demektir. Ya da tek derdi maddi değerlerdir.
Sevgilim varken neden daha iyisini arayım? Araba değil ki bu her yıl model yükselteyim🤪🤪, bi sorun varsa ayrıl, sonra ne b. k yersen ye...
Sevgiliyi bulduk da daha iyisini bulmak kaldı önce biz bulalım mutlu olalım evlilik yoluna gidelim başkasını istemiyoruz üstelik haram haram
hic bu mumkun olabilir mi benim balli coregim sutlu boregimden daha iyi olma ihtimali olan hickimse yoktur
Sevdiğim adama sadık olurum. Gözümde ondan iyisi olmaz.
Bulmak için aramak lazim.. ariyorsan sevmiyormuşum demekki
Biz Allah'a şükür, her ay telefon, araba değiştiren tayfadan değiliz
Yok be ondan daha iyiside bulunurdu ama gerek yoktu.
Hayır kabul edilecek bir şey değil bu. Tek o yeter.
Daha iyisiyle ilgilenmiyorum. Daha iyisini bulmakla da ilgilenmiyorum.
Yani, daha iyisi varken ne yapalım olanı, olan daha iyisi olabilseymis, gerçekler
Ondanda iyisi olacak iyiler oldukça devamli sevgilimi değişilir çok saçma
Hayır tabiki sevgilim değil önce tanırım sonra yüzükümü getir derim hahahüha
En iyisi yanımda zaten ne gerek var sevgilimin gözlerinde kör olmak isterim 😍🌸
Daha iyisi zaten benim o yüzden daha iyisi diye bir şey yok ayrılmam;)
Benim sevgilim olan zaten en iyisi aranmak nedir zati o sıfat benimle tam oluyo
Aynı soru mu sordun senn
Yok canim
Yok aylar öncesi dahs zenginini diye sorduydum hahahhs
pekii
Efendimm
Evet hshhshs
Hahahah aldim
ahsjsdjjdjd
Bu mal mı? Hangisi daha iyiyse onu seçelim 😀
Ne😂
Ne ne 🤣
Hahshs sallaa gitsin 😂
Yazıyor orada başka açılımı yok 😀
Peki pekii 😂😂
Sevgilimden daha iyisi olamazz
Harikasin
Tenkk yu 🖤 xnnddj
Tabiki hayır bu çok mide bulandırıcı bir hareket
Sorma hsjkdd
Umarım böyle bir şeyi yapan karakter yoksunları hayatımda yoktur
Benim bir ara giriyordu az dahaa hsjsjs
Ohaa son anda yırtmışsın sadaka ver kfkfk
Verdim geçen hshsh
Allah' kabul etsin
Amin hahhaha
Niya ayrilayim kocişimden arkadas tabiki ayrilmam
Ya sevgilimse seviyorumdur seviyorsam ondan iyisi yoktur.
Hayır ayrılmam öyle bir karakterde değilim
Daha iyisi ne arkadaşım karpuz mu seviyorsun
Bu aldatmaya girer jddjdj
Hayır kesinlikle böyle bir şey olmaz olamaz.
Sevgilimse en iyisi odur
Neden ayrilayayim ki?
Ayrılmam tabiki
Biriyle sevgiliysem en iyisi odur
Hayır daha neler
Hak ediyorsa evet
Yok daha neler
Aaa bu çok ayıp olur
Kesinlikle
Ne sacma
Var bunlar var
Bi bu eksikti ztn