Eğer benim için en iyisi değil ise zaten gerçek aşk olmamış. Şöyle olabilir belki zamanla artık eskisi gibi olmaz yani kötü alışkanlıklar huylar falan yani artık sevdiğimiz kişi olmaz ve ne yaparsak değışmez falan yani böyle olursa başka birisi aklımızı karıştırabilir ama her şey yolunda giderken mutlu ciddi bir gelecek gözükürken böyle bir durum bana göre düşünülmez bile.
Yani bu saate kadar doğru düzgün bir sevgilim olmadı en fazla el ele tutuştum bir kızla yani Daha İyisini bulsam ayrılır mıyım düşünmem Hani daha iyisini kastın parası daha iyi olan bir kadın mı Ne bileyim daha güzel vücutlu bir kadın mı? Ne düşünmem ben ya hani şahsen erkek olarak
Sevgili olduysam ondan daha iyisi yoktur benim için, kendime dünya edinmişsem başkaların sokaklarıyla ilgilenmem. Daha iyisi varsa gitsin çeşme falan yaptırsın.
Duygusal bağa inanırım. Gündelik eşyalar, aksesuarların bile daha iyileri mevcutken kullandığımı rafa kaldırmam. Benim için en değerli şey bana ait olandır.(Teşbihte hata olmaz, eşya vs kullanımım yanlış anlaşılmasın)
Soruyu bilemem ama 😅, Otis Ruby' e çok büyük ayıp etti Ruby bariyerlerini kaldırmıştı Otis salağı kıza buna yaptığına pişman etti Ruby adına çok üzülmüştüm ilk izlediğimde hala daha üzülürüm, aklıma her geldikçe Otis' e kızıyorum.
Sevgili olmuşsam, zaten en iyisini bulmuşum demektir. Kolay kolay sevgili olmam. Önce bir, iki yıl uğraştırırım. Dayanabilirse sevgili olmayı bizzat ben teklif ederim hdshdg
yeni biri yeni sorumluluk demektir ayrıca yeni 1 uyum için harcanacak zaman anı halihazırdakiyle doyasıya yaşamak varken daha güzel diye zamanımı niye harcıyım
Herkes şöyle ayrılmam böyle yarı yolda bırakmam şöyle i*bnelik yapmam demiş bol keseden sallamış fakat yarısından çoğu maddi manedi her anlamda iyi birisini bulsa diğerini şutlar biraz gerçekçi olalım bazen aşkta bi yere kadar. Alışkanlığa dönüşüyor 😄😄
Nefsimin kölesi değil efendisiyimdir ama yine de büyük konuşmayacağım. Ben sadakatli bir insanım ama insan şaşar beşer kendime kefil olsam da Allahtan yine de yardım isterdim her zaman.