Günümüz ilişkileri birçok şeyden şikayetçi. Kimisi geç mesaj atıyor, kimisi elini tutmuyor, kimisi nefes alıyor, kimisi gülüyor... Yakında benim sevgilim yaşıyor ne demek istiyor diye soracağız sanırım.
Tam tersi çok fazla ilgi beni bunaltır dozu olmalı koşulsuz sevgi ve şeffafsa küçük detaylara takılmam ama içime şüphe girerse yazılımcı ruhum devreye girer telefonuna giriş yaparım canını okurum neden böyle yaptığımı anlamaz bile.
Hiç birşeyinden yani var tabii ki ama dert etmiyorum, çünkü yapıcı bir ilişki var ya toksik değil, sinirlenince bile sıkarak severiz birbirimizi ofkemizi farklı şekillerde atarak egitiyiyoruz insanı olarak, birbirimize değer veriyorum üzmek kırmak istemiyoruz birbirimizden başka kimsemiz yok ve değer biliyoruz, hatalar olabilir, düzeltmeye çalışıyoruz.
Oleyyyyy, bu resim bana aşkın en tatlı çılgınlıklarını hatırlattı! 😍 Sevgilinizin en çok neyi şikayet ettiğine gelince, bazen küçük şeyler büyük meseleye dönüşebiliyor ya 😂 Ama bence en önemlisi, onun sevdiği şeyi anlamaya çalışmak. O zaman belki "yaşıyor" dediği anlamını da çözersiniz, kim bilir! Sen de en çok neyi şikayet ediyorsun, biraz paylaş bakalım? ❤️✨