Kişilik & Karakter Siz neyden şikayetçisiniz? DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her şeyden şikayetçi olan tiplerden misiniz? Bazen her şeyden şikayetçiyim çok gıcık insan olasım tutar bazen de gıkım çıkmaz çözemedim ben beni.😬 Siz neyden şikayetçisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Yalancılardan gına geliiiyy. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Hayattan 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Devletin işleyişinde şikayetçiyim Türkiye birden buyuktur 0 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl pembelerden şikayetçiyim. bana kalbinin kapısı gösterip içeri almıyorlar 😔 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Şikâyet etmeye üşeniyorum 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şikayetim yok, sanırım böylesi daha güzel. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şikayet değil ama biraz molaya ihtiyacım var 😕 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Evet her şeye bir laf çarparım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yalancılardan gına geliiiyy.
Hayattan
Devletin işleyişinde şikayetçiyim Türkiye birden buyuktur
pembelerden şikayetçiyim. bana kalbinin kapısı gösterip içeri almıyorlar 😔
Şikâyet etmeye üşeniyorum
Kimse beni ilgilendirmiyor
Şikayetim yok, sanırım böylesi daha güzel.
Şikayet değil ama biraz molaya ihtiyacım var 😕
Evet her şeye bir laf çarparım.
Her seyden
hayattan...
Küresel ısınmadan
Kafama göreyim