Orta okul ve Lise de arkadaşlarımın benim bu algılama problemimi kullanarak benden iyilik mayetinde para alırlardı ama ben sonradan zor da olsa bi şekilde anladım şimdi o kişileri yaradana havale ettim o adaletlidir o hesap gününe sahiptir dedim sonradan öğrendim o kişini. Babası vefat etmiş bu kadar
Neden ben bu kadar uğraşıp hayvanlar için bir şeyler yapmaya çalışırken insanlar sadece takdir etmekle kalıyor Neden temel ihtiyacimiz olan yiyecek içeceklerden ve yaşadığımız evlerden vergi alınıyor Neden Almanya da temizlik işçiliği yapan bir Almancı gelip burda benim doktoruma arabasıyla hava atıyor Neden eğitim sistemimiz kara bir delik Devam etmemi ister misin?
En çok kendimden şikayet ediyorum sanırım. Bir şeyler kötü gidiyorsa, önce kendime yüklenirim. Kendim dışında, bile bile göz göre göre yapılan yanlışlardan , mantıksızlıklardan, görevini yapmayan ya da umursamayan çalışanlardan şikayet ederim.
Söylediklerimin karşı tarafın işine geldiği gibi anlaşılması beni ayar ediyor mesela.. Bazı insanların iki yüzlülüklerine tahammül edemiyorum.. Bunlarla da mücadele edebiliyorum hayatımdan çıkararak.. Keyifli geceler..
Şükürler olsun şikayet etmek için bir nedenim yok bana dert olan şeyler belki başkasının şükür sebebi Allah dertten derde düşürmesin bizleri hayatımda tek şikayet nedenim bu insana yapışıp kalan insanlar olurya baskilayarak birşeyler yapabilecek olduklarını zannedenler işte onlardan biraz şikayetçiyim ama oda onların sorunu olduğu için şikayet nedenim yok sayabilirim
hayatımın çoğu insanlardan farklı olarak özel hislerimi ya da aile hayatım hakkında konusmayı kendim hakkında kimseyle konusmayi sevmedigim icin dışlanmakla gecti. ANLATTIĞIM ZAMAN DA ellerim kırılsaydı yazmasaydım, dilden dile dolaştı. Şimdi de kimseyle konusmuyorum. Tramvatik
Keske bu kadar iyi olmasam insanlari kirmamaya calismaktan biktim. Karsimdakiler agizima sicsa da ben kisa surede affediyorum. Keske daha dusuncesiz bi okuz olabilsem ya da artik butun Dunya anlayisli olsa.