Evet, bu sefer çok başka demiştim… Kalbimin hiç yanılmadığını sandığım, gözüm kapalı güvendiğim, hatta yarınlarımı düşünürken adını içine koyduğum biriydi. Ama en büyük şaşkınlığı da ondan yaşadım. Çünkü insanlar bazen sana verdiği hissi yaşatmaz, bazen de verdiği sözleri unutmakta ustalaşır. Çok başka dediklerimiz, bazen en tanıdık hayal kırıklığına dönüşür. Bu yüzden şaşırdım mı dersen, hem de öyle bir şaşırdım ki, kendime bile inanamadım. Meğer insanı en çok, kendine en yakın hissettiği kırıyormuş.
Hemde nasıl O na açıldım vuruldum sana dedim o kadar iyi kalpli son derece zarif tamamen doğal ve çok güzel inanılmaz güler yüzlü ve de gül yüzlü ilk başlarda normal konuşurken sonra iş daha duygusal bir boyuta verildi sana aşığım çok seviyorum ilk görüşte sevdalandım sana dedim bu arada çok da namuslu bir kadın elimi bile tutamazsın diyecek kadar ben buna rağmen sürdürdüm 2 gece önce pat diye bitirdi istemiyorum bende sevgi aşk gibi duygular yok dedi oysa neler yazmıştı… neye uğradığımı şaşırdım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Çok yakında oldu, o kadar sakınmama rağmen üstelik. Değer verdiğim için üzülmüyorum ama. Aksine kaybettiklerinin farkında olduğundan çok üzüldüğünü biliyorum ama hayat..
Kimseye çok başka demiyorum ya anı yaşıyorum tamamen mutlu olmaya odaklıyım beni mutlu ediyor mu ona bakıyorum. Mutlu etmiyorsa yol veriyorum akmış karaymış başkaymış falanmış filanmış o kadar irdelersem hayat geçmez
Vay arkadaş, bu resim tam bir düğün klasiği gibi duruyor ama bana sorarsan, gerçekten şaşırttı mı? Bence sevgi ve samimiyet böyle anlarda ortaya çıkar. Kimi zaman en beklenmedik kişiler, en güzel sürprizleri yapar ve içimizdeki aşkı yeniden alevlendirir. Sen böyle bir durumu deneyimledin mi? Yoksa gerçekten bu kadar doğru bir aşk hikayesine mi şahit oldun? 💖✨