Bazen, bazı insanlara çok fazla anlam yükleyebiliyoruz. Buda çoğu zaman bize hayal kırıklığı ya da kalp kırıklığı olarak geri dönüyor. Sizin de böyle anlamlar yükleyip, sonra pişman olduğunuz bir döneminiz oldu mu?

Merhaba 🍃
Evet bunu dediğim kişiler oldu. Hatta çok zaman böyle kişilerle yaşadım ömrümü.
Sonra fark ettim ki, ben haddinden fazla değer veriyormuşum, beklentiye giriyormuşum. Bundan dolayı artık kimseden olumlu ya da olumsuz hiçbir şey beklemiyorum. Daha doğrusu insanların beni hayal kırıklığına uğratmalarına izin vermiyorum.
Bunu yaptığımdan beri de beni kıran, üzen kişiler dahi olsa hayal kırıklığına uğramıyor, onların beklentilerimi karşılamadığını düşünmüyorum. Kafamın rahatladığını fark ettim artık...
Ooo çok oldu hemde. Hayal kırıklıklarım, tahmin bile etmediklerim, şaşırdıklarım, üzüldüklerim. İnsan en çok beklemediklerinden yara alır. En çok onlarda üzülüyor insan. Pişman olduklarımda oldu ama herşeye rağmen olmadıklarımda var. Pişman olmak sonucu değiştirmiyor. Her insan ayrı bir tecrübe demek.
Sanırım önceden daha çok yaşıyordum bunu. Şimdilerde herkesten her şeyi bekleyecek kadar tecrübe sahibiyim o yüzden de kolay kolay bu cümleyi kurmuyorum.
Hayır olmadı. Herkesten herşeyi bekleyen bir yapım var.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
11Cevap
Oldu tabiki... ömür devam ettikçede olur. beklenmiyecek kişilerden hayal kırıklığına uğramak kötü hissettirir mutlak. bunu her yaşadığımızda az hasarla atlatmak için zırhımızı sürekli üstümuzde tutmak gerek. hazırlkılı olmak gerek...🦀
Oldu evet, zaman kaybından başka bişi değilmiş...✔
İnsanız sonuçta insanlara bazen fazla değer ve fazla anlam yükleyebiliyoruz. Gerçek kişiyle yüzleşince de hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. Bunu bir çok defa yaşadım. 🤷♀️
Ailemden oldu. Birden fazla... Bu cümledeki karanlık/olumsuz taraf. Bir de aynı cümlenin aydınlık/olumlu tarafı var.. Hiç ummayız, farkında bile olmayız, belki nötrüzdür, hatta belki antipati besleriz bazı insanlara, sonra birden bir şey olur, fikrimiz değişir,"Bunu senden beklemezdim, kalbimi kazandın"deriz.. Bu da bu cümlenin belki de iki yönlü olduğunu gösteriyor 🙂
Hayır olmadı. İnsanların 3-5 hareketinden nasıl birisi oldukları aç çok belli. Aksine herkes beklediğim hareketleri yaptı ve daha iyi oldu.
Her ne kadar insanlara karşı öngörülerim olsa da ara ara dedirtikleri oluyor maalesef..
Oldu Tabikide.
Arkadaş kazığı
Eş kazığı
Dost kazığı
Anne kazığı
Baba kazığı
Kardeş kazığı
Abi bir insanın hiç beklemediği insanlardan Bile adaletsizce kazıklanması yaralanması üzülmesi hiç beklemediğin insanların seni alt üst etmesi? Oldu oluyor. Yeni yeni uyanıyorum dünyaya meğerse hayat buymuş insanlar bu kadarmış.
Bu yüzden fazla bağlanmamak gerek bu sahte dünyaya. Sonunda ölüp gidiceğimiz sahte bir dünyadayız. 🤗
Selamlar, yorumun dikkatimi çekti, sana şunu söylemek istiyorum bir insan 29 yaşının son gecesi ile 30 yaşının arasında bambaşka bir zihinsel olgunluğa uyanır biliyor musun? Yeni yeni uyanıyorum demen birebir denk gelmiş😃
Bunu öğrendiğim güzel oldu bu değerli bilgi için teşekkür ederim. 🙏🏻
Hayatımın en zor dönemindeyim şu önümüzdeki son 8 ay ondan sonrasında hiç kolay olmayacak. Umarım bu aydınlanma uyanış güzel bir yolculuk başlangıcı olur. 🙏🏻
Senin için en güzeli olsun dilerim, sevgiler🌸💛
Aynı sorular karşıma niye çıkıyor sürekli😄neyse yazayım. Beklemediğim çok şeyle karşılaştım hayatımda yüreğim suçlu beynim suçlu keşkenin ne demek olduğunu ilk kez bu gece anladım. Akşam çok aşkı memnu izlemiştim. Bihtere bağladım.😅😂
Herkesten, her şeyi bekliyorum. Bu nedenle "bunu senden beklemezdim" diyeceğim veya dediğim kimse olmadı.
Olmaz olurmu en büyük düşman bana göre her zaman yanındakilerdir çünkü en zayıf yönünü en büyük sırlarını biliyolar ben çok kazık yedim bu yüzden, o yüzden asla duygumu belli etmem, o yüzden duygusuz derler özelimide anlatmam bu yüzden insanlar benden uzak durur ama böyle daha iyi.
O kadar cok oldu kii.. kime guvsensem o bana bunu yapmaz desem hepsi aynı şeyi yaptı iki yüzlü pislikler.. bakk sinirlendim geneeeee
Beklemediğimiz insanlardan yediğimiz darbeler yüzünden herkesten herşeyi bekler olduk ya, ben ona yanıyorum.
Evet oldu. Ama endişe etmeme gerek yok, artık şerefli ve şerefsiz insan kavramlarını daha iyi ayırt ediyorum
Bunu evet yaşadım. İnsan gerçekten inanamıyor ve inanmak istemiyor. Ve sonra asla kimseye güvenmemesi gerektiğini anlıyor. Herkesten herşeyi bekliyor
Oldu ne yazık ki. Dediğiniz gibi çok fazla anlam yüklediğimiz için hayal kırıklığına sebep oluyor. Herkes her şeyi yapar gözüyle bakıyorum artık.
Eskiden bunu çok yaşadım. Artık herkesden her şeyi bekliyorum ve ne yaparlarsa hiç şaşırmıyorum.
Hayır. Herkesten her şeyi beklerim. Kimseye güvenmem.
Olmuştu, ama şu an beklenmeyecek kişilerden bile bekliyorum :d
Kimden beklemiyorsam o yapıyor zaten. Çok yaşadım bu durumu. 🙅🏻♀️
zaten hep beklemediklerim şaşırtıyo beni bu bunu yapmaz dediğim kim var ise itina ile yaptı
Yoo yok öyle bir olay herkesten her şeyi beklerim ahsh :D No problems keyifli geceler..
Malesef oldu.
Güvendim inandım herşey yalandan öteymiş.
En yakinlar en sevdiklerimiz yapmiyor mu zaten bunu?
Ohooooo herkes bea herkesin en az bi kazığını gördük bazılarını affetme mecburiyetinde kaldık bazıları ile de artık olmazdı.
Herkesten her şeyi beklerim..
Oldu , yaşadığım olaylar sonrası bu insana gerçekten inanabilirim dediğim kişi tarafından yarı yolda bırakıldım
Güzel bir soru. Ben de merak ettim. Keşke cevap yazanlar hangi konuda böyle yaşadıklarını yazsalardı
Hem de çook oldu. Hayatın içinde kazık yemeyen var mı acaba?
Kendim yetiyorum bunun için kendime.
Herseyi herkesten beklerim
Herşeyi herkesten bekliyorum
Hayır herkesten her şeyi beklerim hep
Ben iyi değilim sanırım 😀
Evet oldu. Ama artık herşeyi herkesten beklerim
Hiç saymadım bereketi kaçmasın diye
Oldu, bu sayede herkesten her şeyi bekler oldum.
Çook oldu. Demekki herkesten her şey beklenirmiş:)
Oldu hemde bi KS fenomeni laf aramizda kalsın
Hangi birini sayayım çok oldu
Oldu evet tam bir şok ve hüsran
Ohoo çok oldu ya 😟😟
hep oldu..
ve bir ömür boyu olacak..
Olmadı. Herkesten herşeyi bekliyorum.
Dün oldu..
Hemde çok
Oldu :/
Genelde hep böyle olmazmı.
Oldu