Ya kendimizdedir suç ya da başkasında. Yaptığımız hatalardan, haklardan tutan ah gibi başkalarının yaptığı hatanın da ahını çekebilir insan.. Kimi zaman sevdiğinin, eşinin kimi zaman da ailenin yaptığı bir hatadan, kalp kırmaktan ah etmiş o kişilerin ahı boynumuza, hayatımıza dolanır. Ya siz? Başkasının ahı sizi tuttu mu yoksa tutuyor mu?
Yaşadığım kötü durumları ah almaya yormam çünkü kimsenin ahını aldığımı düşünmüyorum. Kimseye bir zarar vermedim Ama ahım tutar. bir kere manitayla kavga etmiştik halı saha maçına gitti. Bende inşallah ayağın kırılır dedim. Ayağı kırılmıştı shsh
Tutar hemde öyle bir tutar ki feleğin şaşar nereden geldiğini anlamazsın. Başımdan geçen bir olayi anlatayım.
Ben eskiden çok fırlama biriydim kızları resmen oynatırdım eğlenirdim canım sıkılınca mesajına cevap vermezdim şerefsizlik aslında bu farkındayım. bir kız vardı beni gercekten çok sevmisti ama umurumda değildi. Hıçbirsey demiyorum Allaha havale ediyorum seni Allah seninde başına versin dedi. Sonra birine aşık oldum gercekten tutuldum ve aldatıldım aklıma direkt o kız geldi ve böyle şeyler yapmamaya tövbe ettim birdaha.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni Cook seven birini red ettim kackez geldiyse onun ahını aldım sanırım bazen düşünüyorum da
İlla ki birilerinin olumlu ya da olumsuz dilekleri hayatımıza etki ediyordur , ama bunun etki mekanizması sahip olduğumuz enerjiye bağlı değişiyordur diye düşünüyorum 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilmiyorum. Kimseyi ah ettirecek duruma getirmediğimi düşünüyorum.