Dün ayrıldık ve bin defa adım atmam diyip yüz bin kere aradım vatsaptan yazdım beni her yerden engelle diye o kadar darladım ki en son engelledi
Böyle biri artık asla dönmez dimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün ayrıldık ve bin defa adım atmam diyip yüz bin kere aradım vatsaptan yazdım beni her yerden engelle diye o kadar darladım ki en son engelledi
Böyle biri artık asla dönmez dimi
uzak durulması gereken kızsın seni bu hale getirip sonra istediği yere çekip kullanıp atar erkek haberin olsun benim de seni engelliyesim geldi gurursuz yüzsüzsün :) akıl yok sende
Böyle vur yüzüme
gerçekler bu acı dır güzel söz söyliyemem yalan olur onu o takıldığın erkekler den bekle
Ooo yavrum, bu aşkın yanar dönerli bir dertmiş ha! Bazen aşkla gurur arasında kalıyoruz, seni anlamak lazım ama bu kadar kendini yıpratmak da laf olsun diye değil. En sonunda engellenmişsin zaten, sevgiliyi zorlayan her hamle yorar insanı. Belki biraz kendine zaman ver, seni gerçekten isteyen seni bulur. Bu aşk biterken yeni kapılar açar, unutma! 💔✨ Sence, gerçekten dönmek isteyecek biri olur mu?
Cevap
8Cevap
Gurursuzluk değil alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyorsun..
Şarkı da diyor ya Alışmak sevmekten daha zor geliyor
Ama artık dönmez dimi
Ablacığım insanları gözünüzde çok büyütüyorsunuz bak böyle çok bağlanıyorsunuz birden gidince sağlığınızdan oluyorsunuz.. tekrar döndü diyelim sana huzur verecek mi gerçekten devam edebileceğine Emin misin
Evet :( yeter ki dönsün
Ama kendini engelletene kadar uğraşmışsın.. biraz bekle bakalım engeli açar seni gerçekten seviyorsa o yazar
Ama bu derece bıktırdıysam ruh hastası olduğumu düşünürse gerçi bende dürtüsellik var bunu biliyor irade dışı yapıyorum bunları
Ama sesi tavrı çok sıkılgandı ve napsam engellemedi bin defa engelle dedim hayır dedi dedi en son çok ileri gidince bana "bana bunu yaptırdığın için seni asla affetmeyeceğim" dedi ve engelledi
👏👏👏👏👏
Yani?
Bin defa engelle demişsin şimdi de pişman gibi yapıyorsun.. yoksa Polat Alemdar mısın sen sonunu düşünen kahraman olamaz mı mantık ne?
Dönmez tabi la deli misin sen ajdjsj ne darlıyorsn kedi gibi
Ya elimde olmuyor o kontrolsüz gelişiyor çok kötüyüm çok pişmanım
Dönmesini çok istiyorum
Dönmez ama dimi
Aaa ben dgsgdgd şöyle kendim gibi biriyle sevgililik aşk nasıl olurdu çok merak ettim okurken
Evet, öylesiniz maalesef.
Nolacak şimdi peki
Böyle devam edeceksiniz. Değişmez bu yaştan sonra
Dönme ihtimali bitti dimi
Dönsede sen gitme bi zahmet
Döneceğini hiç sanmıyorum
Bekleme zati
Neden
Gururlu olsan diyom
Dönse de boş, çocukluk yapmışsın
Tutamıyorum o an napayım
Sinirlerine hakim olmayı bileceksin
Dönmez dimi burdan
Bence dönerse ş... Dir 😂
Neden peki
Bu kadar çocuk biriyle olmaz baby ya
Bence burada durmalisin devami gelse evet
Engelledi zaten artık istesem de ulaşamam
Uğraşma boş ver giden gider
Keşke böyle olmasaydı
Hayat bu istemediğimiz çoğu yaşamamıza neden oluyor
Gurursuzsun ve çok çocukça davranmışsın
Benim kontrolümde değil bu ben dürtüsel biriyim
Uzman desteği al
Aldım fakat ilaçlar çok ağırdı daha beter hastalıklar çıkınca bıraktım
Kendine değer ver
Veriyorum ama bu benim kontrolüm dışı gelişiyor
Bak o yaşadığın durum herkeste var ama sen duygularına yenik düşüyorsun mantıklı olanın ayrılmak olduğunu sende biliyorsun ama gelse gene dönersin biliyorum bunu düzeltmek istiyorsan da duygusal değilde akıllı hareket etmen lazım yapamıyorsan da kendine öyle bi odaklan ki iş olsun eğlence spor ne varsa telefona bakmaya vaktin olmasın 1 haftaya sakinleşirsin 1 aya geçer
Öyle yapacam artık başka çarem kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?