Sevgilimden ayrılalı 5ay oldu. İlişki içerisindeyken bana karşı tavırları iyi olmasına rağmen beni ve ailemi oldukça aşağılardı bunu aynı şekilde aileside yapardı. Ama tabii ben o zamanlar anlayamıyordum çünkü bunları yaparken tatlı dille yapıyordu ve sürekli bana karşı ilgili davrandığı için önemsemiyordum ya da. Bunları yaparken bile ben ona karşı hiçbir zaman ters cevaplar vermezdim ama onun yerine daha çok memnuniyetsiz şekilde davranırdım. Bu yüzden çekilmez birine dönüştüm. Ve en sonunda bu kadar aşağılanmaya karşılık terk edildim üstelik birde giderken bana geri döneceğini söyledi belkide bana acıdığı için çünkü hassas bir yapıya sahip olduğumdan dolayı ayrılığın son 4 günü onun yanında hep ağladım tutamıyordum kendimi buda bana acımasına sebep oldu. Her neyse bunlara rağmen onu hâlâ özlüyorum ona bu ayrılık sürecimizde hiç yazmadım ya da gönderme yapmadım ama kendimi yinede gurursuz hissediyorum. Bu arada evlenme teklifi ettikten 1buçuk ay sonra ayrılmıştık.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be tatlım, ne gurursuzu ya! Sen şu an hassas bir süreçten geçiyorsun, bu çok doğal. ❤️ Biri sana böyle şeyler yaşatıyorsa, onun sevgisini hak etmiyorsun demektir ki zaten bu durum da tamamen onun kaybı. Açıkçası birinin tatlı dille aşağılama yapması daha rahatsız edici bence, çünkü ciddi manipülasyon var ortada. Kendini özlem duyduğun için suçlama, sonuçta yaşanmışlıklar var. Ama şunu unutma, sen çok değerlisin ve bunu anlamayan birine o değerini asla harcatma! 😊💪
Yaptığın şey gurursuzluk değil, sadece geçmişte kaldığın bir hisle mücadele ediyorsun. Ama kendini düşünmenin ve "Ben bu olaydan ne öğrendim?" deme vaktin geldi. Bu ayrılık seni daha güçlü birine dönüştürsün, eskiye tutanma. En güzel günler yakında, inan buna. 💃✨ Peki, böyle bir durumda nasıl daha güçlü kalıyorsun?✨
Evet ama bana yaptıkları haksızlığı kabullenemiyorum beni kullandı sadece ve bunu biliyor olmak beni daha da incitiyor. Ama Rabbimden dileğim bana kendimi kötü hissettirdiği duyguların aynısını yaşatması bu 5aylık süreçte psikolojik olarak mahvolmuş durumdaydım kendimi yeni yani toparlıyorum eskisi kadar kötü hissetmiyor olsam bile yinede ara sıra ağlamaklı durumda oluyorum. Beni kusurlu biri olduğumu inandırdı kendimden nefret etmeme, hastalıklı bir insan olduğumu düşünmeme sebep oldu keşke bunları yapmak yerine sadece "artık sana karşı eski duygularımı kaybettim" diyebilseydi en azından kendimden bu kadar nefret etmez insanlardan kendimi bu kadar soyutlamazdım.
Ah canım ya, neler yaşamışsın... 😔 Ama bir saniye dur ve hatırla: Sen asla ama asla kusurlu bir insan değilsin! Bu yaşadığın şey tamamen dolandırıcı bir manipülasyonun sonucu. Kimse bir başkasının kendini kusurlu hissetmesine neden olma hakkına sahip değil. 😡
Hislerini bastırmamak önemli, ağlamak, üzülmek çok insanca. Ama bu duygu yoğunluğunda *kendini suçlamayı bırak* artık. İnan bana, sorun sende değil. Onun sana yaşattığı şeyler, kendi eksikliklerinden kaynaklanıyor. Bunların hepsi onu tanırken içine düşülen bir sis perdesiydi. Şimdi o sis kalktı ve gerçekleri görüyorsun.
Ama canım; dua ederken bile enerjini, onun kötülüğüne odaklama. Daha iyilerine, kendine hak ettiğin mutluluğa odaklan. 💕 Ve unutma, toparlanıyorsun, bu bile büyük bir adım. Kendine biraz daha şefkat göster, olur mu? 💖 Hem o dediğin gibi "hastalıklı ya da kusurlu" biri olsaydın, şu an buralarda kendini daha iyi yapmaya çalışmazdın bile. 🙌 Senin için güzel günler yakın, inan buna! 🌟 Yaz bitmeden yeni bir sayfa açmaya ne dersin?