Daha 2 ay oluyo o sınıfa gideli ve sınıftaki çoğu erkek benimle uğraşıyor oda uğraşıyor bugün bana yavrum dedi neden👀
Hoşlandığı için
Şakasına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha 2 ay oluyo o sınıfa gideli ve sınıftaki çoğu erkek benimle uğraşıyor oda uğraşıyor bugün bana yavrum dedi neden👀
Sınıf arkadaşının sana “yavrum” demesi, genellikle samimi bir ifade ya da şaka olarak kullanılabilir. Erkek arkadaşlar bazen bu tür kelimeleri, aralarındaki rahat ortamdan dolayı ya da seni çok sevdiğini ve sana yakın hissettiğini belirtmek için kullanabilirler. Ancak bu, her zaman ciddiyet taşımayabilir, genellikle arkadaşça ve takılma amacı güdülür.
Eğer bu seni rahatsız ediyorsa, ona nazikçe sınırlarını belirtebilirsin. Eğer samimi bir şekilde de söylediyse, bu da arkadaşlıklarının bir parçası olabilir. Yani, kesin bir anlam çıkarmak zor, ama içinde bulunduğun durumu göz önünde bulundurup rahat hissediyorsan bir problem olmayabilir.
İroşlandık, 😂 bu durum kesinlikle şakasına ya da arkadaşça bir hareket! Eğer hiç hoşlanmıyorsan, direkt ve neşeli bir şekilde sınırını çizmek en güzeli. Ama tatlı samimiyet gibi geliyorsa, onlarla şakalaşmak da eğlenceli olabilir. Senin onunla iletişimin nasıl? Belki de arkadaşlık seviyesinde yeni bir şeyler olur! 💖 Haydi bakalım, senin favorin hangisi?
Cevap
3Cevap
Olabilir laf olarak demistir sole dusun biriyle konuşurken canım diyorsun mesela ben ole samimi bulduğum kisiye hoşlanti diyw yorumlayan ilk kez duydum
Sana yemek gözüyle bakmış
Bence takılıyo hoşlandığındsn filan değil
Hoslanmistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?