Merhaba. Şimdi benim bir exim var 7-8 yıllık bir on-off ilişki. Şu an kendisinin sevgilisi var. Benle son konuşmasından 3-4 ay sonra ilişkisi başladı tahminimce. Hala da devam ediyorlar. Yani yine tahminimce 4-5 aylık ilişkisi.
Bazen çok kötü hissediyorum. Onun için önceden sıfır bir değere sahip olmuşum gibi. Hatta aklıma garip görseller geliyor, sanki o uzaktan gülüyor benle dalga geçiyor gibi. Böyle düşündüğüm günlerde içimi büyük bir hüzün ve tedirginlik kaplıyor, hastaymışım gibi oluyorum.
Bazı günler ise onu düşünme ihtiyacı bile hissetmiyorum, saatler sonra ilk defa onun aklıma geldiğini farkediyorum ve bu sefer onu hatırlamak bana iyi geliyor. Bu sefer de sanki uzaktan o beni çok özlemiş gibi, eski günlerimizi yad etmekle dolu öyle bir his hissediyorum ki…Sanki tam o an onun yanındaymışım gibi. Eski günlere dönüyorum ve aynı anı tam o an yaşıyorum ve aynı hissi yakalıyorum ve sanki o uzaktan bana beni sevdiğini özlediğini söylüyor.. nasıl anlatabilirim ki çok tuhaf anlatması güç bir his. Çok mutlu oluyorum onun da beni sevdiğini unutamadığını hissediyorum.
Bu karmaşık hislerin olayı nedir. Çok git gelli durumdayım. Ayrıca onun hala beni stalkladığına dair işaretler var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer