Erkekler ygrasmaz zaten kızlar var mi bildikleriniz etkili bir şey...
Birisine mesaj attirmak istiyorum
Birisine mesaj attirmak istiyorum
5 yıldır telepati dahil parapsikolojinin geneliyle ilgilenen bir erkek olarak alındım valla. Yine de bahsedeyim. Birine mesaj attırmak manipüle edilebilir. Bu da ancak sıkı çalışmalarla mümkün. Yani birkaç deneme ile mesaj attırmak küçük bir ihtimal. Eğer başarmak istiyorsanız disiplinli ve inançlı bir şekilde çalışmanız şart. Varsa başka sorunuz eğitimli ve deneyimli biri olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ^^
Cevap
1Cevap
Erkekler mi uğraşmaz erkek cadı şaman yokmu öyle birz diyorsun ki erkekler uğraşmaz mış erkekleri ne kadar tanıyorsun ya da tanıdığını sanıyorsun spritüel danisman olarak söylemeliyim siz erkekleri tanıdığınızi sanmayın i kadar da açık kutu degiller
Tamam sakin hsjdhe
Telepati, telekenezi, parapsikoloji, üç Duyu algi, üç cargi, tek göz ve vs. sizi istediğini yaptıramaz. Hatta siz ona daha fazla takıntılı olursunuz.
Bu doğru mesela ben her telepati yaptığımda takıntılı manyak oluyorum sonra yaziuorum garip..
Bu konular enerjisel değil çünkü. Zihnin ona yöneldiğin için yaratıyor bu algıyı. Şimdi aciklarimda bu konuyu detaylı çok uzun. Oyuzden sadece açıklamasini yapıp geri çekiliyorum.
Youtubede gizem dağ izle. Etkili ritüelleri var cidden:)
Kötü şeyler oluyor mu sonra
yaparız var
Takip ettim shdjshd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?