Olumlamaya, enerjiye ve telepatiye inanan var mı sizce gerçekten işe yarıyorlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaklaşık 4 yıldır parapsikoloji ile uğraşan biri olarak enerjiye, olumlamalara, çekim yasasına ve psişik güçler gibi konulara inanmaktayım. Gerçekliği konusunda da var diyebilirim fakat kanıtlama konusunda maalesef günümüz teknolojisi yetersiz kaldığından tatmin edici veriler sunamam. Kendi deneyimlerim sonucu genellikle olumlu sonuçlarda aldım ve almaya da devam ediyorum. Varsa sorunuz eğitimli ve deneyimli biri olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ^^
18 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Tüm psişik yeteneklerde olduğu gibi kinezilerde de yoğun enerji tüketiriz, bu gayet normal. Enerji durumunuzu dengelemek adına sık sık meditatif meditasyonlar yapabilirsiniz. Buna ek olarak çalışma öncesi ılık duş almak ya da ılık su ile elleri yıkamak ve toprağa temas etmekte ciddi fayda gösterecektir. @Wasakin
- Aslan+1 yıl
merhaba size ozelden yazabilir miyim
- Yengeç+1 yıl
@aylannn00 @kraljcem37 Elbette, dilediğiniz yerden sorabilirsiniz. ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bir durumu olguyu olayı baktığımız yerden bildiklerimiz ve inandıklarımız ile değerlendirir anlamlandırırız, siz olmasını isterseniz var olabilir ve inanırsanız da hayatınızda gerçekleştirdiklerini görebilirsiniz. Ancak ben yorum yapan bazı inanan insanlar gibi bu durumu değerlendirmiyorum ve inanmıyorum benim bakış açım bu konuya farklı, kimsenin inandığı bir durumu da yermek istemiyorum bu konuda ama sunu söylemeden edemezdim bunu falcı gibi biri ve doga üstüne kapılmış kanıtsız ama var evet ama kanıt yok diyenlerden olmayın akılcı ve mantık ile anlamlandırın hayatınıza aldıgınız her durumu yoksa bu gibi durumlara inanç sahibi biri değil bu gibi durumlar ile hayatta var olabilen bunlara muhtaç biri olurusuz gerçe bunu tabi siz farketmezsiniz içindeyken durumun. . :) bol şans.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet oluyor tabi. Ne kadar beyine olumlu yön verirsen o derece enerjin olumlu olur
Sinyallerini hep olumlu düşünerek al, sessiz bir yere geçip gözlerini kapatıp hayal ederekte içinde ki bütün olumsuzlukları atmayı başarabilirsin inanmak gerek nokta atışı olabiliyor bazen00 Yorumla - +1 yıl
Az önce bununla ilgili bi soruda ben sordum cidden son dönemlerin merak uyandıran konusu bunu bende merak ediyorum olumlu sonuç alan var mı diye
10 Yorumla - +1 yıl
Bence yarıyor ben bir ara 55-5 tekniği kullandım gerçekten yazdı bana araştır inanarak dene bence
16 Yorumla- Başak+1 yıl
Canm özelden bişey sormak istiyorum xperim yetmiyor istek atar mısın
- Akrep+1 yıl
@AsiPrenses21 Etiket kullansana üstüme alınıyordum canım az daha
- Başak+1 yıl
Cansele sedim
Bunu yapıyorum ama nasıl yaptığımı bilmiyorum. Enerji hep zirve ben de bu sebeple.
10 YorumlaEvren beynimizden ibaret. Ne düşünürsen o olur, yeterki inan.
00 Yorumla- +1 yıl
Hepsi psikolojik bnce neye inanırsan o gerçek gibi gelir
00 Yorumla - +1 yıl
evet yariyor ben yapmistim ama bos is bence neden teleapati yapmak istiyorusun ne icin soylermisin ben sevdigim kisiye yapmistim ama kalbine giremedim o kizin
00 Yorumla - +1 yıl
Bende tükenmiş gibiyim buna çözüm varsa bende bilgi almak isterim
00 Yorumla - +1 yıl
Benimde çok ilgimi çekiyor bunlar. Bazen deli gibi inaniyorum bazen sorguluyorum.
00 Yorumla Hoşuma giden her şeyi severim ama Spiritüalizm'e boş değilim
00 YorumlaGerçekten ise yarıyor
00 Yorumla- +1 yıl
Evet olabiliyor. Yogunlasmak lazim.
00 Yorumla - +1 yıl
Beş para etmez fikirler
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Olumlamalara inanıyorum
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaptığınız olumlamalar gerçekleşti mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Yapmaya başlayalı beş gün oldu tam istediğim sonuç henüz gerçekleşmedi ama gerçekleşeceğine inanıyorum olumlama yaptığım gun kendimi daha iyi hissediyorum
Evet
10 YorumlaFazlasıyla
00 Yorumla- +1 yıl
Bilemeyiz denemeden
00 Yorumla Hayır safsata
00 Yorumla- +1 yıl
Telepati kesinlikleeee
00 Yorumla - +1 yıl
zerre ınanmıyorum
10 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 😊 Uzman yorumcumuz Alya Ar sizler için sorunuzu yanıtladı.🥰
https://www.dailymotion.com/video/x84734k