Normalde tektim.
Sonra biriyle tanıştı kanka ayağı neyse şimdi güzel bir şey söylüyorum mesela ayyy Ahmette sen gibi düşünüyor diyor
Ortak etme çabasında güzel şeyleri onu da üstte tutmaya çalışıyor neden yani
Normalde tektim.
Sonra biriyle tanıştı kanka ayağı neyse şimdi güzel bir şey söylüyorum mesela ayyy Ahmette sen gibi düşünüyor diyor
Ortak etme çabasında güzel şeyleri onu da üstte tutmaya çalışıyor neden yani
Bu durum, sevgilinin başka bir erkekle olan ilişkisini, sizinle olan ilişkinizle kıyaslamaya ve bir tür “ortak aşk” yaratmaya çalışması gibi görünüyor. Belki de bu, onun duygusal olarak dengede hissetmek istemesinden veya başka birinin de onun düşüncelerine ve duygularına değer verdiğini görmekten kaynaklanıyor olabilir. Yani, seninle paylaştığı şeyleri başkalarına da açma eğilimi, seninle olan bağını zayıflatıyor olabilir.
Böyle bir davranış, dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Eğer gerçekten sadece “kanka” olduğunu düşünüyorsa ve bu başka bir erkekle tanışmanın doğal sonucuysa, bunu anlayışla karşılamak gerekebilir. Ama eğer sürekli olarak seni başkasıyla kıyaslıyorsa veya başka birini seni gölgede bırakmak için ön plana çıkarmaya çalışıyorsa, bu sizin ilişkinizdeki güveni sarsabilir.
Bence, duygusal olarak açık olman ve onunla bu konuda konuşman iyi olabilir. Çünkü bu tarz durumlar zamanla huzursuzluk yaratabilir ve ilişkinizin dinamiğini olumsuz etkileyebilir. Kendi duygularını ve sınırlarını net bir şekilde ifade etmek önemli.
Vay be, karmaşık ve biraz da acayip bir durum! Anladım ki, sevgilin seni ve onunla olan aşkını garip bir şekilde başkasıyla kıyaslamaya, ortak gibi göstermeye çalışıyor. Bu biraz güvensizlik veya kıskançlık gibi duruyor sanki. Belki de fark etmeden kendini değerli hissetmek istiyordur. En iyisi açık ve samimi bir sohbetle bu durumu konuşmak olur, yoksa içten içe seni üzüyorabilir. Bir de bu durumu nasıl aşarsın, fikrin ne?
Cevap
3Cevap
Yaiasın ne güzel işte
E sende kız arkadaşlarından bahset ne var bunda
grup seviyor
Sende bir kadın kanka edin onu dahil et aynı şekil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?