Dominant bir anne ile büyüyen erkekler genelde hayatına aldıkları kadının da bir dediğini iki etmezler. Kadının bir dediğini iki etmeyen erkek kılıbık mıdır, aşık mı?

#orkide
#beyazorkidem 😘
Dominant bir anne ile büyüyen erkekler genelde hayatına aldıkları kadının da bir dediğini iki etmezler. Kadının bir dediğini iki etmeyen erkek kılıbık mıdır, aşık mı?

#orkide
#beyazorkidem 😘
Eşlerin birbirlerini sevmesi ve isteklerini yerine getirmesi çok güzel bir şey. Fakat çok abartıya kaçmamak gerekiyor bana göre. İnsanlar evli de olsa bazen bu iş suistimale girebilir
Kilibik erkek tabiri cok itici.
Bence sakin uyumlu erkekler kalbi ılık adamlardir.
Seven adamin kalbi zaten ılıktır.
Sevenin sevgisine sadakatini bagliligini cirkinlestirmek basitlestirmek bence hic hos degil degilmi sekerim🤭🤭🤭
Selam gadası 🙃
Kadın zaten erkeğinin neye evet neye hayır diyeceğini çok iyi bilir. O yüzden böylesi bir erkeğe kılıbık denmez. Aşık ya da eşini seviyor denir.
Cevap
43Cevap
Aşıktır ve kadına değer veriyordur.
İkiside olur.. Ancak kılıbık erkek kadının olmadık isteklerini yaparken yürekten seven erkek kadınının makul isteklerini yapar..
Kılıbık olmakla alakası yok, kadınına değer veriyordur. Sevdiği kadın mutlu oldukça, mutlu oluyordur. 🙄
Aşıktır kılıbık değildir. Adam gibi adamdır o kişi.
Hağyırrrr çok güzelll ama bazen dinlememeside iyi olur şımarırım işte
Sevdiğinin gözünün içine bakan el üstünde tutan aşıktır
Bir dediğini iki ederim. Bildiğim bir şey varsa onu yaparım. Bilmeyen kadının dediğini yapmam
Dediğine göre değişir ben de. Başkasını bilemem.
Kılıbık degıldır mutlu bi aile taplosudur domanat anneyle buyuyen erkek evlenegi kadınin da dominan olmasını ister ömür boyu kolesı olur
Değerini biliyordur kadının🥂
Bi kadının dediğini kimse iki etmez diyemeyiz aşık değilse sevmiyorsa mutlaka nefsine ters gelen beiseyi yapmak istemeyecektir. İkiletmiyorsa bence seviyordur, aşıktır.
Kimsenin ne dediği umrumda değil ben eşimin mutlu etmek için çabalarım o da bana asla karışmaz daha birgün telefonumıu alıp bakmadı karıştırmadı başka kadınlar bile buldu bana eşimi çol seviyorum
ne karsliginda her dedigini yapiyo bu cok onemli
Sen olayi yanlis anlamissin 😃
Seviyordur, mutlu olmasını ister. Herkese aslan sana kediyim diye bir söz var. Seven, aşık olan erkekler için bu.
Her dediğini yapan bir erkek hanımköylüdür net aşk tek taraflı bir şey değil özveri her iki cins içinde geçerli
Kılıbık değilim. Kadına boyun eğmem. Ezdirmem kendimi. Beni beğenen kabul eden eder etmeyen gider.
İki yazıp ta engel de koymam.
Kadının her dediğini yapan erkek, köle ruhludur. Aşık olunduysa, biraz sertlik ve cilveleşme olur.
Saygılıdır bence, profilimdeki son soruma görüş yazabilirmisiniz
İki tarafta birbirinin sözünü dinlemeli , saygı göstermeli bu kilibiklik değildir
Sevgidendir bence tabi arada istisnalar var ama kaideyi bozmaz
Eziktir. Erkek masaya vurunca karı kısmısı susacak.
Ne derlerse desinler
Sevdiğim kadının her ricası baş tacı
Kılıbıktır... aşıksa da yakında nankörlükle karşılaşıp normale dönecek kafasını duvarlara vuracaktır
İfrata kaçarsa kılıbık olur ancak kararında güzel bir şey.
Hayır çok seviyordur , istisna dışında
Aslında Ev İşine Yardım Edene Bile Kılıbık Diyorlar. Asıl Koca Olmak İçin Kadını Dövmek Lazım. Sert Davranmak Lazım.
Aşıktır. Kadın ise erkeğin aşkını lehine kullanandır.
Bence kılıbıbıktır öyle erkekmi olur be.😂😂
Seven erkektir.
Tek bildiğim kadınlar çok fena
Kendi beynini kullanamayan bir kılıbıktır.
Değişiklik gösterebilir.
maldır kılıbıklık başka
Ben ikiside değil, kadın marifetlidir😆
Kılıbık
İkiside değil düzgün bir insandır.
Kılıbıktır net
her zaman yapıyorsa kılıbıktır evet
Çocuklar duymasının layt Selamisidir
Âşıktır âşık
Lite sürümdür
Kılıbıktır
Hanımcıdır