Kendi iradesi olamayan, kendini köleleştiren ve insandan ziyade amade bir ruh olarak kalacaktır. Fikirleri ve istekleri önemsenmeyen, ezilecek, terkedilecek, aldatılabilinecek uydu ve soya erkeği olarak kalacaktır. Böyle bir erkeğin, kadın doğasında şansı yoktur. Sadece köprüden önceki son çıkış niteliğindeki alfa öper beta öder sözündeki beta erkek olur.
Bence bu işin kılıbıklıkla bir alakası yok elbette seviyordur, değer veriyordur. Seven erkek sevdiğine sesini yükseltmez, onu koruyup kollar, sahip çıkar, ona sevgisini hissettirir. Kadın da bu sevgisinin farkında olmalıdır. Kılıbıklık diye bir kavram tanımıyorum.
Bence ne kılıbıktır ne de aşıktır adamdır insandır insanlık bunu gerektirir mümkün olduğunca erkek de kadının dediğini kadında erkeğinin dediğini yapması lazım arada sınırlarıda zorlamak lazım
Biraz Çakal işi herkes yapamaz ama hem her dediğini yapacaksın hem ona sınırlar çizeceksin o sınırı ufak geçse kadın, çok büyük tepki vereceksin. %100 işe yarar yöntemdir 😁
Bence kılıbıktır çünkü aşık bile olsa sen insansın seninde bu hayatta isteklerin arzuların olabilir sadece kadınının her dediğini yaparsan sen hayattan zevk alamazsın bir kere zaten insanın önce kendine ait prensipleri kuralları olmalı kadının bir dediğini iki etmeyen insanın prensipleri de mi yok arkadaş Kanımca herşey beraber olmalı ne erkeğin sözü ne de kadının sözü hakim olmamalı
Imkan ve olanaklar dahilinde istediklerini yapmak adamlıktır erkek olan erkek bunu yerine getirir bunu yaparken de kendini basit görmez hatta sevinç, mutluluk duyar. Insan hiç kadininin isteklerini yerine getirirken bundan erinir mi?
yahu ben bugüne kadar sevgilimle ne için tartışırsak tartışalım hep hatunun dediği oluyor. artık tartışmayıda bıraktım okey deyip geçiyorum. Ama her dediğimi onaylama diye onada gıcık olup trip atıyor. bende tamam diyip çekip kapıyı kaçıyorum :D
Kadın nediyor ona bakmalı kılıbık veya aşık ne farkeder toplumu toplum yapan kadındır Kadın ilk önce doğru olmalı bana kalsa eğer kadın doğru ise ve doğru söylüyorsa ve erkek yapıyorsa adamın hasıdır
Bence kılıbıktır ne saçma ya bir erkeğin bir kadının her dediğini yapması kötü erkek biraz adam olmalı bence açıklıkla hiç alakası yok kaba erkekte aşıktır yani niye o öyle yapmıyor saçma başlı başına aşk saçma be
Bir erkeğin kılıbık olup olmadığının en iyi test edildiği yer mutfaktır, erkeğin mutfakta nasıl bir kişilik sergilediğine bakılarak tespit edilir 😀 eğer mutfakta kadın eline oklavayı aldığında acaba börek mi yapacak yoksa Kafamdamı kıracak diye tir tir titrerse işte o erkek kilibiktir 😀
ben de sevgilimin bir dediğini iki etmem mesela. o da benim. bu ne beni pasif bir kadın ne de onu kılıbık bir erkek yapar. etiketler rahatsız ediyor beni.
Aşık olduğu için bir dediğimi iki etmemesini istemem. Çünkü aşk geçici. Ayrıca bir dediğimi iki etmemesini istemem, kendi fikri düşüncesi de olsun yani.
Net şekilde kılıbıktır. Kadının her dediği doğru mu da, her dediği % 100 doğru mu da bir dediği iki olmasın. Herkesin bir görüşü var. Ortak noktada buluşmak en doğrusudur.
Benim bildiğim ilişkide herşey karşılıklıdır. O yüzden kılıbıklık mantık hatası bir deyimdir. Önceden de söylediğim gibi, Seven erkek/kadın yalnızca ete kemiğe sarılmak için değil, hayatını paylaşacağı insanı bulduğu için sevmelidir
Bir dediğini yapıp, bir dediğini yapmayanı makuldür kadınlar için ama maçoluk ile kılıbıklık bana göre olunması gereken profilin en uzak iki uç noktası, ölçüden yanayım 🤞
@fark_var ne kukla gibi her dediğimizi yapan adamı neyapayim ben. Az insanın dünya görüşü olur, fikri zikri olur. Bazı karakteristik özellikleri olur. Öyle sürekli naz ile ugraşacaksa bu adam hayatında neyi başardın yahu
Dünya görüşü, fikri ve başarıları oldukça fazla ise yani sorumluluk sahibi ise ve karakteristik olarak kadının kendi gelişimi ya da kendi iyiliği ile ilgili her türlü yönlendirmeyi yapabilen yol gösteren bir nevi kurmay zekası olan biri ise ve tabiki "yakışıklı", her türlü mutlu eden, olduğu gibi kabul eden ve onu koruyan, iyi ve kötü günde çıkarsız yanında olan biri ise yine de kuklamıdır ve terk edilmeyi hak edermi?
Ben de öyleyim malesef. Çok kaptırım sınırsız severim. Hiç canı yanmasın, yorulmasın, hasta olmasın isterim, çok üstüne düşerim. Sonuç hemen bir kaprisler, bir havalara girme, Kendini ağırdan satmalar. Kadınları anlamak çok zor...
Kadinlar erkeklere uc kurus deger vermeyi cok gorurken, kendileri erkegin her dedigini yapmazken sizin gibi erkeklerin karsi tarafi yuceltmesi bana anlamsiz geliyor
Hiçbir kadın sana değer vermediği için kadınlara düşman olmuşsun ülkemizde böyle böyle kadın düşmanı olup sonra kadın cinayetleri oluyor. Benim iki uzun ilişkim oldu ve ikisi de çok değer verdi bana saygı duydu sen kadına saygı duy ki kadın da sana saygı duysun sen kadını cinsel bir obje ya da ego tatmin etme yeri olarak gördüğün sürece kadınların hiç biri yüceltmez seni. Mutlu olmayı sevmeyi sevilmeyi öğren bulduğun çiçekleri nazikçe koklamayı ve kitap okumayı öğren İnan hayata daha güzel gözle bakıcaksın
Kitap okuyan biriyim bu arada merak etme... Ayriyeten, benim de kendime ait fikirlerim var. Kadin erkek iliskisi hakkinda da sunu goruyorum ki; erkekler kadinlari abartiyor... bu kadar.
Emin ol kadınlar sa erkenler için bu şekilde söylüyor herkes hemcinslerini korumaya çalışıyor bu yazıyı yazan sen değil bir kadın bişe olsa aynı tepkiyi veririm önce insan gibi yaşamayı öğrenmek ve birbirimize saygı duymayı öğrenmek gerek
Ve kadınlar aşırı saygıyı hak ediyor. Sana ruh üflendiğinde bir kadının karnındasın ağladığında bir kadının kucağındasın aşık olduğunda bir kadının kalbindesin ona güzel davra.
Burdaki ruh halimle sosyal hayattaki ruh halim arasindaki farki bilmiyorsun. Nasihat almaya ihtiyacim yok. Konu da fazla saptı. Ben sırf seviyorum diye kız uğruna kul köle olmam ölçülü bir hayatım olur her dediğini de yapmam. "Ne derse yaparım" diyen ölçüsüz insanlardan olmadım. Olmayacam. Ve ilave; erkekler kadinlara cok deger verirken kadinlar erkekleri hic umursamiyor. Bu da bir gercek...
Kılıbık yazmışlar. Ne sanıyor insanlar anlamış değilim. Aşık bir kimsenin hergün karısına bağırması, Aşk mıdır yani? Birisinin karısının her dediğini yapması, onu kırmaması, kibar davranması ne zamandan beri Kılıbıklık olmuş? Bırakın yav..
Eşine saygı gösteren uyum saglayan erkektir. Ama bazen her istek de kabul edilmez. Erkekleri belirli bir kategoriye sokmak bence cok yanlış. Ayni şeyi hemcinslerimde yapmali tek erkek değil tabi🤗
evet benim bu. Kız arkadaşım olsa onun bir dediğini iki etmem o ne isterse onu yaparım. ondan izinsiz bir şey yapmam. Onu mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yaparım
bir dediğini iki etmemek sanırım fazla robotik davranış modeli, karşı cinslerin birbirlerinin isteklerini önemsemeleri ve birbirlerini mutlu etmek için yapılan istekleri karşılamak doğal bir davranıştır ve idealdir
Insan sevdiğine kılıbıkta yapacak sevecek kalbime ondan baskası girmiyecek aglasalarda gulselerde hic ayrılmiyacaktı bir erkek kavgada etseler bence kalsın yuvası bozulmasın diye elimden geleni yapacak
Bu sitedeki kadinlar dunyanin en bencil kadinlari. Kendileri erkegin bir dedigini ikiletmeden yapacak sanki de köle gibi erkek istiyorlar... Allah korusun sizin gibilerden şeytanlar.
Yorumlara goz gezdirdim de... Etrad bencil egoist kadinlarla köle ruhlu erkeklerle dolu. Yazık. Erkekler kadinin elinde oyuncak olup gidiyor haberleri yok. Kadinlar da erkekleri bir guzel elinde oynatiyor...
En İyi Cevaplar