Çok fırsatım oldu dindardım yapmadım. Şimdi ise bu karakteri üzerimden atamıyorum. Gençlik yıllarım boşa gidiyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vallahi biliyordum dolu dindarlar suanda cok pismanlar?
Buraya yaz bak bende 23 benimde firsatlarim tipki lise sonda baya iyi firsat ha, öyle böyle değil bunlari sana ozlen anlatirim bende Allahtan elhamdülillah korktuğum icin yaptim ama senin ki suanda farkli boyuta gitmis yaz bana dertleşelim
Benim firsatim firdat degildi. Direk teklif edildi. Ben bu sacmaliktan biktim. Temel ve zevkli bir sry ve reddedip duruyorum. Artik yeter
Kim teklif etti sevgilin mi arkadasin mi
Korktuğum icin yapmadim dedim üstte
Sevgilerim
Ne oldu kardeş hayırdır? Dinini mi kaybettinde şimdi geçmiş dönem haramlarına bahane arıyorsun?
Dinden uzaklaştım. Bahane ne alaka
Dinden uzaklaşılmaz kardeş inanç kaybedilir. Sen yaratıcıya olan inancını nefsine tercih etmişsin olay bu. Dinden uzaklaştım diye de nefsini kandırıyorsun sadece. Yapacak bisey yok sen bilirsin tabii...
Tamam da zinanın ne zarsrı var. Herkes keyfine varıyor. Even dinden uzaklaştım ve mantıklı gelmiyor artık
Yolun açık olsun.
Oha olm sen bildiğin kafir olmussun dindarkene bende sandim ki hala dindarsin ama zina yapmadigin icin pismansin dinden nasil cikabiliyirsun sirf zina icin mi
@Berat_krc dinden cikmadim. Kafir de degilim.
E bazi seyler mantiksiz demek ne demek?
@Berat_krc mantiksiz cunku. Zinanin ne zarsri var. Etrafimda onla bunla yatip cok mutlu bir suru insan var. Zarsri olmayan ve keyif veren bir seyi yaparken neden gunah bu diyip vicdan azabi cekiyorum?
Kafir değilsin ama keşke kafir olsaydın daha iyi olmazmıydın sence. Münafık olmak kafir olmaktan daha mı iyi?
Kafir de degilim munafik da degilim. Soru sordum cevsbin yok sanirim
Sen iyi misin kardeş bu nasil bir dindar kafadi ananla gel zina yapayim kardesinin üstünde ziplayim ne zarari var o zaman? Allahu Tealanin yasaklamis olduğu herşeyde zarar ve hikmet vardir hiç mi sohbet dinlemedin bu nasil nefislerestliktir gözün kör olmuş silkelen tövbe et
Suna bak kafirligi munafikligi muslumanliktan daha iyi görüyorsun sen haramlarda mutluluk ariyorsun sarsilmissin
@Berat_krc ithamda bulunmanin manâsı yok. Neden zararlı cevabın var mı?
@Berat_krc ben kafir veya munafik degilim. Helalde mutluluk yok
Yahu burasi imtihan yeri yoksa herkes birbirinr kayardi deli misin annenle yapmam hosuna gider mi nasil bir bakis acin var bu Allahin kararidir ahirette hersey serbest zaten sabir edemiyorsan nasil ahireti kazanacan
Berat kardeş bir cevap daha vermemeni tavsiye ediyorum. Laf anlamayana ne söylesen az. İyi geceler
Olm bari gunahlari yaparsanda su dakikadan sonra günah oldugunu bilerek yap dinden cikmazsin sen baya vesveselenmissin normal değil yani bu dusuncelerin
Helalde mutluluk yok su bu baya azginlasmissn ve nefsinin esiri olmussun
@Berat_krc Ben iki tarsfin rizasiyla evli olmayan biriyle yapilmasinda bahsediyorum. Neden yanlis bu?
Kendin cevaplamak istemiyorsan gidebilirsin. Mantikli tej bir cumlen yok.
Ln imtihan niye var olm o zaman? Nasil dindarsin sen en kolay soruyu anlamıyorsun deli misin sen? Allah böyle hukmetmis yapamazsin demis bitti ne söz edebilirsin bunun uzerine
@Berat_krc günah zaten. Neden günah ama?
İslâm'da evlilik dışı cinsî ilişki haramdır; çünkü bu, nesebin/soyun karışmasına, nesillerin mahvolmasına, ailelerin dağılmasına, hısımlık bağlarının kopmasına, bulaşıcı hastalıkların yayılmasına, kadının eşya gibi pazarlanmasına, şehvet duygusunun azarak ahlâkı dejenere etmesine sebep olmaktadır.
@Berat_krc bu cok basit bir aciklama. Bana fayfasi var, keyif veriyor, karsi tarsfa keyif veriyor, arada iliski kuruluyor, sevgi bagi olusuyor vs. Ama gunah neden cunku gunah. Bu cok basit ve kacamak bir aciklama.
Allah evlilik sartiyla 1 kadinda kalmamizi murat ediyor kardes? Ondan ona daldan dala konmamizi istemiyir nikah evlilik olmadan ogrenemedin mi
Uln zaten keyifli ve zor geldigi icin sabretmrsi Allah imtihan buyurmus siniyor bunu anliyamadin mi sen yakinda helal deyipte dinden de cikarsin öyle hissettim Allah korusun
Cvp sahibi bak ne güzel cvp vermis en basitinden
@Berat_krc Dinden cikmadim. Keyifli ve zor oldugu icin imtihan demek daha da kacamak. Yani aslinda iyi bir sey, bizi mutlu ediyor ve o yuzden mi yasak?
Evet iste bununla sinaniyoruz bu kadar basit kendinde goremiyor musun
@Berat_krc Iyi bir sey yasak yani?
Laa berat. Suna cevap verme artık dostum. !
Sen hastasin galiba?
Cevabı veren kisi öncelikle cevap verme üslubunu ögren. Kendin cevaplamak istemiyorsan, veremiyorsan kendi ezikliğinle konuşmadan çekilebilirsin.
@Berat_krc yazdığın her şey buna çıkıyor. Iyi, mutlu edici ve sadece imtihan olsun diye yasak diyorsun.
Cevap sahibi kafayi yedim ben burada 4 5 aydir burdayim varya yeminle bak nasil degisik yapida sapkin fikir sahipleriyle konustum
Bir kiz Allahi sevmiyorum bende cennete giderim diyordu kafayi ondada yedim delil göster diyo bu cocukta
Dindarmis pisman olmus olabilir tamam da simdi sorguluyor niye helal degil diyo Allahin haramini resmen kabul etmemeye calisiyir oraya gidiyor
Bak dostum ben yorumumu yaptım ve cevabımı verdim. Benim yorumumun altında tartışıp beni rahatsız etmenize gerek yok. Arkadaş kendisi bir yorum yazar ve oradan tartışıp konuşmaya devam edebilirsiniz. Ama sen şirazeni kaybettiğin için hiç bir şeyi düşünemez hale gelmiş bir durumda yuvarlanır hale gelmişsin. aklın yok ki fikrin olsun..
@Berat_krc sen sorgulamak nedir bilir misin? Budur iste
Bu cehenneme giden bir sorgulama ama 😂😂 cevabi veriyoruz hala tatmin olamiyosun Allahin bizi imtihanini anlamıyorsun
Senin yorumunun altı olması bir önem arz etmiyor. Konuşmadan çıkmanı tavsiye ederim. Seviyen çok yetersiz
@Berat_krc verdiğin cevap sadece. Çünkü imtihan. Bu şekilde kimse ikna olmaz
En iyi cevap imtihandir anlayan kimseye
@Berat_krc bak dostum ben zinadan da uzak durdum. Cok dindardim da. Sonuc olarak 24 yasinda ve yalnizim. Digerlerinin sevgilsii var bir onunla bir bununla cikiyorlar. Bu beni sorgulamaya itti. Hicbir sey nedensiz degil yani
Yaptığın için pişman ol bence hem gençsin bu yaştan sonra bakarlar sana
Yapmadim. Ypamadigim icin pismanim
Ondanda pişman olma knk bende hiç yapmamıştım yaptım değişen bir şey yok bana göre
Yap kanka bağlayan mı var
Karakter oturdu artık. Kurtulamıyorum
Yalancı bakire avcısı 🤣
Bakireyi herkes ister
Aklını seveyim ve adam
Yapmalıydım
Neden şu an dindar değilmisin
Din kaybettiriyor. Gençliğmim en güzle anlarını sıkıcılaştirdı. Değilim artık
Çok istiyorsan yap artık
24 yaşınadyım karakterim değişmiyor artık. Cumayı bile bıraktım ama değişmiyor
Haklısın
Neden pişman olmaya başladın peki