daha once met icen biriyle flort gibi biseydim bana kotu davrandi falan ben hastanede yattim ciktim kendime zarar verdim bir suru 5 kere intihar girisimim oldu kotu davrandigi icin oldu bide bunlar neyse dun yine ortak bir oyuna girdim orada gordum bugün sabah gelicem diyip gelmedi uzulup agladim sonrasinda mesaj yazdim birakiyorum oyunu diye sizce iyi mi yaptim kotu mu yaptim bi kac gun once de ozelden aramisti hep ulas bana seni ozledim yazmis toxic bi iliski gibi ben daha cok seven tarafim sanirim oyle iste ne yapicagimi bilmiyorum ailem de istemiyor zaten ileriye donuk de konusmuyo cocuk zaten aramizda sogukluk vardi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açıkcası böyle biri size ne katar? onun bir geleceği yok görebildiği hiçbir şey yok hareketleri tutarsız olur ansızın sizi bırakır umurunda dahi olmaz aileniz tabiki onu istemez bu kişi bir gün iyi bir gün sizi umursamaz olur iki karakteri oynar çünkü bu kişinin bir hayatı yok hayatı tamamen kötü şeylere bağlı bu kişiden uzak durmak en doğru adım olur kendiniz için aileniz için bu kişiden uzak durun kendinizi seviyorsanız uzak durun bu kişi hayırlı biri değil karşınıza sizi sevecek iyi aile terbiyesi almış biri çıkar ama bu kişi değil bunun farkına varın seviyorum ediyorum demeyin bu kişinin bir hayatı yok olamaz da size bir katkısı dahi hiç olmaz kendisine hayrı olmayan birinin.
oyle ama gercekten seviyodum o da seviyorum falan diyor bekledim geldi biraz durdu sonra gitti ama bidaha da gelmedi zaten birakmaliydim
Her seviyorum denene inanmamak gerekir bunu sizde en az benim kadar biliyor olmanız lazım bu kişinin bir hayatı yok bunun farkına varın gelse ne değişecek? dediğim gibi bu kişinin hayatı alt üst olmuş size ailenize yazık yapmayın.
yine de maddeyi birakmisti oyle dedi yani onun icin sevinmistim bi turlu birbirimizden kopamiyoruz sorun bu zaten 5 aydır hicbir yerden ulasmadim bile
Bırakması için hastaneye yatmasının gerekli olduğunu biliyorsunuz değil mi?
hastaneye yatmadan biraktigini soyledi
20 yasindayim bu arada yasim yanlis girilmis bu hesapta
Siz duygularınızdan her söylenene inanmışsınız maalesef yani hastaneye yatmadan onu bırakması imkansıza yakındır bırakanlar elbette vardır ama hep dönerler nereden biliyorum? bir kitapta görmüştüm ve zaten herkese sorsanız bunu doğrularlar vazgeçin bu kişiden bakın duygularınız ayrı ama kendiniz için vaz geçin aileniz için vazgeçin beklemeyin dönse şu an onu kabul edeceğinizi biliyorum ama umarım dediklerimi dikkate alırsınız.
Şu an konusmak istemiyorum zaten kafam karismisti iyi hissetmiyordum onu da birakasim yok ama gecmisimiz o kadar da iyi degil kendimi kullanilmis gibi hissediyorum umursanmiyomus gibi falan
Çok güzel umarım bu düşünceniz daim olur zararın neresinden dönerseniz kardır..
seviyorum ama neyse yapicak biseyim yok
İyi niyete sahipsiniz diye seviyorum diyorsunuz çünkü bu kişi sevilecek biri değil bu kişinin sevilecek bir tarafı yok onu özel kılan sizin düşünceleirniz hiç kimse böyle birini sevmez hem umursamaz hemde kötü alışkanlık bir geleceği yok ki size bir gelecek versin onun tek amacı maalesef kendisine zarar bırakın gitsin.
ne olucak peki bir daha konusmicak miyiz bir araya gelmicek miyiz neden boyle oldu yani biliyorum iyi niyetliyim ama gercekten seviyodum kendisini degisti sadece
Size nekadar söylesemde dönecek mi yazmayacak mı tekrar olmayacak mıyız kendi duymak istediklerinizi duymak istiyorsunuz evet olacaksınız pişman olacak size dönecek sizle olacak bunlar duymak istedikleriniz ama bunların olması için bu kişinin bir hayatı olması lazımdı ama yok bunu biliyorsunuz onu tanıyorsunuz yok umarım farkına varırsınız birşeylerin.
evet haklisin hayatı yok o konuda haklisin ama sadece ben sadece tuhaf hissediyorum umarim maddeyi bırakır ve iyi olur kendisi bilir bisey diyemiyorum baskasiyla olsun mutlu benimle olmasa bile oyle
Umarım hayatına yön çizer tabiki.
tesekkur ederim umarım herkes iyi olur
Rica ederim.
okudugunuz kitabin adı nedir bu arada hatirliyosaniz söyler misiniz
maalesef hatırlamıyorum yıllar oldu
tamam tesekkur ederim her sey icin
Rica ederim ne demek.