AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Doğru değil. Edilmez
Tabi ki kanka 😅
Aferin kanka. Aklın yolu bir 😅
Akıllı görünen mal çok kanka sinir ediyorlar beni sjddj
Evet doğru jrjrj dikkat et kankim. yeme onları yeme 😂
Yemem anasını satiym 😂
Aferin aferin😂
Sana da kanka 😅her türlü ulan çok soğuk üşüyorum djd
Buradada hava soğuk kanka.😅 yağışlıydı bura. Havaya aldanmayaydın yanına bir şeyler alsaydın keşke. ya da kalın giyinseydin. Dikkat et kendine jfjj
Ulan orada soğuk olsa ne olacak motor mu kullanıyorsun sanki gülücük gülücük kanka motorda daha soğuk öğlen Sabah sıcaktı güneşliydi anlamadım ya ediyorum ediyorum kalın giyindim de yine döşüyorum üşüyorum üşüyorum
Ee motorun soğuğu bir başka olur tabii kanka jfjfj kıyaslamıyorum bile. Arabayla bir mi? Motorda tabii üşürsün. Dikkat et kendine.🙂
Güneşe aldanma işte 😅hava durumuna çıkmadan bak kankim hfjk Allah üşütmesin.😄 İyi olursun umarım 🙃
Vallahi kanka yapacak bir şey yok çalışıyoruz mecbur her türlü çalışıyoruz yani bugün çok acıktım yemek istiyorum dedim yok diyorlar yoğunluk var Ben dedim çalışamam açım aç bıklar beni vallahi işi bırakacaktım ya aç ayı oynamaz 😅 açlık çok kötü bir şey
İyi çalışmalar kanka. Allah kolaylıklar versin.😄 uhaa ya en azından biraz dinlenmen yemek yemen için zaman versinler tabii. Yoğunluk olabilir ama sende insansın... Seninde dinlenmeye ihtiyacın var kanka. Sorun sence sadece açlık mı? O mola senin hakkın... Yani dinlenmen gerekiyor. o arada yersin yemezsin o sana kalmış. Güçsüzce yığılıp kalacak mısın? saçmalık. En azından bir kahve, çay içmen gerekiyor. Saatlerce çalışıyorsun, hareket halindesin. Yazık günah yani... baktın hep öyle yapıyorlar çık yani. İş bulursun yine.
Sağ ol kanka Allah razı olsun dinleniyoruz tabii ki de bazen yoğunluk oluyor falan filan ben acıkınca yemek yemek isterim yani yok diyorlar erken ya aç diyelim nasıl yiyeyim kardeşim
Vallahi mola Yok kanka 10 dakikada sürmüyor 5 dakikada yiyorum hemen
Çayı motor kullanırken içiyorum 😅
Daha erken saatte iş bakıyorum 😅
Mola yoksa bende yokum de jfjfj hakkını ara. Yemek yemek için demiyorum. sigara , kahve çay ihtiyacım yok mu senin? Gün boyu ayaktasın sonuçta..30 dakika bile değil. 5 10 dakika nedir ya. İnsanı eşek yerine koyuyorlar.
Motor kullanırken bunları yapman tehlikeli kanka. Arabada vs değilsin ki. Motor daha riskli..
Bak bak. Yeni iş bak tabii😅
Kanka hoşuma gidiyor vallahi motorda hem çay hem sigara bir elimde çay parmakta sigara diğer elimde motor 😅
Kanka zaten Bazen sipariş olmuyor iş olmuyor oturuyoruz yani o zaman içiyorum bazen bir bastırıyor oturamıyorum bile birkaç kere canım sıkılmış
Aşksızlık rahatsız ediyor beni 😅
Kanka hoşuna gidiyorsa iyi güzelde dikkat et jfjf motor diyorsun riskli. Kaza falan olmasın Allah korusun.
Anlıyorum tamam öyle diyorsan kanka.
Aşk buldu seni işte kaçırma yahu. Asyalı tatlı kızla ilgilen 😅 bu sefer olacak inşallah. 😄
Amin amin inşallah vallahi kanka hiç oluru yok gibi canım sıkıldı benim ama bitiremedim ya 😅 bitirelim bitirelim diyorum olmuyor
Aaa niye ya. daha yeni tanıyorsunuz... Bir kahve içmeye davet et yüz yüze bir görüşün tanışın. 😅 Ne diyeyim bilemedim. Olmuyor diyorsan zorlama. Kızıda üzme lütfen. Yani net fikirli ol. Ya tanı ya da git...
Kanka ben bitirmeye çalıştım çokça ama olmadı bırakma dedi gitme dedi O yüzden gidemedim bırakamadım 😅Ben netim o değil.
Nasıl olmuyor ya... bir şey ya biter ya bitmez kanka😂 senin buldukların değişik valla. kıramıyor musun nedir anlamadım jfjfj
Her gitme diyeni dinlersen ohooo 😂 içinden geldiği gibi davran. kibarca gitmesini bil. Milletin gel gel git git oyuncağı değilsin. Bir silkelen Allah aşkına ya. 😅gitmek istiyorsan git, kalmak istiyorsan kal. Net ol kanka yani 😂birakamiyorsan bağımlısın demek ki jfj gitme o halde 🤣
Kanka kıramıyorum ne yapayım alışık değilim kırmaya birkaç kere dedim ya hani istemiyorum dedim ben böyle şeyleri sevmem dedim karşıyım dedim yapamam dedim olmaz dedim kim dedim bitirelim dedim olmuyor
Vallahi kanka hani çok kötü olsa böyle karakteri daha ters davranırım da ama hassas ve naif insan gibi sana diyor ihtiyacım var Seni çok seviyorum de bırakma beni diyor mahvedersin beni diyor Ben nasıl bırakayım şimdi bu kızı
Üzülüyorum anasını satayım üzülüyorum ağzını aradım hani dedim yaşananlar rüyaymış düşmüş gibi hayalmiş gibi olsa ne olur dedim mahvolurum dedi biterim dedi ulan dedim daha dedim bir hafta oldu da konuşalım tanışalı
Üzülme kanka be. Değmez. Kendini önemse ya. Kendinden değerli mi?
Yanlış anlama ama çok toz pembe hayallere kapılıyorsun... kendini kaptırma. Hayat film dizilerdeki gibi değil. Çok hassasın. yapma böyle kankam. çok kırılırsın. cok çabuk kandırılmaya meyillisin üzgünüm... Kendi değerin herseyden üstün olmalı. Olmuyorsa olmaz. Olacak zamanı olur elbette. Ama sen önce kendini düşün... mahvolmazsin, mahvolmaz. hayatin sonu değil. Gerçekten iyice düşün. Ve onu istiyorsan onunla ol. Acıdığın için değil ya da birbirinizi kurtarmak için değil , gerçekten değer veriyorsanız olun ya.
Aynen 1 hafta oldu daha jfjfn ne mahvolmasi. Masal anlatmasın 😅
Kanka onun üzülmesinden korkuyorum üzülüyorum üzmek istemiyorum üzen olmak istemiyorum
Sıkıntılar var diyor sorunlar var diyor
Ben de anlamadım ya aynısını dedim be Ne mahvolması yani daha ben kimim ya ulan buluşmadık sesli konuşmadık çok güzel felsefe yapıyor edebiyat yapıyor
Yazışmaların enerjisi meralesi diyor 😂
Kanka ikinizde üzülmeyin ne gerek var. Bir karara varın. Adam gibi konuşun... ya da devam edin ya da etmeyin. Bir sonuca varın yani.
Valla onu bilemem sıkıntı sorunu. O ikiniz arasında olan şeyler. Yani sen diyorsan ki yinede varım diye ol yani.
Aynen öyle daha buluşmadın konuşmadın elini bile tutmadın jfjf bu neyin tribi. Demek ki buluşsan kocası sanacak herhalde 🤣
Saçma ya. mesajdan ne enerji alacak jfjfj tamam belki fikirleri hoşuna gider, hoşlanırsın vs.
Ama sevgi aşk sanmıyorum. Daha 7 gün yani. jfjf 7 günde ne aşkı ya 😅
dokunmadan enerji mi olur ya da yüz yüze konuşmadan 🤣
Kanka ben çok güzel insanım benden çok güzel enerji alınır yani iyi alınmasın Allah aşkına fıstık gibiyim yani ben de aldım güzel dönerci enerji ama zamana bırakalım zamana bırakalım dediği an bitti canım sıkıldı en sevmediğim şey ertelenmek
Ben çekemem kimseyi ya 😅 zaman konusunda çekemem
Kanka evet güzel insansın Allah için. Maşallah pü pü kırkbin kere jfjr
Zamana bırakmayın be ne zamanı 😅 bir görseydiniz yani jfj ertelemek soğutur evet. sıkma canını. Sen davet et onu kahve içmeye falan 😄
Keyfin bilir kanka jfjfj kafaya bir şey dayamıyor kimse 😂
Evet soğudum bile sıkıldım canım sıkıldı 😅 bok gibi hissediyorum berbat 😅
Hassas ve naif olduğum için şey mesela ben kredi kartı iptal ederken bile arıyorum bankayı bankalar beni vazgeçiyor birkaç kere arkadaşımı verdim onlar konuştu benim yerime kapattırdı 😂 böyle insanım işte ben mesela işten çıkmak istiyorum konuşuyorum ama çıkamıyorum ikna ediyorlar beni çok konuşuyorlar ağzından girip burnundan çıkıp dayanamıyorum Ben de işten kaçıyorum patronlar üzülsün canları cehenneme ama sevdiğim değer verdiğim üzülmesin ya
Sen niye bok gibi hissediyon kanki yahu😂 hissetme öyle nfnfj
Oha ya kfkfj arkadaşına verdin o mu dedi 😂kanka sana ne diyorum kolay kandırılıyorsun. düşme bunlara düşme 🤣 benim saf iyi niyetli arkadaşım yapma böyle silkelen.
ben gidiyorum hoscagalin de jfjfj kolay kolay çıkarmıyorlar belki evet ama böyle de git 😂istemiyorum çalışmak sizinle de zorla mı arkadaş de jcj aynen onlar üzülsün bırak. Canı cehenneme evet.😂
Kanka o biraz sert konuştu ters konuştu kapatın dedi canımı sıkmayın dedi kapattılar 😂 şu an bir tane daha kart var kapatamıyorum Onu bankaya gidip kapatacağım 😅
Kanka işimi iyi yaptığım için kaçırmak istemiyorlar beni ama ben kaçıyorum 😂
İyi yapmış kanka. Jfjfj sen konuşmayınca ne yapsın iyi yapmış 😂
Aynen öyle yap bakalım😅
Öyle oluyor genelde. işini iyi yapıyorsan eşek gibi çalıştırmak istiyorlar. Kaç tabii kaç 😂
Kaçıyorum valla 😅birkaç yerde birkaç günlük paramı bıraktım 😂
Kaç tabii çekilir mi yahu 😂Aman boş ver kalsın. 😅Sadakat olsun jfjdj
Canları cehenneme 😅 olmasın kanka
Aynen öyle kanka. Canları cehenneme 😂
Karakter yoksa edilir
Ben de böyle düşünüyorum 😅
Etik bulmuyorum
Katılıyorum kesinlikle 😅
anlamsız işler
Kesinlikle ve saçma 😅
Edilemez o khblktir
Çok güzel söylediniz. Daha da ötesi yani her ne pislik varsa pis söz onlara olsun. Emojisiz...
Olsun
Evet evet, huzurlu ve mutlu günler dilerim. Gönlünüzce olsun..
Sizin de her şey
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica ediyorum 🌟
Her şey deyince aklıma sadece aşk geliyor kendimi bildim bileli aşk hariç hiçbir şey istemedim Ama aşk harici her şey oldu
Aşkı isteme artık
Vallahi elimde olsa istemezdim. Ama ne yapayım aşksız tatsız tuzsuz gibi hiçbir şeyin anlamı yok küçüklüğümden beri yuva kurmak için çalıştım çabaladım. Maddi olarak kendimi hazır etmeye çalıştım. Ben de sevmek istiyorum sevilmek istiyorum.
İstemiyorum dersem yalan olur.
Haklısınız bunlar sizin en doğal hakkınız lakin herşeyin bir zamanı saati var bekleyin umarım her şey istediğiniz gibi olur
Ama ben herkes gibi değilim ki. Hiç kadın arkadaşım yok kadınlarla arkadaşlığım yok. Daha önce hayatıma giren kadınlar kendileri adım atmıştı. Şu an konuştuğum bir kişi var 7 gün oldu İlk başlarda iyiydi şimdi canımı sıkmaya başladı.
İki gün sonra resmini gördüm, henüz sesini duymadım, WhatsApp istedim Snapchat dedi kabul etmedim, ınstagram'la anlaştık 3 gün diyor 3 gün sonra Instagram vereceğim, sesini ne zaman duyacağım diyorum 15 gün sonra diyor, maksimum dedim bir ara buluşmak lazım.
Bana beni kaçır diyor buralar götür beni diyor ailem sıkıntıda insanlar seni vurur diyor.
Allah bullak oldum ya. Ben istiyorum hayatıma girecek kişinin ailesiyle tanışayım gidip ellerini öpeyim. Ama yok.
Sürekli zaman zaman da sevmiyorum yani.
Amin amin inşaAllah. 😅
Edilmez günah
Günahı karıştırmayın lütfen 😅Evet edilmez
Bu dizi çok güzeldi
İzledin mi Bir de çok seviyorum iki üç kere izledim Çok komik romantik fantastik Kore Japon Çin seviyorsan izleme listem var 😅 hepsi birbirinden güzel hepsini aşk var
İzledim hatta izleyeli belki 15 yıl olmuştur. O zamanlar kdrama ve kpop furyası yoktu, çok daha güzeldi her şey
Sırası ile izlediklerim 😅
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
Moon Lovers Scarlet Heart
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Hotel del luna
Love Me If You Dare 17. Bölüm de kaldım
Fireworks of my heart çin aşk 30. Bölüm de
Strong Woman Do Bong Soon Kore
Erderha ile karşılaşma çin aşk
Kız arkadaşım bir uzaylı çin aşk
My strange hero Kore aşk
when life gives you tangerines 8. Bölümdeyim
Yaşadıklarım da var yazacağım eklemedim listeye 😅 Ben sadece Kore Japon Çin izliyorum ve de aşk olması lazım
Evet Eskiden güzeldi eskiler güzeldi güzellikleri yok ediyorlar ama ben eski kafalı biriyim eskiler gibi
Bazılarını izledim çok teşekkürler öneriler için 😊
Ricalar ve teşekkürler 😅 varsa bende alırım öneri 😅
edilmez
Edilmez
Edilmez
Edilmemeli
Edilmez
Edilmez😅
Denemek lzm🫣😂
Gönlünüzce olsun 😅
Amiiin teşekkür ederim bu güzel dilekleri bend size savunmak isterim izniniz olursa tabi
Estağfurullah ne demek tabi ki 😅🌸😅 Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dank drank 😅 tıkşşşşuu
🫣😂😂😂Dur yavaş bee ateş hattındaa kaldım
Hahaah 😂rahat ol eğitimdeyiz atış talimi var da hepsi plastik mermi kuru sıkı ta ta ta sjsjs
🤣🤣🤣🤣
Yeni sorularıma beklerim 😅
Gönder gelsin bakalım
İki üç tane sormuştum ya benim profile tıklayınca otomatikman geçer hikaye gibi Instagram gibi soruya atar seni
Hayır edilmemeli
Katılıyorum 😅 Gönlünüzce olsun
Bence edilmez
Bence de 😅
Ben yapamam
Ne güzel, gönlünüzce olsun 🌸
edilir
Dürüstlük güzel şey ama her zaman değil 😅
sevgilin değil bi şeyin değil niye olmasın bi bağlılığın yok
Ben zaten sevgili istemiyorum sevmiyorum tanıma tanışma sohbet muhabbet 😅 evlilik üstüne 😅
ay bende evlilik sevmem niye sever insan evliliği onuda anlamış değilim
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
Harama karşıyım
Müslüman değilim
benim için fark etmiyor o yüzden taö tersi evlilik aşkı öldürüyor
Şu an konuştuğum tanıştığım kız da Müslüman değil Asyalı kendisi dil din ırk önemsiz ama ben daldan dala sevmiyorum mutlu bir sonsuzluk istiyorum
Aşkı öldüren evlilik değil aşkı bilmeyen elinden geleni üstüne düşeni yapmayan kişiler bahaneler bazen evlilik olur Bazen başkasına aşık oldum olur Bazen sıkıldım olur bahaneler bitmez ki
işte o yüzden evlilik saçma kimse çabalamak istemiyor her şeyi önüne hazır istiyor erkeklerin istekleri bitmiyor çamaşırı yıkansın yemeği yapılsın çocuğuna bakılsın ailesine hizmet edilsin üstüne çalışsın bakımlı güzel olsun e bi de kıskançlığı hiç çekilmez
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir!
Ben kimse değilim, benim sadece, kimse de ben değil. 😅
Ben hazır istemem, hazırlarım, yardım ederim, örneğin ceylan mı essek mı? Benim için essek daha güzel çünkü emek verir eşşek.
Ben temizlik yaparım bulaşık yıkarım cam silerim 😅 her şeye yardımcı olurum tam aksine hiçbir şeyi tek başına yapmasına izin vermem! 😅
Ben hizmet etmeyi severim 😅
Bakım önemsiz 😅
Sevilen güzel gelir sevene sevdikçe güzelleşir gözler filtreli görür 😅
Evet kıskancım 😅
Edilir türk suriyeli Kürt fark etmez
Hayırr
Edenler vardır
Edilir
Hakli
Hayir