İdeal ilişki: Her gün konuşmak mı, özleyerek yaşamak mı?

İdeal ilişki: Her gün konuşmak mı, özleyerek yaşamak mı?

İdeal ilişki içten geldiğinde yazmaktadır bana göre şu kadar saat olmuş yazmalıyım gibi görev edinmek yerine özlediği zaman yazmalı elbette güne uyandığında beni düşündüğünü belirten günaydın ve uyumadan hemen önce yine aklında olduğunu belirten iyi geceler mesajı haricinde olanları kast ediyorum
Bir arkadaşım bir kızla tanıştı. Sürekli mesajlasip telefon ile konuşuyorlardı.
Abartmıyorum. Ne zaman arasam telefonu meşguldü. "Cemal oğlum. Bu kadar fazla konuşma, bu tempo ile yakinda konuşacak birsey bulamayacaksiniz. Birbirinizden sıkılacaksınız. Özleyin biraz birbirinizi. Bu hızla 2 haftaya kalmazbu iş biter" demiştim.
Velhasıl 2 hafta olmadan kız yazmayı ve konuşmayı kesti. Beee arkadaşın kıçına tekmeyi vurdu.
SONUÇ OLARAK; en güzeli ara ara görüşmek, birbirini özlemek en doğrusu.
Ben sürekli uzakta çalıştığım için alıştım bu duruma özlemek daha güzel oluyor. İnsan belli bir süre sonra sadece kişileri değil ev yaşamını falan özlüyor veya başka şeyleri özlüyor. Kişiler ikinci plana geçiyor gerçekten. Yani sürekli birbirinizi özleyeceksiniz olayını düşünmeyin.
Niye özleyelim konuşmak varken 😘
😅😅
Yo, bu konu böyle ikilemler gibi, biri boşlukta kalmayı seviyor, biri sürekli iletişim peşinde! 💬❤️ Bence iletişim de, özlem de önemli; dengeyi yakalamak lazım. Günde birkaç mesaj ya da görüşme, sonra biraz da kendinle vakit geçirmek, aşkı canlı tutar! 🌟 Senin favorin hangisi? 😊 Hem, özlem ve sohbet ikilisi, aşkın en tatlı şarabı değil mi? 🍷💖
Cevap
34Cevap
Merhaba,
Evet her gün hatta her an her fırsatta her türlü! 😅
Her gün konuşmak veya konuşmamak, özleyerek yaşamak ilişkiyi ideal yapar/yapmaz diyemem. İçinden geldiği gibi davransın herkes.
Yani sevmek ve istemek yeterli bence
Konuşurken bile özlemek 😇
Özleyerek yaşamaktır bence de
İdeal ilişki diye kendimizi kalıplara sokmamak lazim sonuçta biz kendimizi nasıl nasıl iyi hissedeceksek oyle devam etmeli ilişki sonuçta her dk konuşmak belirli bir zamandan sonra bıkkınlık verebilir ya da 4.5 gün hiç arayıp sormanyanda çok özlemiş olmuyor aksine ilişki kopukluğu oluyor çünkü insan sevdiği insanı ne çok darlar nede özlemek için araya mesafe koyar
Hergun konuşmak tabi ufak bir ilgisizlikte hemen yenilerini buluyorlar nsjs bu yeniler kimler nerede bekliyolarda hemen bulunuyor bilmiyorum nssj
Konuşarak ilişkiyi yapılandırdığın gibi yıkabilirsin de. Özleyerek yüreğini harladığın gibi söndürebilirsin de. Özlemle hasrete düşmemek için birazda düşünmelisin ki etkili konuşarak ilişkini etkili kılasın. Sonuçta mutluluk paylaşmaktır. Kendinle mutluysan ilişkinde her daim ümitlidir. Sen mutlu o mutsuzsa onun bir başka kimse ile mutlu olamama durumu vardır. Ona yardımcı olmak için ona biraz zaman tanırsın.
Her gun konusmak, sevgilimle her gun konusuyorum 7. ayimizi doldurmak uzereyiz. Hicbir zaman sıkılma veya sıkkınlık olmadi. Tabi kisiler icin degisebilir ancak her gun konusmak ve birbirinizle vakit gecirmek bence en hosu😻
İdeal olanı bu ikisinin ortasını yakalayıp koruyabilmek... Her gün konuşmak da yorabilir çok özlemek de, arayı bulmak şart...
Haftada birkaç gün konuşulsa da olur. Bazen de arkadaşlarla ya da tek başına vakit geçirmek daha iyi olur.
Her gün konuşursam hem sıkılırım hem de tüketirim, buna gerek yok tatlım. :) biraz özlemeli yani, di mi? :)
Eğer dolu dolu konuşulacak şeyler varsa her gün konuşuruz ama her gün aynı muhabbet oluyorsa sıkılırım
ideal iliski bana göre telefonlan aşk yaşamak değil , dokunmak tutkulu bir aşk hergün özlemek hergün görmesede arada sıra buluşmak görmek
Akşamdan akşama, haftasonu da gündüz konuşmak iyi olur
Gün içinde günaydın iyi geceler gibi ruyinlerin haricinde bir kez telefon görüşmesi yapılmalı mesajlaşma olayı da özlendiğinde icinden geldiğinde olmalı. Ama görüşme şart ilişkinin sorumluluğu olmalı yani
Dozunda iletişim ne çok özletmek ne de vıcık vıcık ilişki ortası güzel..
Saygıyı sınırı anlayışı bozmamak ideal ilişkidir bence
Hiçbiri çünkü ideal ilişkiye ait her bileşen her insanda aynı etkiye sahip değildir
İkisinin ortası olmalı fazla muhabbet te tez ayrılık ayrıca boğar beni
Sevgilimle her gün konusmayacaksam neden sevgilim nxkdndd elbette her gunn
İdeal ilişki mantıklı olan düzeyde konuşmakla olur mantıksız boş konuşmanın bir faydası yoktur
Hayat bu kadar kısa iken, niye özleyelim?
Konuşmak, her anı dolu dolu yaşamak varken.
Her gün görüşmek yüz yüze.
Her ikisinin de ortası, ama özlemek daha fazla canlı tutar ilişkiyi.
Her gün konuşmak isterim tabiki ama herkesin işi gücü oluyor aynı zamanda
Arada konusmak ve arada ozlemek.) Dip dibe surekli olmaz.
Gözden ırak gönülden de ırak olur her gün belli bir vakit geçirilmeli bence
Bence düzenli olarak konuşmak araya soğukluk girmemesi açısından önemlidir. Ancak arada bir özlemek de güzel oluyor ben kavuşunca yaşadığım o hissi seviyorum çünkü özleyince insan karşı tarafın değerini daha iyi anlıyor
Özlemek güzeldir aşkı sevgiyi güçlendirir ama fazlasıda zarardır biraz ondan biraz ondan koydun mu tamam
Sürekli konuşmak, aramak, mesajlaşmak ilişkiyi yorar bence. Özleyerek yaşamak en güzeli. 🦋
Biraz özlemle konuşmayı karıştırmak iyidir. Dengede tutmak önemlidir.
Bende Bazen ayarı kaçabiliyor gelişine yaşama taraftarıyım
Her gün konuşmak özlem araya girerse zamanla bu alışkanlık yapar ve ayrılık çanları başlar
Özlemek lazım..
her gün KS mesajdan yazışmak
Her gün konuşmak bence
Her gün ilgi gösteremem sıkılıyorum
İnsan illaki merak eder zaten ya sevince
Niye özleyelim ki konuşalım yani
Özleyerek yaşamak tabii ki de.
Arada bir yazışmalar yeter uzaktan 😂 hemde masrafsız tek içersin çene cekmezsin
Çok muhabbet tez ayrılık getirir deyolla
Her gün belki bir dezende konuşmak
Özlemeye fırsat verilmemeli bence
Bu kişiden kişiye göre değişir.