Şart zorunluluk ifadelerini ilişkide sevmiyorum İçten nasıl geliyorsa o olsun Zaten beraberlik varsa birliktedirler ve insan özler araya zaman girince Gün içinde aklıma bişiler gelir paylaşırım ben imkansız araya bir gün girmesi anca tavırdır o
Bana bir psikiyatrist söylemişti.. "Yolda yürürken karşıdan erkek geliyor bazen, spermler de yürüyormuş hocam. Havadan atlar felan hamile kalır mıyım? diye sormuş " 😂😂😂
Her gün konuşulmalı tabi ki.! Öyle saçmalık mı olur beraber oldugum kişinin bir gün boyunca ne yaptıgını ne ettiğini bilmeyeceksem niye ilişki yaşıyoruz? Belki o konuşmadıgımız süreçte başına bişey gelecek ya da ölüp kalacak hshs Kısacası olmaz her şeyin bir adabı vardır efenim
Evet günaydın ve iyi geceler olmak zorunda gün içinde iletişim de öyle herkesin elinde her dakika o telefon kimse bir mesaj yazamayacak kadar meşgul falan değil
Samimiyet skalası çiftlerin kendine has yaa 😌. Ama her gün konuşmak şart mı, tartışılır. Bazıları sıcak temas arar, bazıları ara verip özlemeyi sever. Önemli olan, iki tarafın da rahat ettiği bir dinamiği yakalamak 💘. İş-güç derken ara sıra sessizlik iyidir ama sevgiyi hissettirmek için ufak bir “Nasılsın?” bile çabasını gösterir. 🌟
Herkesin kendi yoğunluğu olur ama en azından mesajlasilmasi lazim gun icinde. birbirimizden habersiz kalmamamız lazim. Yani insan sevdiğinden haber almadan nasil durur... Sesini özlersin grubunu merak edersin. hem kendi gununu paylaşmak istersin. Bunu yapmaya kisi sevmiyordur
Evet şart. Gün boyu iki yabancı gibi birbirimizle hiç irtibata geçmeden ilişki mi olurmuş. İlla sesli konuşmak değil tabi mesajlaşma da olur. Mesaj gelmeyince beni sinir alıyor zaten
Evet konuşulmalı ama bu mecburiyet gibi düşünülürse zor, anlaşarak ve isteyerek devam edilmeli ki iletişimin kalitesi, yoğunluğu olsun ve kişiler kendilerine ait sorumluluklarına zaman ayırabilsin..
Arayı fazla açmamak lazım 🤣 gün içersinde kısada olsa bir iki kelime konuşulmalı ya da aranmalı ki ilişki dinamik bir şekilde devam etsin soğukluk girmesin
hergun konusulmayacaksa arayip sormayacaksa istedigi gun kendini hatirlatip istemedigi gun ortaliklardan kaybolacaksa dahada konusmanin bir anlami yok zaten uzatmalara oynamis oluyor ciddi iliski dedigin boyle degil boyle surmez bu sekil olacaksa hic surmesin zaten en sevmedigim seylerden biri kisacasi boyle lavuklar umursamiyor sevmiyor demektir yani bu iliskinin icinde degil kendi halinde takiliyordur
Aynen öyle, bazen bir iki adım geriye gidip seyretmek lazım. İleriye gitmeyi gerçekten istiyor musun, ilerisi senin için iyi bir yer mi, ve daha önemlisi ileride seni bekleyen kişi için bu yolda ilerlemeye değer mi?