Ben buna hayır diyeceğim sanırım, çünkü bir insana karşı bir şeyler hissettiğinizde otomatik olarak temas etmek istiyorsunuz. Sizce temas etmeden bir ilişki yaşanabilir mii?
Mümkün değil ya nereye kadar mümkün olabilir ki olsa da insan dokunmak hissetmek istiyor hayallere dalıyor hem sarıldığımızda dahi vücudumuz oksitosin hormonu salgılıyor sarılmaktan ötesi olsun oh oh oh maşallah neler neler salgılanır artık. İnsan iliklerine kadar hissetmeli kesinlikle bence.
Ben Sevgiyi Şehvetten Arındırırım Tabi Ki Masumi Dokunuşlarda Olabilir. Lakin Çağımızın Sevgi Anlayışı Temas Üzerine Bence Asıl Sevgi Bu Olmamalı. Kendimden Yola Çıkarak, Evet Mümkündür Dokunmadan Da Sever İnsan Yüreği Yüreğime Dokunmuşsa… Zaten Helalim Olduğunda Eli De Elime Dokunur.
Yaşanır. Bence böyle bir ilişki yaşanmalı zaten, ileride bir ilişkim olursa benim tercihim de bu yönde olur.
İnsanların değer yargılarına göre mümkün olabilen bir durum. Haram/helal çerçevesi içerisinde hayatını idame ettiren biri için mümkün olur ve zor da olmaz.
Mümkün bence. Sevdiğine dokunmak, öpmek isteyebilirsin elbet. Ama dokunmadan sevebilmek herkesin harcı değildir. Günümüzde ilişkiler çok başka biri eğer beni öyle sevmiş olsa gerçekten sevdiğini düşünürüm.
Her kız öyle sevilmeyi kaldıramıyor. Ben dokunmak, sarılmak vs isterim diyor. Hatta bu sebeple ayrılmalar da oluyor. Ben kızların bunu kaldırabileceğine inanmıyorum nedense
Sevgililerimden biri kapalıydı ve ona saygısızlık etmemek için elini bile tutmadım o isteseydi tutardım ama ona bırakmıştım benim için de bi sorun yoktu mutluydum
temasla hisler içselleşiyor o yüzden temassız biraz eksik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır. Sevgi ve aşkını dokunarak ve temas ederek gösterebiliyorsun. Aşk ve sevgi artık içine sığmayınca da ne yapacağını şaşırıyorsun o insanı alıp içine sokasın geliyor. Temassız nasıl olacak?
@MertAltunkynk böyle devam edersen, ilerde babana sevebilecegi bir evlat verebilirim. En azindan sana karsi hissettigi hayal kirikligi biraz olsun gecer. :3